kfg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Şimdi rank'imiz sadece dishonorable kill yaptığımızda mı düşüyor yoksa o hafta rank imizi koruyacak kadar honor kill yapmazsak ta düşüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ikisinde de düşebilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yeni patch ile rank düşmesi olmayacak yanılmıyorsam? Veya sadece kulanılan itemlar için mi acaba o rank düşmemesi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Rank düşmesi olacak yine yeni patch de ancak kullanabileceğiniz itemlar o anki rankinizi değilde o karakterle en fazla hangi ranke çıktığınıza bakacak. Yani rank 14 olan kişi bir ömür PvP yapmasa bile bütün itemları kullanabilecek.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Rank düşecek yine ama itemı giyerken lifetime da en yüksek aldıın ranke bakacak. Yani ben rank 11im şu anda mesela tatile gidip gelince büyük ihtimal rank 2 falan olcam, ama itemlarımı hala giyebilcem. Tabi ondan sonra bi daha rank 12 olıyım desen zor biraz =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 içinde patlasın unut sen pvp weaponlarını falan tatile gidersen :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 haha bende gidecem yakında ama en azından rank 8 oliyimde chesti giyeyim bari :) sen yine rank 11 olmuşsun beleşten mount alabilirsin :) (beleş degil ama çok ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hehehe napalım artık dönünce kasarız kör olana kadar.. Bu arada profile e 2 yeni epic eklendi =P 2 tane de alacağım var.. Oh.. :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Seni ninjaların efendisi seçiyorum anka AV ile kaynaşmışsın anlaşılan :P Daha AV var PvP ranki var instance dropları var ben bitmişim ya :[[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 patch de en yüksek rank e göre item verme olayı iyi olmuş/olacak.feci bayardı itemları koruyabilmek için uğraşmak.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 e şimdi de rank 14 olan bi daha aksiyon yapmayacak ki hoş tabi o kadar itemi o kadar silahı ( o silahların hepsi şu an oyundaki en iyi silahlardan daha iyi) aldıktan sonra neden PVE yapayım orasıda ayrı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oh valla hiper beleş olacak, instance kasacağıma bg kasayım ne de olsa hiper karizmatik pvp ödülü set.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oeh be eger o ciktigin en yuksek rank olayini bilseydim gider epic almazdim 800g ye hay allahim ya ben her hafta ugrasamam rank kaybederim diye gittim normal epic mount aldim off -.-[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İşin kötüsü Warlordun seti tier1 setlerden daha iyi :P. Tabi tier2 için bişi sölenemez :p. Ayrıca rank14 e ulaşana kadar adam zaten pvpden baymış olcak. Şahsen baymaya başladım. Birde bu rank düşürmede geçen haftaki puanlarda önemli. Geçen hafta yüksek puan yapan adam rank düşmeyebilir sonraki hafta.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar