Vampire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Ben daha yeni basladim bu oyuna aylardir elimdeydi ama ilk defa az önce yükledim karakter yarattim falan bi kac yaratik destim yolda ve gitmem gereken yere dogru gidiyorum asil soru elimdeki kalkanla nasil karsi tarafin saldirisini blockliycam ya tusunu bulamadim gerekli bi tus kombosumu var yoksa blocklamak tamamen otomatik ve skill e bakan bi olaymi eger öyleyse bu nasil arttirilir gebermeden[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tamtamen otomatik ve skille bakan bir olay... eğer blocking arttırmak istiyorsan dışarda rest ederken gelen farenin karşısında bi saat bekle.. ara heal yap.. o sana vurdukça bloklasanda bloklamasanda biraz arytıyor (zırh skilleri gibi)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ok sagol lethe[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 blocking yapabilmn için block edeceğin saldırının yönüne doğru bakıyor olmalısın ve saldırmıyor konumda olmalısın, (gardın düşmeyecek yani) yani sol fare'ye basıyorsun mesela silahını vurmaya hazırsın bırakınca o durumda da block edebilirsin, hiçbir şey yapmıyorken de block edebilirsin. fakat bir fark yaratacak kadar block etmeye başlaman için 50 filan olması gerekir skill'inin. teknik: düşmanınla temastasın, fare tuşuna bas silahın vurmaya hazır hale gelecek. o saldırısını yapara yapmaz (block edeceksin ya da edemeyeceksin skill'e bağlı olarak) fareyi bırak hemen vurursun o da block edemez kalkan kullanıyorsa hem. sonra o sana ikinci vuruşu yapana kadar sen yine gardını almış olursun. dikkat edilecek noktalar: - block edince sadece kalkan durability'si düşer, sık sık tamir etmeyi unutma ki kalkansız kalma savaş ortasında - block skill'ini arttırmak için önce fare gibi güçsüz hayvanlarla (blighted olmayan) bir süre 'boxing' yap uo gibi ama sen vurma.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bende bugün yeni başladım yardım pls RACE: Breton CLASS: Mage BIRTH SIGN: Apprentice Seyda Neen'da haydut üssünü temizledim,Fargoth'un ringini bulup verdim sonra 300 altın sakladıgı yerden çaldım ve şimdi Tax Collectoru bulucam sonra oradakai mezara girip yüzügü alıcam.Sonra ne yapiyim nereye gideyim?Ana quest için Balmora mı lazım? Telvanni'ye girmek için hangi şehire gidicem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 acil soru işte ya yanıtlayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 lol ben de bugün başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 amuahha herkes bugün başlamış benim arkadaslar ( 2kisi de ) benim gazımla bugün başladılar oyuna ilk kez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 valla ben direkt balmoraya gittim. orda guildler avr zaten birsürü görev var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 o kulenin ord abi ağaç va riçinde bişiler olcak onlarıda alın şeyda da :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 arkadaşlar "ne yapayım şimdi?" sorusu abuk bir sorudur morrowind'de çünkü aklınıza esen herşeyi yapabilirsiniz neredeyse, oyunun gidişatı baltalanmaz (becerebilirseniz baltalamayı "load et len" diye uyarı çıkar zaten) ve oyunun en büyük numarası bu: ille ki ana quest'i bitirmek zorunda değilsiniz ve ana quest'i yaparken yan quest'lerle karşılaşmıyorsunuz, ana quest de büyükçe bir yan quest gibi bişi. balmora'ya da gitsen olur, ald ruhn'a gitsen de olur, gnisis'e gitsen de olur yani.. (ben imparatorluk lejyonuna katılacağım zaman ilk fırsatta gnisis'e gidiyordum mesela, günler alıyor sadece onun questleri)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 vlala tavsiye: balmoradaki questlerini yapıp bira skilleri geliştirmeden başka yerlerdeki questlerini yapmayın çünkü ÇOK daha zor veriyorlar.. misal aldruhn daki adam mag eguild boşalmış git banaa biş içal dio..tamam diyip de gidiyoruz ve bkaıyoruzki sandıklar en aşağı lv 30 (ki 2 tane var.) 2 tane 75 bi kaç tane 40-60 arası.. 2 tane de 100.. baay zor :).. maste rlockpick fln gerkeir. (probe da iyi olur trapde var).. yani anlıycağınız once balmorada pişin.. gidin başka yerde sevişin (kafiyeye bak be)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 HAY BEN BÖYLE ISIN...Yaw fighter's guild da CODE BOOK missionu geldi ama görünen o ki o kitaba ulasmanin yolu thief's guilda üye olmaktan geciyor ve bende öyle yaptim umarimda öyledir eger degilse simdiden söyleyinde bosu bosuna thieflik kasmiyim :),bu arada nasil pick pocket yapiliyor ve ayrica birinden bisey almam icin öldürmem gerekiyo cünkü skillim yok thief's guild da ki dallamada train etmiyo ilk önce isleri yap sonra gel diyo yani anliycaginiz 2 ucu boklu deynek :) Burda skillerin nasil kullanildigini veya nasil ögrenildigini bilen ve anlatcak bi gönüllü varmi :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 24 June 2003 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: LethE, 24 June 2003 02:39 tarihinde demiş ki: vlala tavsiye: balmoradaki questlerini yapıp bira skilleri geliştirmeden başka yerlerdeki questlerini yapmayın çünkü ÇOK daha zor veriyorlar.. misal aldruhn daki adam mag eguild boşalmış git banaa biş içal dio..tamam diyip de gidiyoruz ve bkaıyoruzki sandıklar en aşağı lv 30 (ki 2 tane var.) 2 tane 75 bi kaç tane 40-60 arası.. 2 tane de 100.. baay zor :).. maste rlockpick fln gerkeir. (probe da iyi olur trapde var).. yani anlıycağınız once balmorada pişin.. gidin başka yerde sevişin (kafiyeye bak be)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC ondusi's open doors ile caisus un verdigi biseyler vardi,onlarla 60 a kadar acabiliyordum warrior charimda yanlis hatirlamiyorsam bikac kere daha sormustum,hic cevap alamadim ebonheart(yanli$ yazdim) da dukenin odasi var galiba,en uc tarafta,2 tane guard duruyor onunde,ebonheart daki herkesi delik desik ettim halen anahtar falanb ulamadim,iceriyede giremedim,ne var icerde? lvl 100 du galiba lock u[hline]Leathas Level 17 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Vampire, 24 June 2003 06:10 tarihinde demiş ki: HAY BEN BÖYLE ISIN...Yaw fighter's guild da CODE BOOK missionu geldi ama görünen o ki o kitaba ulasmanin yolu thief's guilda üye olmaktan geciyor ve bende öyle yaptim umarimda öyledir eger degilse simdiden söyleyinde bosu bosuna thieflik kasmiyim :),bu arada nasil pick pocket yapiliyor ve ayrica birinden bisey almam icin öldürmem gerekiyo cünkü skillim yok thief's guild da ki dallamada train etmiyo ilk önce isleri yap sonra gel diyo yani anliycaginiz 2 ucu boklu deynek :) Burda skillerin nasil kullanildigini veya nasil ögrenildigini bilen ve anlatcak bi gönüllü varmi :)[hline]Dont make me more aggressive than devil... [Bu mesaj Vampire tarafından 24 June 2003 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] yanlış hatırlamıyorum üye olman gerekmiyor. eğer thief guildmaster'dan çalıcağın kitaptan bahsediyorsan başka yolu var. adamla konuş, speechcraft'ını konuştur. bribe genelde işe yarıyor, ama yüksek speechcraft sahibiysen, admire, taunt falan da yapmayı deneyebilirsin. her neyse, adamın relationship barını (neyse işte, ilişkini belirten barı, adını unuttum), yüksek bir değere getirince, kitabo sana veriyordu. üye falan da olman gerekmiyordu.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 herkes hep aynı görevi mi veriyor? yani ben de fighters guilddeyim mesela bana da o görev aynı sırada mı verilcek yoksa random mu veriyor herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 telvanni ye giricem mage olcam TELVANNI NERDE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Raid3r, 24 June 2003 10:05 tarihinde demiş ki: herkes hep aynı görevi mi veriyor? yani ben de fighters guilddeyim mesela bana da o görev aynı sırada mı verilcek yoksa random mu veriyor herif random değil, sırayla veriyor görevleri. ona göre de zorlaşıyor zaten.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 code book u almak için telvanni bug musk sür.. hemen verir.. yada taunt yap sana saldırt sonra kes kadını.. speechcraft cok gusel bir skilldir.. taunt taunt herşeyi kesersin.. benimde bi soru mvar.. shrine budum bi tane dremora vardı tauntladım kestim taşa bi dokundum 10 personality 10 speecraft geldi.. başka neler va bildiğiniz?..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 "speechcraft cok gusel bir skilldir.. taunt taunt herşeyi kesersin.." speechcraft'ın anlamı taunt değil övmek, (unuttum şimdi oyun içindekiterimi) keseceksem adamı ne anladım konuşmaktan, barışçıl çözümden.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yaw bu oyun acaip sardi ne diyim dün gece basindan kalkamadim :) bu arada cözümler icin sagolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 vampire bir ay kadar gidersin o halde bu şekilde en az.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 sam cim speechcraft konuşma sanatı hem övgü hem yergi adama laf soka sokaf sana saldırtıyosun hem coğu gorevde fine almamış oluyosun hemde admire çekerek dükkanlarda iyi fiyat skill iyise 30-40lardayken intimidate snora admire ile 100 lüyosun yoksa her işe yarıyo..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 TELvanni ler TEL lerdeler ... Tel mora gibi TEL le baslayan 5 yer var oralardalar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Sam, 24 June 2003 18:50 tarihinde demiş ki: vampire bir ay kadar gidersin o halde bu şekilde en az.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam 1 ay? :-O O kadar uzun sürmez herhalde yaw :) ,yoksa?[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar