Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Durex Elite [sorunsal]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.
Az önce eczaneden gidip kondom almam gerekiyordu içeri girdim ve durex istediğimi belirttim, vitrinde baktım çeşitlere bu diyip hemen aldım..
Eve geldim actım paketi özellikleri şunlar:

Elite: daha ince, daha fazla kremli prezervatif

ve uyarıları: Hiçbir korunma yöntemi hamilelik, HIV veya cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmada %80 güvenirlik sağlayamamaktadır.
Yazıyor.. Tırstım.. Paketide açtım geri veremem.. İnce seviyorum ben her zaman ama durex 'te ilk defa bu olayla karsı karsıyayım. Garanti vermiyor adamlar.

Fotoğraf:
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Sosyal ağlarda paylaş

ilk okurken %80 güvenlik sağlamaktadır anladım sonrada iyicene okuyunca farkettim
oha o zmn satmalarındaki amaç neki o zmn bunu[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sen nerden duydunda geldin be :P
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Ama bak o uyarıyı sadece elite modeli için yapmamıs tum korunma yontemleri dolayısıyla tum prezervatif modelleri için genelleme yapmıs...[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jandor, 30 Haziran 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
dikkat et linç etmesinler seni şimdi burda :)
beyni gelişmemiş olgunlaşmamış insanlar var aramızda söyliyim
bende öyle bi mesaj bekliyo-dum-rum.

prezervatif almış --> o zaman hatun --> sen hatunla sevişecen bize hava yapıon hede hödö

böylesine "komplike" bağı çözecek insanlar gelcektir. onların bende zekasına hayran oluyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Haziran 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte kermit bende onu anlamadım.. Durex'tir dedik güvenilir dedik..
Durexten sonra babalar günü mesajı gelicek bana.. Sonra dava acacam ben durex kullanmıstım ama baba oldum diye..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

sacmaymış....

Bu arada ne zaman durex guvenilirliği % 80'e duşundu?

edit: korktum birilri kafama vuracak diye yine, sacma dediğim durex'in urunu =)
[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki:
zaten tekerleklere karşı ilgim var

Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 30 Haziran 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Preven sakat biliyorum kullandım, 1 ay sonraki teste olumlu çıktı, preven'e güvenmiyorum açıkcası..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

@MartinLGore dk hapıda cok riskli, kullanan arkadaslarım oldu birisi 3 ay sonra jinekologta buldu kendini..

En iyisi yumurtaları aldırmak ama arkadaşımızında dedigi gibi hastalıklardan korunmakta gerekiyor..

Durex'e güvensem mi diye düsünmekteyim hala.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten espri yaptım kötü bişi, kıl tüy felan çıkartıyo.. Vücudun dengesini bozuyo.
Yumurtalık almak da kötü, olurda ileride çocuk sahibi olmak istersen ne olacak?
Prezervatif desen ilşkiyi öldürüyor.
Dışarı yapmak çok çok riskli..
ölme eşşeğim ölme..

bilim halen adam gibi bi çözüm bulamadı buna..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

doğrum kontrol olayında en çok güvenebileceğiniz olay kızlar için zor olsada doğrum kontrol hapı kullanmaları. bunun korumasi sanirim %98 civari bisi.

erkek taraflı korunmalarda genelde en fazla %80 civari bi engelleme oluyor diye geciyor cogu prospektusde.

ben bu %80 olayini ogrendigimde 21 yasindaydim, acaba kac cocugum var diye dusunmusdum heh :)[signature][hline]zeki, çevik ve ahlaksızım.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dominic, 30 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki:
said:
Hiçbir korunma yöntemi hamilelik, HIV veya cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmada %80 güvenirlik sağlayamamaktadır.

ustteki cumle obegi 'biz %80 koruma sagliyoruz, digerleri saglayamiyor' demek.

Bu kadar yani. Gayet acik sanirim...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 30 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
İşte kermit bende onu anlamadım.. Durex'tir dedik güvenilir dedik..
Durexten sonra babalar günü mesajı gelicek bana.. Sonra dava acacam ben durex kullanmıstım ama baba oldum diye..

olay baba olmakla alakalı değil ki? yoksa sadece ben mi yanlış anladım ordaki mesajı?
"Hiçbir korunma yöntemi hamilelik, HIV veya cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmada %80 güvenirlik sağlayamamaktadır. "
doğum kontrolden bahsetmiyor ki burda, hastalık korumadan bahsediyor. ama herkes doğum kontrol üzerine gitmiş. acaba ben mi yanlış anladım yazıyı.

doğum kontrol konusunda türlü türlü koruma yöntemi var, çoğu da %90'nın üstünde.

ama paketin üzerinde HIV'den bahsediyor. AIDS yani.

peki o zaman doktorlar salak mı da hastalıklardan korumak için prezervatiften bahsediyor?

said:
MartinLGore, 30 Haziran 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
prezervatif almış --> o zaman hatun --> sen hatunla sevişecen bize hava yapıon hede hödö

böylesine "komplike" bağı çözecek insanlar gelcektir. onların bende zekasına hayran oluyorum..

ha tabii martin'in dediği tarzda komplike bağ çözüp yanlış anlamış, zekasına hayran olunacak birisi de olabilirim.
HIV derken doğum kontrolden bahsedilmiş olabilir tabii, o yüzden doğum kontrol hakkında tartışabiliriz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...