kickass Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Arkadaşlar bilgilendirme amacıyla hepimizin sevindirecek bir haberi alıntı yaparak sizlerle paylaşmak istiyorum. Medya24'e özel açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanlığı Basın Müşaviri Mehmet Akif Sam, 1 Temmuz'dan itibaren en düşük ADSL bağlantı hızının 512 olacağını ve mevcut 256 bağlantılı abonelerinin yeni bir tarifeye maruz kalmayacağını müjdeledi. Türkiye'de şu anda 600 bin civarında ADSL abonesi bulunduğunu ifade eden Sam, 2005 yılının sonuna kadar bu rakamın 1 buçuk milyona çıkacağını ifade etti. Türk internet kullanıcısın ADSL hatlarına büyük ilgi gösterdiğini belirten Sam, Türk Telekom mevcut altyapısını Avrupa standartlarına çekmek için yoğun çaba sarfetti. Bunun meyvesini de 1 Temmuz'da göreceğiz. Artık internete girmek daha keyifli ve hızlı olacak dedi. Ne diyelim Türk internet dünyasına hayırlı uğurlu olsun. [Bu mesaj kickass tarafından 27 Haziran 2005 23:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 link alalım...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 aynı kişi mart ayında NTV de canlı yayında "1 Nisanda demişti" :) adam 1 1 gidiyor işte bir gün 1 i tutacak. [signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım [Bu mesaj Tcpip tarafından 27 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kaynağı nerde haberin ?[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bir gün gelicek Bir gün kalıcak...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hehe kimsenin inancı kalmadığı bi anda yapacaklar ama daha çok var belki olacağına inanan insanlar kalmıştır diye[signature][hline]Heren - Level 41 NE Druid MoonSerpents / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 1 temmuz demiş ama hangi yıl olduğunu söylememiş akıllı adam vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 adsller 2048kbp/s oldu[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sam diomuş ben anlıyorum bizim sam =) iyi iyi yükselsin bakalım şimdi kaç kb a kadar çıkıcaz down da ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bence 256 kalacakmış gibi devam edelim. çünkü yapacaklarını hiç sanmıyorum.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sam amcanın kulubewsi[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 sam amcanın kurabiyesidir o.[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hehe ne çok ayın biri var 512ye geçtiğimiz. 1 mayıs 1 nisan 1 temmuz :)[signature][hline]Msn No words, no talk, We'll go dreaming, No pain, no hurt, We'll go dreaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ortalama 400kb/sn yi bırakıpta yine dsl e düştükten sonra beni 1mbitte paklamaz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ümitlendirmek gbi olmasın ama bende okudum bir sitede ismini hatırlamıorum[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Geleneksel Ayın 1'i hız artışına HoşGeldiniz!!![signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 AHANDA BULDUMMMMM,EN SON HABERLERDE SOLDAKİ BAKIN :D http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60 http://www.medya24.com/Page.asp?Cat=Tekno&page=60[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 1 tane c/p lesen yeterdi beah, neyse görünce ümitlendim olur işallah olursa 1024 almayı düşünüorum müheehe[signature][hline][b]mustaine is god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok olmaz o şevkle bin tane bile yazarım :) inşallah yalan olmaz ama olursa çok kral olur bu ay kaç çekiyordu :)) ule zamanda geçmek bilmiyor pfff[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ama yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan yalan[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Joker, 28 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Geleneksel Ayın 1'i hız artışına HoşGeldiniz!!! [signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 işin komik yanı 19 nisan haberi bu :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Tcpip, 28 Haziran 2005 00:46 tarihinde demiş ki: işin komik yanı 19 nisan haberi bu :) puhaha harbiden yarıldım :D boşuna sevindik[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 eheh page=60 anlamalıydım[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 off birileri dönüp dolaşıp yine aynı haberi koyuyolar. her seferinde ümitleniyorum :)[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar