Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thorium Brotherhood Epics..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

yine gerzek gerzek planlar koymuş blizz, tebrik ediyorum kendilerini..

mc'ye gidebilip bunları toplayabilen adamın zaten fire res ile işi olur mu sonra be. kendine epic mepic ne lazımsa toplar zaten bg'den de çıkmaz sonra..

ha kaldı ki bunların hepsi "eşya toplamak için yapılan eşya"lar. o kadar gerzekçe bir konsept ki, eşyayı eşya bulmak için kullanmak için niye kendini paralasın insan bunları yapacağım diye?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmemkaç arcanite bilmemkaç fiery bilmemne bilmemkaç anasının gözü toplayıp, thorium greedhood ile revered olup, bir de bunları yapacak insanı bulma noktasına gelmişse insan bence zaten ohooo olmuştur ama bilemiyorum belki onbinmilyonyüzbaloncuk defa ragnaros'a gidecek insan da vardır..

crafting deyince sırf item bulmaya yönelik recipelar manasız geliyor bana doğrusu, işlevi elbet var hatta belki çok ama uğraşına değer mi bilmiyorum. weaponsmith oldum (armorsmith olacaktım fakat bu kadar komediyken yapılabilecek şeyler uğraşı caydırdı) ve bakıyorum craft etmeye değecek birşey göremiyorum. reaper vardı alterac cheese geldi o da yalan oldu. bir de koya koya bunları koymuşlar işte..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm iyide oyun diablo2 misali item avcılığına dönecek böle giderse, uber görünüşlü poposunda parlayan armoru olan bi sürü tip koşacak/(koşuyor zaten) etrafta, halbuki wc bumudurki bea? böle olmaması gerek bence.

neyseki miner/skinner ım da böle tarif felan işim yok, ben parayı götürüyorum :P[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II
Training is nothing, Will is everything
Sosyal ağlarda paylaş

500,000 kişi ayrı serverlar dışında PvP olmadan 10 yıl EQ oynadı, oyunda tek "amaç" ilerde daha iyi itemler bulbilmek için item toplamak. Wow PvE sinin de, bazı itemlar pvp için iyi olsada bundan farklı dizayn edileceğini sanmıyorum. BWL, shadow ağırlıklı bir instance ve MC'dan düşen tier1 setlerda epey bir sahadow resist var. Aynı şekilde MC yaparak topladığın TB itemleri, MC'nin son bossı Ragnaros için çok yararlı. Tamam bunlar olmadan da öldürülebiliyor ragnaros ama bu itemler ragnarosu biraz şansa dayalı bir zafer olmaktan çıkarıp 5 dakika da bitirip çıkacağın bi savaşa dönüştürüyor.

Blizzard zaten, pve yapmak istemeyenleri pvp de iyi olmak için buna zorlamayacağını, pve de iyi olmak isteyenlerin pvp yapmak zorunda olmadığını söyledi. O yüzden bu TB itemlerinin sadece MC için dizayn edimiş olması çok büyük bir sürpriz değil.

Şu son honor system reward değişikliklerini de gördükten sonra eğer aklınızda raidlerde item toplayıp BG'ye akmak varsa şimdiden bırakın, her pvp ödül silahı sadece hızları nedeniyle bile her MC-BWL silahından iyi olcak. Şu anda pvp epic armorları tier1 setlerden daha kötü, veya bazı classlar için çokda iyi değil ama yeterli sayıda insan forumlarda ağlarsa eminim onlarda değiştirilecektir.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

Agility +22 istiyorum bende :)

300 Fire resiste bile raggy inanılmaz vuruyor. BWL nin daha zor olacağını düşünürsek bunlar lazım şeyler.

Int +22 de Herhangi bir silaha basılabiliniyor yani 1H de bastırıp bide Tome almak daha mantıklı bence :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Evet dediğin doğru ama, Dominance 1 item olduğundan, 1 itemlik DKP yiyor.
1h & Offhand dediğin genelde = Azuresong ve MC Offhand / AV Offhand.
Azuresong'da warlockların çok istediği bir item olduğundan aynı puanı yiyor. MC Offhand istiyorsan (21 int, 12 sta, +11 dmg) baya bi puanı daha gözden çıkarmalısın.

Biraz düşünmek lazım :)
Veeeeeee ayrıca, Dominance BWL'de Legendary olacak büyük ihtimalle başka bir item ile birleştirildiğinde ve inanılmaz ötesi olacak, o yüzden Dominance = gg[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

bizim garimin mageler hiç bişey alamadılar daha ondan DKP leri çok yüksek hepsi silah+off alacaklar sanırım.

Bende legendary sword istiyorum bu ne ya :

3.00 Hız one hand bi sword pek bi güzel olurdu mesela (oha) :)

//US test server forumlarından mı bakıyosunuz bu tip şeylere ? veya bakanlar nerden bakıyo ?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 29 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
bizim garibim mageler hiç bişey alamadılar daha ondan DKP leri çok yüksek hepsi silah+off alacaklar sanırım. :)

//US test server forumlarından mı bakıyosunuz bu tip
edit: Garimim ne ya yeni uyandım saçma saçma yazmışım
şeylere ? veya bakanlar nerden bakıyo ?
[signature][hline]Charles Rhadamantis

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 28 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Sen istiosun, ben alıorum :P

Dominance + Mighty Intellect ownz j00!!

yok bizim bebop spell power kullanıyo :D

bu arada ebon fury ve diğer sadece weaponsmith isteyen silahları yapabiliyor olacam gelecek hafta patch gelirse(hammersmith im)
diğer recipe ler de benden
BU Argent down

buda timbermaw
http://img292.echo.cx/my.php?image=timberhonored2az.jpg
buda TB yeni diğer silahlar
http://img294.echo.cx/my.php?image=tbexalted7vw.jpg
tb dışındakiler sikko olmuş.ama biliyordum blizz babamızım hammersmith leri yalnız bırakmayacağını :)
Edit:resimler için uğraşıyorum
resimler çıkmadı

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 29 Haziran 2005 08:07 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sparkcaster tarafından 29 Haziran 2005 08:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malibu, 29 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
said:
Malibu, 29 Haziran 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
bizim garibim mageler hiç bişey alamadılar daha ondan DKP leri çok yüksek hepsi silah+off alacaklar sanırım. :)

//US test server forumlarından mı bakıyosunuz bu tip
edit: Garimim ne ya yeni uyandım saçma saçma yazmışım
şeylere ? veya bakanlar nerden bakıyo ?

ben us forumlarından arakladım[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...