Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Lampard bu kadar eder mi ?

Mave

Öne çıkan mesajlar

Londra - İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in, İngiliz futbolcu Frank Lampart için inanılmaz bir öneride bulunduğu bildirildi.
Real Madrid, FC Chelsea takımının İngiltere Premier Ligi'nde 50 yıl aradan sonra şampiyon olmasında büyük katkıları bulunan Frank Lampart'ı İngiliz kulübünden satın almak için 36.4 milyon dolar (49.5 milyon YTL), Michael Owen ve Santiago Solari'yi önerdi.
''The News of the World'' Gazetesi'nin haberine göre, İngiltere'de yılın futbolcusu seçilen Frank Lampart için Real Madrid'in, paranın yanısıra İngiltere Milli Takımı'nın golcüsü Michael Owen ve Galatasaray'ın transfer listesinde de bulunan orta alan oyuncusu Solari'yi vermeyi önerdiği kaydedildi.

Lampart'ın menajeri Steve Kutner, yaptığı açıklamada, İngiliz oyuncu için Real Madrid gibi büyük bir takımın öneride bulunmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, ''Ancak Lampart, Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirdi. Chelsea, kalmasını istediği sürece burada kalmak ve takımının daha fazla kupa kazanmasına katkıda bulunmak istiyor'' dedi.

FC Chelsea, Premier Lig'de 50 yıl aradan sonra ilk kez bu yıl şampiyonluk sevinci yaşamış ayrıca Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselmişti.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre Lampart çok fazLa forması satıLacak bir oyuncu değiL. KabuL ediyorum çok istikrarLı ve çok faydaLı bir oyuncu ama Gravasene bu kadar para verdikLerini sanmıyorum.

Bence burada amaç ReaL Madrid - CheLsea kapışması[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

lampart diil lampard bu arada

çok yararlı bir oyuncu. hem defansif olarak bu kadar iş yapıp üstüne bu kadar yaratıcı ve şutu iyi olan bir futbolcu yok dünya futbol piyasasında başka

chelsea mallık eder kabul ederse. bu arada real madrid zaten mal. samuel'i inter'e veriyor[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadari ile Lampard bir sezon boyunca sakatlanmadı ve gercekten takimina cok sadık ve güzel bir oyuncu her takımın hayalindeki futbolcu örnegi...Real Madrid 'in Lampardı istemesi cok dogal ancak Chealse nin satıcagını düşünmüyorum.Lampard'ı satmak takımı satmak gibi birşey olsa gerek zaten Chealse'nin parayada ihtiyacı yok...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

55 Milyon$ fln ediyo
Owen Bonservisi 8M$ + Solari = 20M$ Fln yapsa 39$ ta veriyolar oluyo 59M$

Ee şeva 100M$ ise Lampart'da 59$ eder.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

insight lutfen bana 8 degil 80 yazmak istedim de lutfen
25~ yasinda ingilterenin en iyi golcusu, dunyanin en iyi 10 forvetinden biri, ve bu adam real MARdin de degil, dunyanin en iyi klubu real madrid de oynuyor
9.8 milyon dolar carewin fiyati
lutfen 80 demek istedim de ?
ayrica solari 5 bile etmez[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.

[Bu mesaj Patos tarafından 27 Haziran 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...