hella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu haftaki Auto Show dergisinde gördüm arkadaşımda. Pek bi bilgi yoktu. Ama enteresan bişeye benziyo =) Ondan araştırdım biraz, hoş geldi eheh. Ama yeni bi concept ve sadece yavaş ve 'düz' kullanılıyomuş daha =) Engine: 90º V10 Engine location: Mid, longitudinally mounted Displacement: 8.277 liter / 505.1 cu in Valvetrain: 2 valves/cylinder, OHV Fuel feed: Sequential multi-port Fuel injection Aspiration: Naturally Aspirated Gearbox: 2 Speed Manual Drive: Rear wheel drive Power: 500 bhp / 373.0 kW @ 5600 rpm BHP/Liter: 60.4 Torque: 712 Nm / 525.1 ft lbs @ 4200 rpm Power to weight ratio: 0.74 bhp/kg 0-60 mph Acceleration: 2.50 s Cidden enteresan bi alet =) Çekici bi çirkinliği var eheh[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bu ne be iğrenç sanki tekerlekli motor :)[hline]We have such sights to show you! We have eternity to know your flesh! Oh, no tears please.It's a waste of good suffering... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 öyle zaten :) motorlar genelde v olrsa beeeeelki 4 silindir olu ama normalde 2 silindir olurlar ya da sıralı 4-3 silindir olurlar ama bu V10 oha yani :) alet çok geniş olduğu için 4 tekerlekli olmak zorunda kalmış, bu böyle prototip olarak kalır uzun bi süre....[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben ztn motor sandım 2. resme kadar sora baktım binilio ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 adamın oturuş tarzı direk hızlı gidermiş gibi hehe direk hız aleti öl dio direk.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bu aletle ivmeden fıtık olabilirsin o oturuş şekliyle :) dodge viper motoruna direk 4 tekerlek koymuşlar, sen de bunun üstüne oturuyosun uaheuhae 8200 cc lan boru mu şaha kalkar yetmez takla bile atabilir :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 o pozisyonda adam uyur be. ama çekici bi çirkinlik cuk die oturmuş.[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Tank gibi[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 çok feci bi $ey bu[hline]icQ=135954330 Berk,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: eheh ikiyol hatun değilmiydi BonePART, 17 June 2003 00:13 tarihinde demi$ ki: ikiyol aslında erkek processor kullanıyo kız sesi olsun diye dIkLama sakIn kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Güçlü ama güzel değil bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 görmüştüm bunu onceden aşmış bişi:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yahu iki saattir bakıyorum bişiye benziyo diyorum sonunda buldum çakmağa benziyor yav bu:) hani vardır ya metal renkliler[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 bu ne ya?.. turkiyed ekullanılmaz alt taraf çok alçak :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Muahuah bayaaa uğraştım:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 adı gibi abe tomahawk süfer deişik bişi en mümkün tarafından yane :)[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: LethE, 24 June 2003 05:33 tarihinde demiş ki: bu ne ya?.. turkiyed ekullanılmaz alt taraf çok alçak :P[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Bunu sadece eurosport ta gösterdikleri bilmemkaç sn. lik yarışlarda kullanabilirsin. Çünkü araç sağa/sola dönmüyo. Dönemiyo =)[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yaa bırakın saçmalamayı beaaa ne drag'i baaa bu prototip sadece alalaaaaaa 4-5 sene soora çıkarırlar koparım ahaha Amerikada bunu alıcak mal çok :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Motorsiklet draglarında kullanılır bu anca ordada etrafın =) hehehe.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 İyi de o aletlerin bununla alakası yok ki :-P ööle bi deiştiriyolar ki tanıyamıyosun :) iki tekerlekli bööle arka lastiğin genişliği nerdeyse 1 m olan 7-8 m uzunlukta piskopat nbişey oluyo onlar.....[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ouz biz zaten ta.anı yapıyoruz, drag race'e soktuklarından veya sokucaklarından değil. Alet sağa sola gidemiyo. anca düz gidilen bi yarış olabilir amacı aklıma gelen.[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Benim çakmağıma yorum yapan yokmu?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Chemical, 24 June 2003 17:21 tarihinde demiş ki: Benim çakmağıma yorum yapan yokmu?[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . senin çakmak küselde nerde bunun gaz ayarı bakem :D sen biraz daha çalış[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Motorunun ,yanlış hatırlamıyosam tabii, dodge viper motoru olması lazım bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 said: hella, 24 June 2003 17:17 tarihinde demiş ki: Ouz biz zaten ta.anı yapıyoruz, drag race'e soktuklarından veya sokucaklarından değil. Alet sağa sola gidemiyo. anca düz gidilen bi yarış olabilir amacı aklıma gelen.[hline]G-power a.k.a gehena :-P[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar