Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dodge Tomahawk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Bu haftaki Auto Show dergisinde gördüm arkadaşımda. Pek bi bilgi yoktu. Ama enteresan bişeye benziyo =) Ondan araştırdım biraz, hoş geldi eheh. Ama yeni bi concept ve sadece yavaş ve 'düz' kullanılıyomuş daha =)

Engine: 90º V10
Engine location: Mid, longitudinally mounted
Displacement: 8.277 liter / 505.1 cu in
Valvetrain: 2 valves/cylinder, OHV
Fuel feed: Sequential multi-port Fuel injection
Aspiration: Naturally Aspirated
Gearbox: 2 Speed Manual
Drive: Rear wheel drive

Power: 500 bhp / 373.0 kW @ 5600 rpm
BHP/Liter: 60.4
Torque: 712 Nm / 525.1 ft lbs @ 4200 rpm
Power to weight ratio: 0.74 bhp/kg
0-60 mph Acceleration: 2.50 s

Cidden enteresan bi alet =)
Çekici bi çirkinliği var eheh[hline]G-power a.k.a gehena

Mesaj tarihi:
bu ne be iğrenç
sanki tekerlekli motor :)[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
Mesaj tarihi:
öyle zaten :) motorlar genelde v olrsa beeeeelki 4 silindir olu ama normalde 2 silindir olurlar ya da sıralı 4-3 silindir olurlar ama bu V10 oha yani :) alet çok geniş olduğu için 4 tekerlekli olmak zorunda kalmış, bu böyle prototip olarak kalır uzun bi süre....[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Bu aletle ivmeden fıtık olabilirsin o oturuş şekliyle :) dodge viper motoruna direk 4 tekerlek koymuşlar, sen de bunun üstüne oturuyosun uaheuhae 8200 cc lan boru mu şaha kalkar yetmez takla bile atabilir :)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Yahu iki saattir bakıyorum bişiye benziyo diyorum sonunda buldum çakmağa benziyor yav bu:) hani vardır ya metal renkliler[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Mesaj tarihi:
Yaa bırakın saçmalamayı beaaa ne drag'i baaa bu prototip sadece alalaaaaaa 4-5 sene soora çıkarırlar koparım ahaha Amerikada bunu alıcak mal çok :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
İyi de o aletlerin bununla alakası yok ki :-P ööle bi deiştiriyolar ki tanıyamıyosun :) iki tekerlekli bööle arka lastiğin genişliği nerdeyse 1 m olan 7-8 m uzunlukta piskopat nbişey oluyo onlar.....[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Ouz biz zaten ta.anı yapıyoruz, drag race'e soktuklarından veya sokucaklarından değil. Alet sağa sola gidemiyo. anca düz gidilen bi yarış olabilir amacı aklıma gelen.[hline]G-power a.k.a gehena
Mesaj tarihi:
said:
hella, 24 June 2003 17:17 tarihinde demiş ki:
Ouz biz zaten ta.anı yapıyoruz, drag race'e soktuklarından veya sokucaklarından değil. Alet sağa sola gidemiyo. anca düz gidilen bi yarış olabilir amacı aklıma gelen.[hline]G-power a.k.a gehena

:-P[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...