Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bütün kadınlara; Erkek Manifestosu:(Evli veya bekar fark etmez :-)) ) 1. Eğer şişmanladığını düşünüyorsan büyük ihtimalle şişmanlamışsındır zaten, bana sorma, cevap vermeyi reddediyorum 2. Eğer bir şey istiyorsan sorman yeterli. Bir şeyi açığa kavuşturalım.Biz erkekler basitizdir. Öyle farklı anlamlar taşıyan dolaylı soruları anlamayız. Ne istiyorsan direk söyle. 3. Eğer aslında cevap beklemediğin bir soru sorduğunda duymak istemediğin bir cevap alırsan sakin şaşırıp kızma. 4. Biz erkekler basitizdir. Mesela senden ekmeği getirmeni istiyorsam, aslında ekmeği getirmeni istiyorumdur. Bundan ekmek masada değil diye bir iğneleme yaptığım sonucunu çıkarma. Bunda ne bir dolaylı anlam ne de bir iğneleme var. Biz gerçekten basitizdir 5. Biz basitiz. Bana ne düşündüğümü sormanın o yüzden hiç bir anlamı yok. Erkekler zamanlarının % 96.5'inde sex düşünürler. Yanlış anlama, biz sapık değiliz, sadece en çok hoşumuza giden şey sex. 6. Biz basitiz. Seni düşünmediğim zamanlar da olabilir. Bu kotu bir şey değil, buna alışmalısın. Bana ne düşündüğümü sakin sorma, çünkü bu benim için senin politika, ekonomi, felsefe, futbol, kafa çekmek, göğüsler, kalçalar ve arabalar hakkında muhabbet edebileceğini gösterir, ama edemezsin. 7. Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol bol yemek yemek = Arkadaşlarla muhabbet = Futbol = Bira Benden başka bir şey bekleme. İster deprem, ister yangın, ister sel, ister dolunay olsun bizim için hafta sonları budur. 8. Alışveriş yapmak zevkli değildir ve asla da olmayacak. 9. Bir yere gittiğimizde, hangi kıyafeti giyersen giy sana çok yakışıyor, yemin ederim, o yüzden bir daha sorma. 10. Yeteri kadar ayakkabın ve elbisen var. Beni iflas ettirmek bir sevgi gösterisi değildir. 11. Erkeklerin çoğunun en fazla 3 çift ayakkabısı vardır. Tekrar ediyorum, biz basitiz. O yüzden 30 çift ayakkabından hangisinin kıyafetine uyacağını sorma, bilmiyorum, 9. maddeye bak yeter. 12. Evet ya da hayır gibi cevaplar yeterlidir, soru ne olursa olsun. Başka anlamlar arama, evet ya da hayır iste. 13. Bir problemin olduğunda benden sorunu çözmek için yardim iste. Benden seninle ayni üzüntüyü çekmemi bekleme, o senin kız arkadaşlarının isi. 14. 8 hafta suren bas ağrıları bas ağrısı olamaz, bir doktora git. 15. Eğer 2 değişik şekilde anlayabileceğin bir şey söylemişsem, ve bunlardan biri kotu ve seni üzecekse, kesinlikle obur anlamında söylemişimdir, boşuna beni sıkıntıya sokma. 16. Erkekler sadece 16 renk görürler. Şampanya bir renk değil bir içkidir. 17. Siz el çantalarını ne kadar seviyorsanız biz de birayı o kadar seviyoruz. Bunu anlamanı beklemiyorum çünkü ben de sizinkini anlamıyorum. 18. Sana neyin var diye sorduğumda hiç bir şeyim yok dersen sana inanırım, benim için olay bitmiştir. O yüzden bir şeyin varsa direk söyle. 19. Beni seviyor musun diye sorma. Emin ol ki sevmesem yanında 1 saniye bile durmam. 20. En karmaşık durumda bile bizim için temel kural sudur: En kolayını seç. Bizden komplike şeyler bekleme. Biz gerçekten basitiz Bunu tanıdığın tüm kadınlara yolla da 1 kere de olsa bizi anlasınlar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğe de yolla ki onlar da yalnız olmadıklarını bilsinler...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Sürekli biz basitiz diye övünebilmek çok hoşmuş doğrusu:)[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ne yapalim ? Basitiz işte.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Değişin efendim![signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Maddelerde sürekli aynı şeyler tekrarlanmış. Ama beni güldürdü valla. :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben çok feminen bir erkek olduğuma karar verdim ayool :P[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @sheref: bende. seni bilemicem ama ben gay ya da bisexuel diilim yavsama sakın. :P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bide bi iki enteresan şey daha varı bunda Mini etek giyen kadınlar erkekler bize bakıyor diye şikayet etme haklarını kaybederler bide favorım olan cinin dışarı cıkmasını ıstemıyorsan lambayı ovalama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bariz kadınlar yazmış bunu....[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Chiptech, 30 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: @sheref: bende. seni bilemicem ama ben gay ya da bisexuelim yavsama sakın. biliyordum,ben daha önceden demi$tim ztn.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Chiptech, 30 Haziran 2005 13:28 tarihinde demiş ki: @sheref: bende. seni bilemicem ama ben gay ya da bisexuelim yavsama sakın. :P haaa ben o yuvarlak hatlarının kilodan oluştuğunu sanıyodum.. şimdi anladım. hihi[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Haziran 2005 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Viktor, 30 Haziran 2005 15:16 tarihinde demiş ki: Mini etek giyen kadınlar erkekler bize bakıyor diye şikayet etme haklarını kaybederler katılıyorum. bir de "abi hatuna bak ohhş" yapmadığın sürece, kendin ve adabında göz attığın sürece bakabilmelisin. Abi giymiş mini'yi. Hatun'da güzel, e abi 3 sn bi bakarım dimi. Dediğim gibi hayvanlığına kaçmadığın sürece bakabilmelisin kimse de rahatsız olmamalı.. edit: 3 sn lafın gelişi. Yani insnaın gözü kayıyo, hani elimde değil biliyorum önümde bi hatun yürüyosa miniliyse gözüm kayıyo, sapık olduğumdan yada zevke geldiğimden değil. Güzel bir kızın suratına bakınca aldığım estetiksel zevki alıyorum.. Rahatsızlıktan da kastım, mini'yi giyip kimse bana bakmasın tribine giren kendiyle çelişen insan modelleridir. Ha ben maço değilim ama kız arkadaşımın mini etek giymesini istemem. Şu ana kadar da bu rica mı kıran olmadı.. (diz üstü değil mini) Ha benim çekincem o hayvan gibi ohhş nidalarıyla bakanlar.. Kıskanırım ben hatunumu valla. Ama giyenede bişi demem tabii..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 30 Haziran 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yalan ben sabit deilim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: DeamoN, 30 Haziran 2005 15:35 tarihinde demiş ki: yalan ben sabit deilim sabit? basit? typo?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Ben ilkelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aslında komplike varsayımlarını gerçekte yansımalarını, fiziksel algılarla, zırvalayan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bende basit olmaktan yana mutluyum...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kullanma klavuzu gibi olmuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bira ucuz diye içerim futbol muhabbeti bayar. Gerisine ok.[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 okumustum hoş... Ama her erkek aynı deildir di mi :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 AHAHAHAHHAHAHA AHAHHAHAHAHAHA 1SN BEN GAY FALAN DİİLİM BİSEXUEL DE DİİLİM!!! DİİLİM OLACAK O!!! LAF SOKAYIM KENDİ KAZDIĞIM KUYUYA DÜŞTÜM!!! :'( sheref sen gaysın, pyro sen ezelden beri ölesin zaten. ben diilim gay falan. edit: ee ben diilim yazmışım zaten? tabi insan uykusuz olunca kendi mesajına inanmak yerine pyro nun quote una inanıyo. bi an korktum bende ama geçti şimdi oh. [signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... [Bu mesaj Chiptech tarafından 01 Temmuz 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 :) ben basitim mutluyum.kim kompleks düşünüp mutlu olmuşki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: Riehn, 30 Haziran 2005 12:19 tarihinde demiş ki: Bütün kadınlara; 5. Biz basitiz. Bana ne düşündüğümü sormanın o yüzden hiç bir anlamı yok. Erkekler zamanlarının % 96.5'inde sex düşünürler. Yanlış anlama, biz sapık değiliz, sadece en çok hoşumuza giden şey sex. efenim burası yalan.geri kalanı doru =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Hatuna okutucam bu akşam bunları.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar