montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Öğretiler bölümünün açılmasıyla, modern hayatın getirdiği en çekilmez yüklerden birine değinmek, mücadele yöntemleri hakkında bilgilendirici bi materyal hazırlamak ve bunu siz bu bozuk paralarla ne yapacağınızı bilmeyen, çaresiz ve ümitsiz patilerle paylaşmayı sorumluluk bildim ve siz cepleri, masalarının üstleri metalik 1ytllerle dolmuş patilere bu tutorialı hazırladım. Bu adımları takip etmeniz halinde çok büyük ihtimal metalik 1ytlnizden kurtulmuş olacaksınız, sapma payı 1%dir ancak. Öncelikle en baştan başlayalım. 1ytlmizi aldık, ilk olarak "abi kağıt yok mu taşıması zor oluyo biliyon mu bozuk para cüzdanım da yok hem evdekiler de ekmek bekliyor öörenci adamız" ayaklarına yatmanız gerekiyor hemen ki bunu bütün yüzsüzlüğünüzle yapmanız amacınıza ulaştırmayı kolaylaştıracaktır sizin açınızdan. Ha, olur da bu adamda kağıt 1ytl yoktur, olur da adam adam değildir, kağıt 1ytlden mahrum bırakıyordur insanları keyfen, o noktada B planını uygulamaya koymanız gerekmekte. Nedir B planı?Plan B Plan Byi kısaca özetlemek gerekirse, para üstünü onluk veya beşliklere denk getirmek bu planın temel öğesi diyebiliriz. Öncelikle bu planı yürürlüğe koymak için bakkaldan çıkmanıza kesinlikle gerek yok, mekanımız aynı, bakkalımız gene. - Gözünüze 6/11/16/21ytllik bir ürün kestirin, ihtiyacınız olması mantık gereğidir. Kağıt para üstünüzü alın ve mekanı mutlu mesut terkedin. Eğer bunda da herhangi bir sebeple başarısız olur iseniz yapılacak tek bir şey kalmıştır geriye. Bakkaldan 1 adet sakız alın (opsiyon: 2 adet rocko lolipop, 1 adet dondurma, bi ihtimal cips, 200gr kanat, 3 adet ekmek). Metalik 1ytlyi tasviye etme işlemini başarıyla gerçekleştirdiniz, tebrikler. Artık size kakalanmış olan 1ytlden tamamen kurtuldunuz. İhtimal bakkal önündeki cepleri metalik 1ytl dolu ahali ile karşılaşabilirsiniz, ezip geçebilirsiniz, ya da mutluluğa giden yolu onlarla da paylaşabilirsiniz, seçim sizin. Metalik 1ytlsiz günler diliyorum buradan herkese[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com[Bu mesaj montezaus tarafından 30 Haziran 2005 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Haha güzel.. :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çok güzel bir çalışma, benimde şöyle bir önerim olsun, kumbara alın :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :) gerçekten masamın üstü 1ytl dolu.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ahaha super olmus. 6 16 21 ytl lik urunler bitirdi beni hele para verip uzerini alma olayı super... Bu arada benim bozuk para deposundan 13 tane 1 ytl cikti aklima gelmisken su cips olayına girelim derim...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya da benim yaptığımı yapın.bi kaseye koyun bu 1ytlleri.sonra bir akşam evdesiniz saat 9 suları.açsınız, evde yemek yok paranız da yok. AA kasede para vardı diyip pizza ısmarlayabilirsiniz=)ben valla bunu 50 binliklerle yapmıştım efsaneydi.yaklaşık 3 şeffaf torbaya 22 milyon sığdırmıştım pizza ısmarlamıştım güzel olmuştu=P[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bende şu anda 2 kavanoz dolusu 1 yeni kuruş var sarı sarı duruyolar öle cok sevidm yeni 1 kuruşları.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 haha niye saklicakmışım ben topluyorum onları zengin olcam[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1 yeni kuruşlardan bende de bi sürü var özellikle topluyorum :) bi gün 35bin tane olduklarında çuvalla vereceğim bakkala bi paket marlboro dicem :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya nasil bi otobus muavini 10ytl veren yolcuya 9 adet 1 bozuk1 ytl verir bohuhuhe senn plani oturup 9 kere tekrarlamak gerekcek[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ahanda bunlarda benimkiler ama harcanmış olabilirler şu anda. en son evde bırakıp gelmiştim istanbul'a. affetmemiştir bizim evdekiler buldularsa : ) 169 tane fln vardı : p [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...[Bu mesaj Zopik tarafından 01 Temmuz 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hazinelerden cıkan altın paralar gibiler cok hos bence =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 işte tutorail böle olmalı! çok beendim ama ben metalik 1 ytleri seviomki bi sorunm yok onnarla[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Harikasın ya :) harbiden..çok güzel olmuş..tebrikler :D çok eğitici..yemek gibi bişi bekliodum yine[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: trgdy, 01 Temmuz 2005 01:22 tarihinde demiş ki: ya nasil bi otobus muavini 10ytl veren yolcuya 9 adet 1 bozuk1 ytl verir bohuhuhe tek değilmişim en azından böyle hadiselerde :-) ha, bi başka yöntem, evdekilere bırakın bozuklukları, her 5ytl de toptan geri alırsınız :) [signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 01 Temmuz 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 9tane iyi gene ben 17 adet aldım :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 said: DoGMeaT, 01 Temmuz 2005 02:03 tarihinde demiş ki: işte tutorail böle olmalı! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bakkalcı amcaların tipleri süper:)[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar