Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor sisteminde rank düşürme...

kfg

Öne çıkan mesajlar

Rank düşmesi olacak yine yeni patch de ancak kullanabileceğiniz itemlar o anki rankinizi değilde o karakterle en fazla hangi ranke çıktığınıza bakacak. Yani rank 14 olan kişi bir ömür PvP yapmasa bile bütün itemları kullanabilecek.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Rank düşecek yine ama itemı giyerken lifetime da en yüksek aldıın ranke bakacak.
Yani ben rank 11im şu anda mesela tatile gidip gelince büyük ihtimal rank 2 falan olcam, ama itemlarımı hala giyebilcem. Tabi ondan sonra bi daha rank 12 olıyım desen zor biraz =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe napalım artık dönünce kasarız kör olana kadar..
Bu arada profile e 2 yeni epic eklendi =P 2 tane de alacağım var.. Oh.. :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

oh valla hiper beleş olacak, instance kasacağıma bg kasayım ne de olsa hiper karizmatik pvp ödülü set.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

İşin kötüsü Warlordun seti tier1 setlerden daha iyi :P. Tabi tier2 için bişi sölenemez :p. Ayrıca rank14 e ulaşana kadar adam zaten pvpden baymış olcak. Şahsen baymaya başladım. Birde bu rank düşürmede geçen haftaki puanlarda önemli. Geçen hafta yüksek puan yapan adam rank düşmeyebilir sonraki hafta.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...