ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 "Ligin yeni takımı Erciyesspor, renklerini aldığı İtala'nın ünlü İnter kulübü ile Kayseri'de özel maç oynayacak. Gerekli yazışmalar sonucunda İnter, 31 Temmuz'da Kayseri'ye gelmeyi kabul etti. Daha önce 21 Temmuz için planlanan hazırlık maçı tarihi Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem ihalesini kazanan şirketin İtalyan olması ve temel atma töreni nedeiyle 31 Temmuz tarihine alındı. Bu tarihte İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak şehre geleceği, temel atma töreninden sonra birlikte maç seyredecekleri ögrenildi. Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç 'İnter'in tüm uçak ve otel masraflarını biz karşılayacagız' dedi. Bu arada Kayseri Erciyesspor bu hazırlık maçı anısına 'INTERCIYES' isimli forma ve bayrakları 31 Temmuz'da satışa çıkaracak. Ayrıca şehir Mavi-Siyah bayraklarla süslenecek - M.ALİ SABUNCU" Kaynak: Milliyet Taktik Loooooollll!!!![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 çok enterasan bi maç bizi bekliyo...:lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 gerçek değildir herhalde :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bugünkü gazetede yazıyor, şok oldum zaten ben de...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hah süfer bişi :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kayseride para bol tabi.. inter macı da werir bunlara.. kayserililer mactan sonra bu sene hedef sampıyonluk dıe acıklamada yapar tam olur ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hobaaa[signature][hline]Impossible is nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ehuehu =)) Güzel maç olur Çok çekişmeli geçer vs.vs :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 aeheahahe süper :)[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 berabere biter =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hadi kayseri'ye gidelim :-)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ohara. Inter'in Pendik'i olacak Kayseri.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Berabere biter maç :D[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 auhuuauh alır kayserı macı.sonrada emreyle soyunma odasında baskanla gorustu ınter'e alıyoruz derler :D[signature][hline]Gece Kurda Aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Erciyes spor renklerini Interden almış ve kardeş takım olmayı teklif etmişti Inter'e. Maç da ayarlamışlar. Ayrıca forma konusunda basit temalar ile her fırsatta kendi taraftarını yolmaya çalışan bazı büyük klüplerimizden daha yaratıcı bir fikir çıkmış kayserililerden. Inter'in masraflarını karşılayacaklar. Kendi masraflarınıda formadan karşılayıp bedavaya reklam yapmış olacaklar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Boşuna kayserili değil adamlar :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bunda şaşırılcak bişey yokki kardeş takımlar.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 roflmao.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesajlarına baktıkça daha çok emin oluyorum sanki... Şu GFB isimli yeni üyemizin tavırları, uslubu, mesajları ne kadar da çok Kobe'ye benziyo değil mi? Çok şaşırtıcı... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kayseri ezer, bir sürü yıldızları var..[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kayseri favori...maç sonrası pastırma hediye edilir...rövanş için italyadan gün alınır.. ve bi gün sonraki gazete başlığı:Başkanlar Zanetti ve Martins için el sıkıştı[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hahaha valla süper maç olur :D[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yaw başka kaynak yok mu bana kolpa gibi geliyo bazen espiri olsun diye öle yazılar koyuyolar taktik e[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 http://www.milliyet.com.tr/2005/06/21/son/sonspo22.html http://www.ntv.com.tr/news/329133.asp http://www.spor3.com/detay.asp?ID=102720[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hehe geçen günde kayseri bi transfer yapmıştı yeni formaları hazır olmadığı için inter forması giydirmişler elemana.[signature][hline]GENÇ FENERBAHÇELİLER Furiouz Boys of Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar