Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resimli Yemek Tarifi (not for garbage)

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

abi arturdayim internet cafe buldum iskembe corbasi ictim geldim bi bakayım dedim :horace: istanbula döneyim daha ne tarifler vericem yimahlar yapıcam elcaazlarımla size..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
up!!!

adam gibi tutorial yapmak lazım bunun gibi. :)
HALA PATİ FOOD BÖLÜMÜ İSTEMEKTEYİM!!![signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

yemekler şaane bende makarna yedim su sosları denemeye tırsıyorum acıkcası
bu arada
konuyu bölmek gibi olmasın ama bişi sormam lazım en aktif durumda olan topic burası diye sorayım dedim
2 gündür yani yaklaşık dün sabah 10dan beni uyumuyorum suan saat 3:20 olmuş ve uykum gelmedi hala sadece yorgun hissediyorum niye böyle oldu bu şimdi anlayan varmı?[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
Sosyal ağlarda paylaş

Birazdan size sürprizlerim var =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

@Mayhem
yoksa çorap giyme tutorialı hayali gerçeğe mi dönüşüyor?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

şaka maka bende istiyorum,
yemek yapmayı bilenler bole resimli ve anlayacagımız dilde (bi tutam tuz gibi ev hanımı kavramlarından cok yemek kaşıgının 1/3ü gibi orantısal degerlerle) tutorial hazırlarsa çok makbüle gecer. bıktım yemek sepetinden ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...