Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Holy Priest Template

Luriel

Öne çıkan mesajlar

said:
Luriel, 10 Şubat 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
G.heali ne zmn atman gerektigini bilirsen flash heale gerek kalmaz adamın 2 snye icinde yiycegi dmgı tahmin edip bu 2 snyeden once g.heal basıp tam efektif g.heal kullanabilirsin....

Kac defa parti uyelerin 3-4k kritik yedi? Strat da baron'un saniyede butun grup uyelerine 150 vuran AOE si mi, summon ettigi yuzlerce iskelet mi yoksa kendisinin vurdugu 3k kritiklari mi iyi zamanlayip 3.5 sn (interrupt olmazsa o kadar damage alirken) icinde birisini 3 mana az harcayayim diye gretaer heal ile iyilestireceksin?

OZET:
Mana efficiency onemli ama parti cok damage almaya baslayinca hic durmadan Flash heal veya prayer of healing spam edersiniz...gretaer healing e zaman olmaz

Aniden birisi kafasina 3-4k kritik yiyince hemen shield edip flash heal spam edilir, gretaer heal e zaman olmaz

Sadece 1 tankiniz 1 mobla kapisiyorsa o zaman gretaer healing kullanilir, ama onda da adam sana "HEAL ME HEAL ME" diye bagirmaya basladiginda ve paladin sizi beklemeden heal atmaya baslayinca greater heal kullanmayi birakirsiniz...

edit: kibarlastirilmistir

[Bu mesaj Cagan tarafından 10 Şubat 2005 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dur dur bundan sonraki cevabi biliyorum ben
"siz kralsiniz diyecek"

neyse Mirage, Redemption, 21 saniyede 300 kusur healliyo da bu 300'u lvl40'tan sonra moblar catir catir yiyolar, ne ise yaradi simdi bizim olmemiz. bence inner fire'a verip AR'yi yukseltip olmemek daha mantikli.
Ayrica Cagan, lvl60 priest, gelmis konusmus ve noktayi koymus hala neden bahsediyosunuz, olmuyo iste. zamanini her ne kadar tuttursan da agro degistiginde oyle kaliyosun. ozellikle mage varsa grupta, mob'lar mage'e saldiriyosa senin g.heal atacak zamanin yok ki, catir catir yiyolar adami. soylediginiz o zaman tutturma bi tek warrior icin olur, paladin icin olur anca... onun disinda mage bi iki saniye dayanir dersen, mefta...

EDIT: ah be ulan 2 saniyeyle kacirdim...

[Bu mesaj riglous tarafından 10 Şubat 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayir yok iyi zamanlarsan, mana efficiency falan diyolar, sen zamanlayamiyosun diyolar ona yorum getirdim...

Sadece bosuna yakmayin talent pointleri diye uyariyorum. Yoksa yarin olur birisi bi priest yaratir, lvl 60 yapar ben ondan yeni bisiler ogrenirim...yoksa benim oyle cok iyi oynuyorum diye bir iddiam yok, sadece yuksek lvl, high end game content tecrubem var

Sadece tecrubelerimi anlatiyorum, greater heal kullanilmiyor, wow forumlarina gir, lvl 60 priest yorumlarini oku...Herkes cok sikayetci boyle gereksiz seyler var holy tree de diye.

EDIT: Inner fire a da vermeyin puan, 930 yerine 1200 falan armor aliyorsun sanirim, o da 2-3% damage absorbtion, yani 1 talent point basina 1-2% damage absorption. Benim favorim hala Improved fade, %2-3 az damage yemektense hic damage yememek daha iyidir. Ama shadow hic almayacagim derseniz o zaman abanin inner fire'a...ama genelde unutuyor insan her 3 dakikada bir spam yapmayi.

[Bu mesaj Cagan tarafından 10 Şubat 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, tamam hoş - güzel oyunu çok iyi biliyor olabilirsiniz ama lütfen şu "Sen level kaça kadar oynadın, şuraya gittin mi, buraya gittin mi?" muhabbetini yapmayın.

İnsanların görüşleri, düşünceleri, oyun tarzları farklı olabilir ve ayrıca bu oyun sadece sizin bildiğiniz şekilde oynanmıyor olabilir, öyle değil mi?[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Luriel, 10 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Nedir yani Master Heal yerine renew e mi vermem lazım o regeninde hayat kurtarcagına inanmıyorum?

mumkun olursa bugun yada yarin bi video kaydedeyim, orda bir savasin nasil gectigini priest gozuyle gorun (yani health barlari seyredin), orada nasil health barlarin devamli inip inip ciktigini gorunce (bazilari ne yazikki hic cikmiyor, herkese heal yetmiyor) ileride talent pointlerinizi daha verimli dagitirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Bunu yapicam ben 58 olunca, yani 3 level sonra. Priestim int ve spirit e abanilmis bir priest, bunu göz önünde bulundurun bir de, özellikle meditation konusunda

Discipline Talents (26 points)

# Unbreakable Will - 5/5 points
Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%.

# Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds.

# Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%.

# Mental Agility - 5/5 points
Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%.

# Mental Strength - 5/5 points
Increases your maximum Mana by 10%.

# Inner Focus - 1/1 point
When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect.

# Meditation - 5/5 points
Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting.

Holy Talents (25 points)

# Improved Renew - 5/5 points
Increases the amount healed by your Renew spell by 15%.

# Holy Specialization - 5/5 points
Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%.

# Spiritual Healing - 5/5 points
Increases the amount healed by your healing spells by 10%.

# Subtlety - 5/5 points
Reduces the threat generated by your healing spells by 20%.

# Improved Flash Heal - 2/2 points
Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while casting Flash Heal.

# Improved Prayer of Healing - 2/2 points
Reduces the Mana cost of your Prayer of Healing spell by 20%.

# Spirit of Redemption - 1/1 point
Upon death, summons a Spirit of Redemption that heals nearby friendly targets for 318 to 360 and another 343 over 21 seconds.

Shadow Talents (0 points)

# None[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Mayıs 2005 03:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 10 Şubat 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
mirage sen napmışsın öyle hesap kitap?bide holy demişsin ama 31 point vermisin holy agacına bu nasıl iştir?
lan ezik dwarf, holy e 31 vermenin mantigi ney?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 10 Şubat 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
spirit of redemption ile master healer'ın alakası yok. hatta master healer bir üst seviye talent. ayrıca sadece greater heal değil, heal için de geçerli. vakit olmuyor diyorsun, talent'in amacı zaten heal'i güçlendirmek değil, büyüyü daha kısa sürede yapabilmek. bana kalırsa flash heal sadece acil anlar da kullanılmalı, onun dışında işin kolayına kaçmak oluyor bence, dehşet mana harcıyor çünkü. doğru zamanlama ile heal ve greater heal harikalar çıkartabilir, özellikle bu master healer talentiyle.

[Bu mesaj Mirage tarafından 10 Şubat 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Pek öyle olmuyor. 5 lik bi partyde eğer GH kullanim spam yapmim dersen her tur biri ölür. Tank %40 hp ye indiği zaman GH cast edersin onda sorun yok ama offtank veya rogue ayakta tutmak için shield be FH spam etmen lazım. Şuda başka bi gerçek evet FH çok mana harcıyor doğru ama +heal spell yüksek olduğu zaman mana/heal oranı yükseliyor bunuda belirtmeden geçemiyeceğim. Bu arada başlığa dönecek olursak Luriel ben 55e kadar holy talent gittim ama ne yazik ki holy bi işe yaramaz çıktı. Onun yerine disipline yönel +%5critic falan var mana rest az yaparsın falan daha iyi holy şimdilik kötü bakalım yeni patchi bekliyoruz. Penthesilea'nın temp gerçekten tam instancelar için statlarida ona göre zaten int spi ama şahsen benimo charla oynuyabilmem için bir tane alt pvp ve farm charım olması lazım o charla ne pvp ne farm oluyor çünkü aslında shadowlada olmuyo farm ama napalım olduğu kadar işte :)

[Bu mesaj Smulkin tarafından 27 Mayıs 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage, abi end-gamelerde gheal a zaman yetmiyor 3.5 saniyeye indirsen de.

Evet tam instance priesti yapicam 58 de cünkü cok seviom instancelari :) en azindan setlerimi fulleyene, Ragnaros'u defalarca kesene, Onyxia yi defalarca kesene kadar da holy kalirim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 27 Mayıs 2005 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Almıyorlar biraz abartı olmuş elini çarpsan priesta çarpmıyor shamana takılıyor :)
Ha bu arada mc ye başladığım gün bende disipline/holy yapmayı düşünüyorum kendi rahatım açısından :)
(bir daha bi baktımda holy olmuş o temp :P )

[Bu mesaj Smulkin tarafından 27 Mayıs 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Önceki sayfada yazılmış alttaki Talent ayarları Holy/Disc Priest için hala geçerli mi? Damage vermicem sadece güzel heallıyım yeter diyen nacizane bir priest için.
Discipline Talents (26 points)

# Unbreakable Will - 5/5 points
Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%.

# Improved Power Word: Shield - 3/3 points
Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds.

# Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points
Increases the effect of your Power Word: Fortitude spell by 30%.

# Mental Agility - 5/5 points
Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%.

# Mental Strength - 5/5 points
Increases your maximum Mana by 10%.

# Inner Focus - 1/1 point
When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect.

# Meditation - 5/5 points
Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting.

Holy Talents (25 points)

# Improved Renew - 5/5 points
Increases the amount healed by your Renew spell by 15%.

# Holy Specialization - 5/5 points
Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%.

# Spiritual Healing - 5/5 points
Increases the amount healed by your healing spells by 10%.

# Subtlety - 5/5 points
Reduces the threat generated by your healing spells by 20%.

# Improved Flash Heal - 2/2 points
Gives you a 70% chance to avoid interruption caused by damage while casting Flash Heal.

# Improved Prayer of Healing - 2/2 points
Reduces the Mana cost of your Prayer of Healing spell by 20%.

# Spirit of Redemption - 1/1 point
Upon death, summons a Spirit of Redemption that heals nearby friendly targets for 318 to 360 and another 343 over 21 seconds.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...