Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inter Kayseri'ye geliyor

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

"Ligin yeni takımı Erciyesspor, renklerini aldığı İtala'nın ünlü İnter kulübü ile Kayseri'de özel maç oynayacak.
Gerekli yazışmalar sonucunda İnter, 31 Temmuz'da Kayseri'ye gelmeyi kabul etti. Daha önce 21 Temmuz için planlanan hazırlık maçı tarihi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem ihalesini kazanan şirketin İtalyan olması ve temel atma töreni nedeiyle 31 Temmuz tarihine alındı. Bu tarihte İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak şehre geleceği, temel atma töreninden sonra birlikte maç seyredecekleri ögrenildi. Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç 'İnter'in tüm uçak ve otel masraflarını biz karşılayacagız' dedi. Bu arada Kayseri Erciyesspor bu hazırlık maçı anısına 'INTERCIYES' isimli forma ve bayrakları 31 Temmuz'da satışa çıkaracak. Ayrıca şehir Mavi-Siyah bayraklarla süslenecek - M.ALİ SABUNCU"

Kaynak: Milliyet Taktik

Loooooollll!!!![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ehuehu =))

Güzel maç olur
Çok çekişmeli geçer
vs.vs :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Erciyes spor renklerini Interden almış ve kardeş takım olmayı teklif etmişti Inter'e.

Maç da ayarlamışlar. Ayrıca forma konusunda basit temalar ile her fırsatta kendi taraftarını yolmaya çalışan bazı büyük klüplerimizden daha yaratıcı bir fikir çıkmış kayserililerden. Inter'in masraflarını karşılayacaklar. Kendi masraflarınıda formadan karşılayıp bedavaya reklam yapmış olacaklar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

kayseri favori...maç sonrası pastırma hediye edilir...rövanş için italyadan gün alınır..
ve bi gün sonraki gazete başlığı:Başkanlar Zanetti ve Martins için el sıkıştı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...