Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya makina sabah sabah kalktım bu gün 30 haziran oyuna giremiyorum sürekli unable to connect oluyo 3 acc ile denedim olmadı wow-europe.com a girmiyo makina komutu verdim 45 dk about blank te bekletti :) bu sorun genelmi bendenmi kaynaklanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Benim sorunuma sanırım sen çözüm buldun. Sorun sende değil hepimizde var geçen gün oldugu gibi "authentication" serverlar düşmüş. Kısa zamanda düzeltir Blizzard. O süre içerisinde biraz keyif yap uyu derim. (1-2 saat gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 login server gocuk maalesef, benim de oyun goctu giremiyorum.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 İki saattir bilgisayar başında yapmadığım kalmadı yuh regedit'e bile girdim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aman yaa bende bi heyecen günlerdir uyumuyorum uyuyimde adam gibi düzene girim sabah erken kalkıp oynim dedim tüü kafama ben direk çıkıp cafeye gidim bu arada saolun beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 üleeeee yine göçtü dedim login server vede haklı çıkmışım yatsammı aceba ya q wardı uyuyamaki ben şimdi onu bitirseydim bari...[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lich Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 valla oyunda bişey yok.300ms oynuyorum ama login serverlarını bilemem..[signature][hline] Belen-rogue BL-Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ne güzel questten queste akıyoduk than'la. hain bliz. gaffur.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yaw bu login serverının göçmesi olayı son günlerde artmaya başladı acaba bu blizden ayrılan grup suikast mi yapıo aceba?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 lol walla bilmiyorumda bence bliz in Çalışanları deiştirmemesi lazım en sonun ucu bize dokunuyo oynayamıyoruz geçen gecede çöktü zaten ya Avrupa yerel hatta sorun var buda bliz i etkiliyo falan oluyo böle şeylerde sıklaşması benimde canımı sıktı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 test serverlara abandı herkez. onunla bi alakası olabilir. sitesine de girilmiyo çünkü. [Bu mesaj s1eger tarafından 30 Haziran 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi test servera abanınca adam gibi bizim serverlar nie gitsin ?? öyleyse bile bliz in bunu göz önünde bulundurması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 +1[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hala açamadılar ya bi login serverı. yuh be bliz.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 evde baydım yapıcak bi şey yok thottbottdan baka baka itemları ezberledim ne nerden çıkar off sıkıldım açın artık ohaa yaaa dünde saat 12 yew kadar bekledik açılsın die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yaw naapsak ya bi irc serverina mı girsek hep beraber de geyik yapsak naapsak?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm lan ne güzel sabah sabah mis gibi taze thorium kokusu ile uyanıcaktım ama oyunun sitesi bile açılmıo ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 test serverında oynuyorum mutluyum :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Test serverına gelin[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" WoW: Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 site açılmıoki :( geçelim dest serverına ühüeeee :((([signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hay ulan bende testi indiremiyorum off baydım msn demi geyik yapsak napsak bunun 1-2 saate gelcepi yok sabaha 7 den beri bekliyorum 9.45 oldu hala blizden tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedemptioN Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bu mmorpg'lerin de en büyük sorunu budur. Ya hiçbir oyunu şöyle kesintisiz oynayamayacakmıyız biz? Ultima'yı beleş oynuyoduk onda bile kuduruyoduk. Buna bi ton para bayılıyoruz daha da sinir bozucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 haklısın bide bunu bliz e msj atta ne deişir bizim dışımızda kaç kişi atıyodur kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bakalım blizz nası özür dilicek bu sefer ben beleş talent point isterim aga olmaz böle para verioz dava mı açsak yooksa...?[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: RedemptioN, 30 Haziran 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Bu mmorpg'lerin de en büyük sorunu budur. Ya hiçbir oyunu şöyle kesintisiz oynayamayacakmıyız biz? Ultima'yı beleş oynuyoduk onda bile kuduruyoduk. Buna bi ton para bayılıyoruz daha da sinir bozucu oluyor. +1 hadi ultima beleşti bu ..... ..... ^+&+%&/+%&734/ ^+/[signature][hline]O==[=============- -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar