Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ya bunun pvp server ı olmasıyla alakası ne .. karsıdaki de insan oyundan bezdirene kadar öldürmenin mantıgı nedir cesedinin basında bekleyip bi arkadas sagına soluna bakarsın demiş canlanırken .. evet sagına soluna bakıncada stealth olan adamı cok gusel gorursun .. ee rogue beni bekler die reslenmiim oynamıyım demi oyun .. cunku oyuna bide rogueler para verio ben vermiorum .. mob uzerindeyken oldurulmeye lafım yok ama saatlerce corpse basında beklemek kadar insanlık dışı bişey yoktur bence . ! ben kendi adıma adama dalıcaksam bile mobu öldürmesine yardım ediorum önce... dusuk levelede anca orda dusuk level horde olduruodur horde lerde benden yardım istemiştir ole dalıorum . [Bu mesaj Noyanh tarafından 24 Haziran 2005 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 CC için çeşitli çözümler vardır her zaman. Gidip cesedinin üzerinde canlanmazsın da, daha kuytu köşelerde canlanırsın mesela. Olmadı, yazarsın guildchat'e, "CC'lanıyorum, yardım, şu şu şurdayım" diye, elbet geliceklerdir. Körü körüne gidip hemen reslenmek gerekmiyor.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 45 falan dım ashenvale de ne işim warsa muhtemel bi level 60 oldurmustu beni bakın nasıl içimde kalmıs hala annatıorum en kuytu kosede aac aralıklarında reslendim banamasın demedi adam .. yine kesti yine kesti :) işin kotu yanı sprit healer hemen cesedin orasıydı ve ordan reslenince de kesiodu .. ata binip kacmayı deniorumm adamdaki benden daha hızlı yakalıo yine kesio .. sizce ben bu adama naptım da bana bu kadar taktı ?¿ burda benim yapabilceim en ii sey oyundan cıkmak deildir de nedir?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: cashar, 22 Haziran 2005 08:20 tarihinde demiş ki: Savaş bu ne etiği ? Grey filan farketmez. Karşındaki düşmanın.O yüzden grey mrey hak getire. Adam grey diye 1 hafta sonra senin lvlına equal olmıyacakmı sanki ? O zaman "ben sana grey diye furmamıştım şimdide kız arkadaşım yanımda sende bana furma etik kalalım" mı diyecen :p ya pardonda gri veya equal yerine esit demek cok mu zor ? yanlis anlama herhangi bir sekilde saldirganlik yapmaya calismiyorum ama cok cirkin duruyor[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Noyanh, 24 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: 45 falan dım ashenvale de ne işim warsa muhtemel bi level 60 oldurmustu beni bakın nasıl içimde kalmıs hala annatıorum en kuytu kosede aac aralıklarında reslendim banamasın demedi adam .. yine kesti yine kesti :) işin kotu yanı sprit healer hemen cesedin orasıydı ve ordan reslenince de kesiodu .. ata binip kacmayı deniorumm adamdaki benden daha hızlı yakalıo yine kesio .. sizce ben bu adama naptım da bana bu kadar taktı ?¿ burda benim yapabilceim en ii sey oyundan cıkmak deildir de nedir?¿ ilk baslarda cc ye cok uyuz olsamda sonradan alistim belkide rogue oldugumdandir ama cogu class'in kendine has kacabilme ozellikleri var ne biliyim warriorsan hamstring at kac mage sen sheep veya frost nova at , gerci resist etme olasiligi cok ama deneyeceksin yada 15 dakika alt tab yap forumu falan oku adam baymis oluyo[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 valla 2 tane gnome vardi stonetalon mountainsta bu adamlar 1 ay boyunca paso beni kestiler . 1 ay sonunda adamlar sunrock retreat e 20 kisi saldiriyorlardi ama bana dokumuyorlardi . ben biliyorum ki o 2 gnome yuzunden bana dokunmuyorlardi . adamlar beni kesmekten bikti ben kesilmekten bikmadim . en sonunda onlarda dedi ki bu da insandir dokunmayin lan huunreh e dediler arkadaslarina . 1 ay cok cektim ama sonra stonetalon questlerini cok kolay tamamladim kimse dokunmadi bana . mob keserken yardim ediyordu alliedlar bana . ha sonra oyunda ilerledik cins cins adamlar cikti karsimiza o baska tarren millde . horde dedigin kaderine razi olur ben bunu ogrendim .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 mobun son enerjilerinde dalacaksın böylece adama hem sen hem mob vurmayı sürdürecek ve öldüğü zaman xpde alamıcak o zaman değişik duygular yaşayacak[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? Koca Kafa mage Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eger shaman,mage vs ise oyle yapiyorum ama warlock falansa ilk once kesmesini bekliyorum ben $ahsen bu i$in etigi falan yok[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bi kaç arkadaş duydum savaş bu ne etiği olabilir gibi ama arkadaşlar(horde olanlar ötekiler zaten düşman) bu iş bi şeref işidir orclar troller ve taurenler bu işi onur ve şeref için yaparlar yani bu işin etiği vardır ama roguenin sessizce adam kesmesi etiğe filan aykırı deildir adamın işi o napcak yani warior gibi kafa kafaya mı dalcak tabii cc olayı biraz ayıb etmek oluyo delikanlı olan sağlam adama dalar[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu eninde sonunda bir rol yapma oyunu.seçtiğimiz karakterin ve sınıfın kimliğine bürünmeyi,seçim yaptığımız anda kabul etmiş oluyoruz.Ama ne seçtiğinin farkında olmayanlarımız,zaman zaman"ya işte bu rogue lar niye böyle gizleniyor,ya bu paladinler zor ölüyor"vs vs gibi serzenişlerde bulunuyoruz.Şimdi gelelim ikinci konuya.Wow topraklarında yaşamış veya yaşamakta olduğunu farzettiğimiz ırk ve sınıflara dahil olan "karakterler" mutlaka ve mutlaka,ana prensiplerden vazgeçemeyecek olmalarının yanında,zaman zaman hareket farklılıkları sergileyebilirler(sergilemiş olmuş olabilirler).Yani tarihte,hiç bir savaşçı,rakibine arkadan saldırmamış olabilirmi???hiçbir "rogue" elinde fırsat varken,o anda canı istemediği için,bir başkasına arkadan saldırmamış,yada onu soymamış olamazmı??? ama sonuçta ana özellikler değişmezki.Düşünsenize,kaplan derisinden yapılmış,atletik ama tıfıl mıfıl bir hırsızsınız,sokakta yürürken,devasa yapısıyla,yerleri titrete titrete yürüyen,en kuvvetli çelikten yapılmış,parıl parıl parlayan zırhlara bürünmüş,sırtında asılı duran silahı sizin ağırlığınızdan daha ağır olan bir savaşçı geliyor.Ve bu sizin can düşmanınız diyelim."şişt aslanım,ge bakiim buraya bi kulaanı çekiim senin" diyebilirmisiniz.Yoksa topuklayıp hayatınızı kurtarmayı,bir ağacın arkasına gizlenip, savaşçının ummadığı ve savunmasız olduğu bir anda onu gafil avlayıp sersemletip,yenmeyimi planlarsınız??rol yapıyoruz burada.Hiçbirimiz şener şen'den,hababam sınıfında ki rolünü,muhsin bey'de oynamasını istemiyorki.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Fefe, 21 Haziran 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Burada napacağımı bilmediğim için değil sadece bazi fikirlerimi tam oturtmak için size danışıyorum. Ben bir Rogue'um ve karekteri açarkende,ne yapacağımı biliyordum. Sizce bir Horde,bir monsterla savaşırken,monsterı öldürmesini beklemelimiyim yoksa direk dalmalı mıyım ? Çünkü,rogue olarak diğer classlara,"Sana Saldıracağım,Bufflarini Yap,Hazır Ol" demek biraz saçma geliyor. Sneak attack yapmam her durumda sizce etik mi ? Ölü Birini,cesede gelmesini bekledikten hemen sonra öldürmem sizce etik mi ? Düşüncelerinizi merak ediyorum ve ekleyeceklerinizi... Horde olsun aliance olsun bir rogue için herşey mübahtır. İstediğin an istediğin kişye dalabilirsin. Etik açıdansa en fazla grilere dalma. Benim aliance elf rogue karakterim var. Hiç bir griye dalmış değilim. Undeadler hariç. Onlara nerde görsem(WoW yada FRP) bodoslama dalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 abiler ben keserim gri de keserim sarı da keserim kırmızıda keserim.. ortaya karışıkta keserim.. pvp rlz..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 işte kendinden 20 lvl duşuk adamı kesmek pvp olmıya canım benim.[signature][hline]kaleidoscopic(borbag) , 20 Haziran 2005 tarihinde Rockistanbulda demiş ki: zaten tekerleklere karşı ilgim var Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bunun roleplay kısmı nerde peki? işi neden sürekli yok karşıdaki de insan, onun kişiliği ile alakalı falan gibi anlamsız işeyler söylüyorsunuz? bu bir oyun ve oyunda iki farklı grup var, ve bunlar birbirine DÜŞMAN. Bi savaş ortamındasın ve adamı her türlü öldürebilirsin çünkü onlar DÜŞMAN. ondan sonra yok ben bu adamlara dalmıyorum ama onlar beni gankliyo o zaman bende artık yaparım bu kadar süre dayandım bundan sonra bende dalcam yeter gibi anlamsız şeylere kasmayın. düşmansa öldürüceksin bu kadar.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 yaptığın herşey sana kötü ün olarak geri dönecektir, ben falanca adamın mobla uğraşanlara daldığı yönünde birşey duysam corpse camp'e başlar eşeğin ayağına pranga takardım sudan gelemesin diye.. çok sayıda kişi için class olarak sadece rogue'ların KOS olduğunu okuyorum zaten, nedeni de böyle pislikler yapılması. ben kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam düşüncesiyle hareket ediyorum ve hem gönlüm hem de aklım rahat, bir de anormal sunucuda oynamıyorum çok şükür.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 CANKHAN +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 lol pve sunucusunda oynayan adam gelip ahkam kesmiş şöyle yapın böyle yapın diye ehe.guardzone dan çıkmayan banksitter gibi yazmışsın S.A.M. efendi, bi ara aç bi karakter gel level 20 ye al bi hillsbrad/southshore havasını ancak ondan sonra o satırları yazmaya hakkın olur ;)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ...[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 pve sunucusunda oynayan arkadaşlar alınmasın bu arada, maksat S.A.M.'in yanlışlarını düzeltmek.yoksa hepinizin damarlarında ork kanı aktığını ve şartlar el verse pvp sunucusunda orc warrior açacağını biliyorum :D[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vipercum Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Walla Hordelar bana zavallı gözüküyorlar.Görev yaparken yanlarına gidince el sallıyorlar dokunmiim diye Bırakıyorum herif sonra oyundan soğuyacak,daha sonra bende o civarda göreve başlıyorum yanına bi arkadaşı gelince dalıyor eşş..... bende sonra kızıyorum bütün görev yapan hordelara dalıyorum.Görev yapan adama ne dokunurlar anlamıyorum.Iyı yanıma gelen hordelar yaşadı yardım bile ediyorum ama bazılar var ki tam kalleş canlanıp kaçamazlar en sonunda oyunu kaparlar Sabaha kdr beklerim gelsin canlansın yine keserim... .ok ederim bütün zevkini artık canlanmaktan bıktırırım . Şöyle Bi anımı anlatiim.Arkadaşımla görev yaparken yanımızdada Undead mage mi neyse artık o da görev yapıyordu.İiyi herşey hoş beni tek gördü ama bilmiyordu ki aslında yanımdaki moba dalmak için görünmez olmuştu geldi bana daldı.Sonra onu kaç kere kestik hatırlamıyorum ama çok zevkliydi baya HK point kazanmıştık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Vipercum, 28 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Walla Hordelar bana zavallı gözüküyorlar.Görev yaparken yanlarına gidince el sallıyorlar dokunmiim diye Bırakıyorum herif sonra oyundan soğuyacak,daha sonra bende o civarda göreve başlıyorum yanına bi arkadaşı gelince dalıyor eşş..... bende sonra kızıyorum bütün görev yapan hordelara dalıyorum.Görev yapan adama ne dokunurlar anlamıyorum.Iyı yanıma gelen hordelar yaşadı yardım bile ediyorum ama bazılar var ki tam kalleş canlanıp kaçamazlar en sonunda oyunu kaparlar Sabaha kdr beklerim gelsin canlansın yine keserim... .ok ederim bütün zevkini artık canlanmaktan bıktırırım . Şöyle Bi anımı anlatiim.Arkadaşımla görev yaparken yanımızdada Undead mage mi neyse artık o da görev yapıyordu.İiyi herşey hoş beni tek gördü ama bilmiyordu ki aslında yanımdaki moba dalmak için görünmez olmuştu geldi bana daldı.Sonra onu kaç kere kestik hatırlamıyorum ama çok zevkliydi baya HK point kazanmıştık :D Wow demek o sendin![signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: arcane, 27 Haziran 2005 19:10 tarihinde demiş ki: lol pve sunucusunda oynayan adam gelip ahkam kesmiş şöyle yapın böyle yapın diye ehe.guardzone dan çıkmayan banksitter gibi yazmışsın S.A.M. efendi, bi ara aç bi karakter gel level 20 ye al bi hillsbrad/southshore havasını ancak ondan sonra o satırları yazmaya hakkın olur ;) ne olmuş arkanumon bey ben o dediğin lvllarda 60ların kapıştığı raidlere giriyordum. bahsettiğin guard zone'dan çıkmayanlar da 60 taurenler oluyordu, 20 tane lvl 10-15 goldshire'dan 60ları kovaladığımızı da hatırlarım. pislik yapan pislik bulur her zaman her yerde, anormal sunucusunu bırak hayatta da bu böyle. rogue'lardan da pislik yapan çok ki millet forumlara birtek rogue'lara KoS uyguladıklarını yazıyor. bir de kötü ün edinirsen de çoluk çocuğu kesersen fallout 2'deki gibi çıkar karşına power armorlu gausslu tipler.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Tarren mills de 2 tane ne rogue ikiside tek vurusta yatirio beni adamlar yaklasik 10 ar defa kestiler beni. Yani ne zevk aliolar anlamiyorum...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 said: Sam, 26 Haziran 2005 00:08 tarihinde demiş ki: yaptığın herşey sana kötü ün olarak geri dönecektir, ben falanca adamın mobla uğraşanlara daldığı yönünde birşey duysam corpse camp'e başlar eşeğin ayağına pranga takardım sudan gelemesin diye.. Bu tarz pislikleri yapanlar belli zaten Sam pvp serverlarında aslında, BG de savaşamayan kaçan beceriksiz oyuncular, Mob kesenlere yada low levellara yönelirler. Hayat onlar için böle akıp gider...[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 yav er meydanında savasmak istiyorsanız daoc oynayın. rr bölgesindeki herkes savaşa hazır sizi bekliyor olacak. burda kesersinde kesilirsinde. kaldıkı siz birde pvp serverında oynuyorsunuz yani size herşey mubah..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar