Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 >Iki komsu ülkenin hükümdarlari birbirleriyle savasmazlar, ama her >firsatta birbirlerini rahatsiz ederlerdi. Dogum günleri, bayramlar >da >ilginç armaganlar göndererek karsidakine zekâ gösterisi yapma >firsatlariydi. > >Hükümdarlardan biri, günün birinde ülkesinin en önemli >heykeltirasini >huzuruna çagirdi. Istedigi, birer karis yüksekliginde, altindan, >birbirinin tipatip aynisi üç insan heykeli yapmasiydi. Aralarinda >bir >fark >olacak ama bu farki sadece ikisi bilecekti. > >Heykeller hazirlandi ve dogum gününde komsu ülke hükümdarina >gönderildi. >Heykellerin yanina bir de mektup konmustu. > >Söyle diyordu heykelleri yaptiran hükümdar: "Dogum gününü bu üç >altin >heykelle kutluyorum. Bu üç heykel birbirinin tipatip aynisi gibi >görünebilir. Ama içlerinden biri diger ikisinden çok daha >degerlidir. O >heykeli bulunca bana haber ver." > >Hediyeyi alan hükümdar önce heykelleri tarttirdi. Üç altin heykel >gramina >kadar esitti. Ülkesinde sanattan anlayan ne kadar insan varsa >çagirtti. >Hepsi de heykelleri büyük bir dikkatle incelediler ama aralarinda >bir >fark göremediler. > >Günler geçti. Bütün ülke hükümdarin sikintisini duymustu ve kimse >çözüm >bulamiyordu. Sonunda, hükümdarin fazla isyankâr oldugu için zindana >attirdigi bir genç haber gönderdi. Iyi okumus, akilli ve zeki olan >bu >genç, hükümdarin bazi isteklerine karsi çiktigi için zindana >atilmisti. > >Baska çaresi olmayan hükümdar bu genci çagirtti. Genç önce >heykelleri >siki sikiya inceledi, sonra çok ince bir tel getirilmesini istedi. >Teli >birinci heykelcigin kulagindan soktu, tel heykelin agzindan çikti. >Ikinci heykele de ayni islemi yapti. Tel bu kez diger kulaktan >çikti. >Üçüncü heykelde tel kulaktan girdi ama bir yerden disari çikmadi. >Ancak >telin sigabilecegi bir kanal kalp hizasina kadar iniyor, oradan >öteye >gitmiyordu. > >Hükümdar heykelleri gönderen komsu hükümdara cevabi yazdi: > >"Kulagindan gireni agzindan çikartan insan makbul degildir. Bir >kulagindan giren diger kulagindan çikiyorsa, o insan da makbul >degildir. >En degerli insan, kulagindan gireni yüregine gömen insandir. >Bu degerli hediyen için çok tesekkür ederim."[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 vayy.guzelmiş[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 way anasını be.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Topic'i devam ettirelim isterseniz varmı böle güzel şeyler elinizde ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çok hoş hakkaten..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe [Bu mesaj CrayTotem tarafından 30 Haziran 2005 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Evet dewam ettirelim. Yazıda çok güzelmiş.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecrow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hmm güzel[signature][hline]"it can't rain all the time" "victims... aren't we all?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 vay be hiç okumamıştım, güzelmiş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 nasil bi insanin kulagindan giren agzindan cikar?[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: trgdy, 30 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki: nasil bi insanin kulagindan giren agzindan cikar? bunu sorarken ciddi miydin?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Deathly ciddi hemide. lol :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 o smn alın size dokunaklı bi yazıda benden Askerler savaşın ortasında çapraz ateş altındalardı ve cepheye sığınmak zorunda kalmışlardı. Bu sırada bir er olan Jack, arkadaşı Jason'un cepheye ulaşmaya çalışırken vurulup düştüğünü gördü. Tam cepheden dışarıya doğru bir hamle yaptığı sırada komutanı Albay Nilson onu omuzundan tutarak tekrar içeri çekti, "Boşuna hayatını tehlikeye atma evlat buna değmez, artık onun için yapacak birşeyimiz yok! " dedi. Fakat Jack onu dinlemedi ve kendisini cepheden dışarıya attı. Havadan yağan mermilere rağmen arkadaşı Jason'un yanına gitmeyi başarmıştı fakat onu kurtaramamıştı. Cepheye döndüğünde komutanı: "Sana değmez demiştim evlat!" dedi, "Hayatını boşu boşuna tehlikeye attın!". Jack'in gözleri doldu, "Hayır komutanım!"dedi ,"Onun son sözlerini duymak benim için yeterliydi." En iyi arkadaşı Jasonu'un ölmeden önceki son sözleri şunlardı: "Geleceğini biliyordum Jack, geleceğini biliyordum..."[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ilk okulda hoca anlatmıştı bunu çok hoş bi yazı[signature][hline]freeedom, 17 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: benım ıcımde ama her an bosalabilirim Erutan, 19 Haziran 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Sias... ben herif değilim Bana herif diye hitab etme pis cocuk... bana oğlan diye hitap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 güzel yazılar. ama şu jack olanı türk birine yapsaydık dah iyi olurdu gavurlardan böyle şey beklemem ben onlar filmlerde yaparlar anca :) bkz:Çanakkale savaşı...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 gerçekten de ikisi de çok guzel hikayeler.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bir pastanın üç otuz paraya satıldığı günlerde 10 yaşında bir çocuk pastaneye girdi. Garson kız hemen koştu.. Çocuk sordu: "çikolatalı pasta kaç para?" "50 cent!" çocuk cebinden çıkardığı bozukları saydı. Bir daha sordu: "peki dondurma ne kadar." "35 cent" dedi garson kız sabırsızlıkla. Dükkânda yığınla müşteri vardı ve kız hepsine tek başına koşuşturuyordu. Bu çocukla daha ne kadar vakit geçirebilirdi ki? Çocuk parasını bir daha saydı ve "bir dondurma alabilir miyim lütfen" dedi. Kız dondurmayı getirdi. Fişi tabağın kenarına koydu ve öteki masaya koştu. Çocuk dondurmasını bitirdi. Fişi kasaya ödedi. Garson kız masayı temizlemek üzere geldiğinde, gözleri doldu birden. Masayı sanki akan yaşları temizleyecekti. Boş dondurma tabağının yanında çocuğun bıraktığı 15centlik bahşiş duruyordu...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çok saçma bu bence. hiç kimse(hele bi çocuk) boyle bişi yapmaz.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NASREDDIN2000 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ÇOCUĞUN YAPTIĞINI TAKDİR EDİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 allah geldi yine.. nerdesin yakup, nerdesin suat :([signature][hline]geleceğin baytarı. [Bu mesaj Black-ice tarafından 01 Temmuz 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar