Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Aşağıdakiler Amerikan Mahkemelerinde Avukatlar tarafından sorulmuş gerçek sorulardan derlenmiştir: 1. "Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?" 2. "En genç olan oğlunuz, hani şu 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?" 3. "Resminiz çekilirken orada mıydınız?" 4. "Yalnız mıydiniz, yoksa kendi başınıza mıydınız?" 5. "Savaşta öldürülen kardeşiniz miydi, yoksa siz miydiniz?" 6. "Sizi öldürdü mü?" 7. "Çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardi?" 8. "Oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız?" 9. "Kaç kere intihar etmeyi başardınız?" 10. -Soru "8 ağustosta mı hamile kaldınız?" - Cevap: "Evet." - Soru: "Peki o anda siz ne yapıyordunuz?" 11. -Soru: "Üç çocuğunuz var, değil mi?" -Cevap: "Evet." -Soru: "Kaçı erkek?" -Cevap: "Erkek yok." -Soru: "Hiç kızınız var mı?" 12. -Soru: "Merdivenler alt bodruma iniyor dediniz, değil mi?" -Cevap: "Evet." -Soru: "Peki bu merdivenler yukarı da çıkıyor muydu?" 13. -Soru: "Bay ___, geçen yaz kusursuz bir balayına çıktınız, değil mi?" -Cevap: "Evet, Avrupa'ya..." -Soru: "Eşiniz de sizinle geldi mi?" 14. -Soru: "İlk evliliğiniz niçin sona ermişti?" -Cevap: "Ölüm sebebiyle." -Soru: "Kim ölmüştü?" 15. -Soru: "Şüpheliyi tarif edebilir misiniz?" -Cevap: "Orta boyluydu, sakalı vardı." -Soru: "Erkek miydi, yoksa kadın mı?" 16. -Soru: "Bugüne kadar kaç ölü üzerinde otopsi yaptınız, doktor?" -Cevap: "Bugüne kadar ki bütün otopsilerimi ölüler üzerinde yaptım." 17. Soru: "Otopsiye basladığınız zamani hatırlıyor musunuz?" -Cevap: "Aksam 8:30 civarında başladık." -Soru: "Bay___ o esnada ölü müydü?" -Cevap: "Hayır, sandalyeye oturmuş neden otopsi yaptığımı merak ediyordu."[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 hehe sonuncusu güzelmiş baya[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 6 ya koptum ya :D 13 de cok ii[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 en azından 5 senedir var bunlar :) bir ara "Türklerin son sözleri" ile birlikte çok revaçtaydı.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 17 güzelmiş =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Soruların çoğu tuzak soru yani karşı tarafın bazı cevapları kayıtlara geçirebilmesi için sorulan sorular. -- xx bey sizce eşiniz öldüğü saat olan 9dan sonra gidip kayınvalidenizi öldürmüş olabilir mi? ++ Hayır -- O zaman bu cinayeti ölü olan karınız ve sizden başkası olmadığına göre kim işlemiş olabilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 biraz reha muhtar soruları gibi geldi lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Absolut da haklı ama bakıldığında salakça sorular ....... Absolut +1[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! | Something Wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Cintonick, 30 Haziran 2005 11:18 tarihinde demiş ki: biraz reha muhtar soruları gibi geldi lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 bu tarz sorular, sorgulanan adamın kafasını karıştırmak ve yannış cevaplar vermesini sağlamak hatta jüri'nin beğenisini toplamak için sorulur.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 aptalca sorular yaa.. ama komik oluyo böle bakınca..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Çok aptalca geliyor..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 direk reha muhtar geyikleri bunlar mahkeme fln diil :([signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ya adamda kafa bi milyon oluyo dava sırasında gerçek olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 kardeş çok güzel olmuş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 en sonuncu süpermiş :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Benim favarim : 1. "Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?"[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abi nerden buluyosun boyle şeyleri dun gece bı yazını okudum içinde demokrasiyi ozetlemişsin o yazıyı yazarken birinden yardım aldınmı cok guzel olmuş kafana sağlık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehe sagolasin. Gece yapacak bir işim yoktu. Valla kafa patlattim yazdim. Begenmene sevindim.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Güzelmişte baştan 2-3 tanesi reha muhtar gafı olarak geçiyo :D Ne iş?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben okumuştum bunları daha önce ama yinede komik:D[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delikan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben bunun kadar güzel yazılar yazmama rağmen kompozisyon sınavlarından hep kotu not alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Emin ol edebiyatta daha 80 uzeri notum olmadi. Ehe 80 ide lise 3 de almistim. Sinaw baya kargasa idi kimin kagidi kimde belli degildi...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Kaç kere intihar etmeyi başardınız?" olur boyle mahkeme ortamı sitreslidir :P[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: 14. -Soru: "İlk evliliğiniz niçin sona ermişti?" -Cevap: "Ölüm sebebiyle." -Soru: "Kim ölmüştü?" bu soru mantıklı yalnız. -kedimiz öldü kocam hep beni suçladı ayrıldık. bu durumda, "İlk evliliğiniz niçin sona ermişti?" -Cevap: "Ölüm sebebiyle." -Soru: "Kim ölmüştü?" gayet mantıklı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar