Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honor sisteminde rank düşürme...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi rank'imiz sadece dishonorable kill yaptığımızda mı düşüyor yoksa o hafta rank imizi koruyacak kadar honor kill yapmazsak ta düşüyor mu ?
Mesaj tarihi:
ikisinde de düşebilir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Mesaj tarihi:
Rank düşmesi olacak yine yeni patch de ancak kullanabileceğiniz itemlar o anki rankinizi değilde o karakterle en fazla hangi ranke çıktığınıza bakacak. Yani rank 14 olan kişi bir ömür PvP yapmasa bile bütün itemları kullanabilecek.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Rank düşecek yine ama itemı giyerken lifetime da en yüksek aldıın ranke bakacak.
Yani ben rank 11im şu anda mesela tatile gidip gelince büyük ihtimal rank 2 falan olcam, ama itemlarımı hala giyebilcem. Tabi ondan sonra bi daha rank 12 olıyım desen zor biraz =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
Hehehe napalım artık dönünce kasarız kör olana kadar..
Bu arada profile e 2 yeni epic eklendi =P 2 tane de alacağım var.. Oh.. :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Mesaj tarihi:
Seni ninjaların efendisi seçiyorum anka AV ile kaynaşmışsın anlaşılan :P

Daha AV var PvP ranki var instance dropları var ben bitmişim ya :[[signature][hline]Charles Rhadamantis

Mesaj tarihi:
patch de en yüksek rank e göre item verme olayı iyi olmuş/olacak.feci bayardı itemları koruyabilmek için uğraşmak.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Mesaj tarihi:
e şimdi de rank 14 olan bi daha aksiyon yapmayacak ki
hoş tabi o kadar itemi o kadar silahı ( o silahların hepsi şu an oyundaki en iyi silahlardan daha iyi) aldıktan sonra neden PVE yapayım orasıda ayrı :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Mesaj tarihi:
oh valla hiper beleş olacak, instance kasacağıma bg kasayım ne de olsa hiper karizmatik pvp ödülü set.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
oeh be eger o ciktigin en yuksek rank olayini bilseydim gider epic almazdim 800g ye hay allahim ya ben her hafta ugrasamam rank kaybederim diye gittim normal epic mount aldim off -.-[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Mesaj tarihi:
İşin kötüsü Warlordun seti tier1 setlerden daha iyi :P. Tabi tier2 için bişi sölenemez :p. Ayrıca rank14 e ulaşana kadar adam zaten pvpden baymış olcak. Şahsen baymaya başladım. Birde bu rank düşürmede geçen haftaki puanlarda önemli. Geçen hafta yüksek puan yapan adam rank düşmeyebilir sonraki hafta.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
  • Yeni Oluştur...