kfg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Şimdi rank'imiz sadece dishonorable kill yaptığımızda mı düşüyor yoksa o hafta rank imizi koruyacak kadar honor kill yapmazsak ta düşüyor mu ?
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ikisinde de düşebilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Yeni patch ile rank düşmesi olmayacak yanılmıyorsam? Veya sadece kulanılan itemlar için mi acaba o rank düşmemesi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Rank düşmesi olacak yine yeni patch de ancak kullanabileceğiniz itemlar o anki rankinizi değilde o karakterle en fazla hangi ranke çıktığınıza bakacak. Yani rank 14 olan kişi bir ömür PvP yapmasa bile bütün itemları kullanabilecek.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Rank düşecek yine ama itemı giyerken lifetime da en yüksek aldıın ranke bakacak. Yani ben rank 11im şu anda mesela tatile gidip gelince büyük ihtimal rank 2 falan olcam, ama itemlarımı hala giyebilcem. Tabi ondan sonra bi daha rank 12 olıyım desen zor biraz =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 içinde patlasın unut sen pvp weaponlarını falan tatile gidersen :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 haha bende gidecem yakında ama en azından rank 8 oliyimde chesti giyeyim bari :) sen yine rank 11 olmuşsun beleşten mount alabilirsin :) (beleş degil ama çok ucuz)
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Hehehe napalım artık dönünce kasarız kör olana kadar.. Bu arada profile e 2 yeni epic eklendi =P 2 tane de alacağım var.. Oh.. :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Seni ninjaların efendisi seçiyorum anka AV ile kaynaşmışsın anlaşılan :P Daha AV var PvP ranki var instance dropları var ben bitmişim ya :[[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 patch de en yüksek rank e göre item verme olayı iyi olmuş/olacak.feci bayardı itemları koruyabilmek için uğraşmak.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 e şimdi de rank 14 olan bi daha aksiyon yapmayacak ki hoş tabi o kadar itemi o kadar silahı ( o silahların hepsi şu an oyundaki en iyi silahlardan daha iyi) aldıktan sonra neden PVE yapayım orasıda ayrı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oh valla hiper beleş olacak, instance kasacağıma bg kasayım ne de olsa hiper karizmatik pvp ödülü set.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 oeh be eger o ciktigin en yuksek rank olayini bilseydim gider epic almazdim 800g ye hay allahim ya ben her hafta ugrasamam rank kaybederim diye gittim normal epic mount aldim off -.-[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 İşin kötüsü Warlordun seti tier1 setlerden daha iyi :P. Tabi tier2 için bişi sölenemez :p. Ayrıca rank14 e ulaşana kadar adam zaten pvpden baymış olcak. Şahsen baymaya başladım. Birde bu rank düşürmede geçen haftaki puanlarda önemli. Geçen hafta yüksek puan yapan adam rank düşmeyebilir sonraki hafta.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Öne çıkan mesajlar