Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 radyoda verdikleri haberde, elemanın pimi çekitği ama patlamadığını söylüyordu, şok oldum açıkcası, ayrıca güvenlik güçlerini kınıyorum üstünde bomba olan bi adama ateş etmek ne demek yahu, cok büyük risk yani, adamın yapamadığını bizimkiler yapabilirmiş, sanki ordaki güvenlik yaşlı göbekli adamlar, hepsi de cok iyi kondisyonlu adamlar, 1 deparda yakalayıverirlerdi çok rahat edit:bide radyoda bombacının sol görüşlü bir örgüte mensup olduğunu söylüyordu, ekliyim dedim [signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P [Bu mesaj Aegean tarafından 01 Temmuz 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Önce bacaktan sonra kafadan vurmuşlar. İyi nişan almışlar yoksa ne olurdu bilinmez.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
arina Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 kabotaj bayramı olmasın[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Evet kabotaj bayramı bugün[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tüm gece uyanıktım ben nie bişe duymadım?? (üstümüzde oturan kızın gümbür gümbür evde yürümesi dışında) ... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Aslında bugun Atatürk'ğn Kurtulus Savası'ndan sonra İstanbul'a ilk gelisi 1927 ve 1932 'de yine bugun Ankara'da 1. Tarih Kongresi'ni topladi:P Ve ayrıca bugun denizcilik bayramı ustune ustuluk Dunya mimarlar gunu ve bir baska olay daha gelibolu'da Piri Reis Müzesi acilmis 1983 te amma sey olmus la bugun:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Toledor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Vayy be, ne dedektör kapı yapmışız Şimdi bu olaydan sonra bize talepte çoğalır:-P . Şaka bi yana Hepimize gelmiş olsun valla kötü birşey [Bu mesaj Toledor tarafından 01 Temmuz 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hergün geçtiğim yerde olmuş olay ya şoke oldum.Ben o herifin öldüğü yerin oralardan yarım saat önce geçmiştim :-o[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Öne çıkan mesajlar