Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resimli Yemek Tarifi (not for garbage)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi arturdayim internet cafe buldum iskembe corbasi ictim geldim bi bakayım dedim :horace: istanbula döneyim daha ne tarifler vericem yimahlar yapıcam elcaazlarımla size..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
up!!!

adam gibi tutorial yapmak lazım bunun gibi. :)
HALA PATİ FOOD BÖLÜMÜ İSTEMEKTEYİM!!![signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mesaj tarihi:
kemikıl niye?
gazoz yaptı diye mi ?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
yemekler şaane bende makarna yedim su sosları denemeye tırsıyorum acıkcası
bu arada
konuyu bölmek gibi olmasın ama bişi sormam lazım en aktif durumda olan topic burası diye sorayım dedim
2 gündür yani yaklaşık dün sabah 10dan beni uyumuyorum suan saat 3:20 olmuş ve uykum gelmedi hala sadece yorgun hissediyorum niye böyle oldu bu şimdi anlayan varmı?[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Aha ben
Mesaj tarihi:
Birazdan size sürprizlerim var =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
@Mayhem
yoksa çorap giyme tutorialı hayali gerçeğe mi dönüşüyor?[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Mesaj tarihi:
şaka maka bende istiyorum,
yemek yapmayı bilenler bole resimli ve anlayacagımız dilde (bi tutam tuz gibi ev hanımı kavramlarından cok yemek kaşıgının 1/3ü gibi orantısal degerlerle) tutorial hazırlarsa çok makbüle gecer. bıktım yemek sepetinden ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Mesaj tarihi:
Pati food bolumu acılsa uvey babam sayesinde ne yemekler koyarım buraya var ya asar burasi kendini:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
  • Yeni Oluştur...