Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

millet UNABLE TO CONNECT acil yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya makina sabah sabah kalktım bu gün 30 haziran oyuna giremiyorum sürekli unable to connect oluyo 3 acc ile denedim olmadı wow-europe.com a girmiyo makina komutu verdim 45 dk about blank te bekletti :) bu sorun genelmi bendenmi kaynaklanıyo?
Mesaj tarihi:
Benim sorunuma sanırım sen çözüm buldun. Sorun sende değil hepimizde var geçen gün oldugu gibi "authentication" serverlar düşmüş. Kısa zamanda düzeltir Blizzard. O süre içerisinde biraz keyif yap uyu derim. (1-2 saat gibi).
Mesaj tarihi:
aman yaa bende bi heyecen günlerdir uyumuyorum uyuyimde adam gibi düzene girim sabah erken kalkıp oynim dedim tüü kafama ben direk çıkıp cafeye gidim bu arada saolun beyler...
Mesaj tarihi:
lol walla bilmiyorumda bence bliz in Çalışanları deiştirmemesi lazım en sonun ucu bize dokunuyo oynayamıyoruz geçen gecede çöktü zaten ya Avrupa yerel hatta sorun var buda bliz i etkiliyo falan oluyo böle şeylerde sıklaşması benimde canımı sıktı ...
Mesaj tarihi:
test serverlara abandı herkez. onunla bi alakası olabilir. sitesine de girilmiyo çünkü.

[Bu mesaj s1eger tarafından 30 Haziran 2005 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evde baydım yapıcak bi şey yok thottbottdan baka baka itemları ezberledim ne nerden çıkar off sıkıldım açın artık ohaa yaaa dünde saat 12 yew kadar bekledik açılsın die
Mesaj tarihi:
hay ulan bende testi indiremiyorum off baydım msn demi geyik yapsak napsak bunun 1-2 saate gelcepi yok sabaha 7 den beri bekliyorum 9.45 oldu hala blizden tık yok
Mesaj tarihi:
Bu mmorpg'lerin de en büyük sorunu budur. Ya hiçbir oyunu şöyle kesintisiz oynayamayacakmıyız biz?

Ultima'yı beleş oynuyoduk onda bile kuduruyoduk. Buna bi ton para bayılıyoruz daha da sinir bozucu oluyor.
Mesaj tarihi:
said:
RedemptioN, 30 Haziran 2005 09:53 tarihinde demiş ki:
Bu mmorpg'lerin de en büyük sorunu budur. Ya hiçbir oyunu şöyle kesintisiz oynayamayacakmıyız biz?

Ultima'yı beleş oynuyoduk onda bile kuduruyoduk. Buna bi ton para bayılıyoruz daha da sinir bozucu oluyor.

+1 hadi ultima beleşti bu ..... ..... ^+&+%&/+%&734/ ^+/[signature][hline]O==[=============- -============]==O
  • Yeni Oluştur...