Mave Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Londra - İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'in, İngiliz futbolcu Frank Lampart için inanılmaz bir öneride bulunduğu bildirildi. Real Madrid, FC Chelsea takımının İngiltere Premier Ligi'nde 50 yıl aradan sonra şampiyon olmasında büyük katkıları bulunan Frank Lampart'ı İngiliz kulübünden satın almak için 36.4 milyon dolar (49.5 milyon YTL), Michael Owen ve Santiago Solari'yi önerdi. ''The News of the World'' Gazetesi'nin haberine göre, İngiltere'de yılın futbolcusu seçilen Frank Lampart için Real Madrid'in, paranın yanısıra İngiltere Milli Takımı'nın golcüsü Michael Owen ve Galatasaray'ın transfer listesinde de bulunan orta alan oyuncusu Solari'yi vermeyi önerdiği kaydedildi. Lampart'ın menajeri Steve Kutner, yaptığı açıklamada, İngiliz oyuncu için Real Madrid gibi büyük bir takımın öneride bulunmasının memnuniyet verici olduğunu belirterek, ''Ancak Lampart, Chelsea'de çok iyi bir sezon geçirdi. Chelsea, kalmasını istediği sürece burada kalmak ve takımının daha fazla kupa kazanmasına katkıda bulunmak istiyor'' dedi. FC Chelsea, Premier Lig'de 50 yıl aradan sonra ilk kez bu yıl şampiyonluk sevinci yaşamış ayrıca Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselmişti.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Chelsea Shevchenko'ya 85m euro teklif etti. ve Milan reddetti. *!dumur olur*[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 istikrarlı bir oyuncu herşeyden önce zaten bunlar uber klüpler para çokta sorun değildir forma satışı, bi maçlık tribün geliri filan, çok rahat kapatıyolar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bana göre Lampart çok fazLa forması satıLacak bir oyuncu değiL. KabuL ediyorum çok istikrarLı ve çok faydaLı bir oyuncu ama Gravasene bu kadar para verdikLerini sanmıyorum. Bence burada amaç ReaL Madrid - CheLsea kapışması[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lampart diil lampard bu arada çok yararlı bir oyuncu. hem defansif olarak bu kadar iş yapıp üstüne bu kadar yaratıcı ve şutu iyi olan bir futbolcu yok dünya futbol piyasasında başka chelsea mallık eder kabul ederse. bu arada real madrid zaten mal. samuel'i inter'e veriyor[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 kiralık veriyor bende samuel i cm den çok iyi biliyorum ama normalde nasıl oynar bilmiyorum esas sebebi ab statüsüdür.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 samueli intere verirse yerini ancak ferdinand'la kapatabilir o da biraz zor gibi. her neyse zaten chelsea lampard'ı satmaz. para sıkıntısı çekmeyen ender kluplerden olduğu için o transfer yatarr..[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lampard benim idolum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Eder bence.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 chealsea satmaz, chealsea kafaya takarsa schevchenko için 125 milyon euro da teklif eder yani adamlar için olay kimi istediklerine baglı, alma dertleri yok pek öte yandan lampard bence de o kadar eder...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 sırf para ve solari olsa eder.Ama işin içine owenda girince çok aşırı fazla bi teklif oluyor chelseanın yerinde olsam satarım.Ama Lampardda şampiyon yaptı takımı.[signature][hline]Kill For You ! The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lampard bu seneki oyunuyla değer ama chelseanin de vericeğini sanmam adamlar tonlar para verip şeva yı almak isterken lampardı vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 lampard o kadar etmez ama yine de baya baya yüksek bi mebla eder bence[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bence bu kdr etmez.tamam cok iyi futbolcu ama ne bilim bana abartı gibi geldi ztn chelsea de satmaz.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bencede etmez[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 owen+solari+o kadar para vay breh helal olsun[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bole bi para verilebilir...madrid e gelirse super olur cok işe yarar... da abramovich bırakmaz...[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hadi real onerdi de, ben owen in da chelsea ye gidecegini sanmam .. yazik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 walla ben olsam lampard yerıne lıver.den s.gerrard alırdım bence daha ii bir oyuncu aynı ısıde yapıyorlar zaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bildigim kadari ile Lampard bir sezon boyunca sakatlanmadı ve gercekten takimina cok sadık ve güzel bir oyuncu her takımın hayalindeki futbolcu örnegi...Real Madrid 'in Lampardı istemesi cok dogal ancak Chealse nin satıcagını düşünmüyorum.Lampard'ı satmak takımı satmak gibi birşey olsa gerek zaten Chealse'nin parayada ihtiyacı yok...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hayatta satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 real madrid owen ı bırakırsa salaklık yapar hazır raulun değeri yüksekken raul dan kurtulsun[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 55 Milyon$ fln ediyo Owen Bonservisi 8M$ + Solari = 20M$ Fln yapsa 39$ ta veriyolar oluyo 59M$ Ee şeva 100M$ ise Lampart'da 59$ eder.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 insight lutfen bana 8 degil 80 yazmak istedim de lutfen 25~ yasinda ingilterenin en iyi golcusu, dunyanin en iyi 10 forvetinden biri, ve bu adam real MARdin de degil, dunyanin en iyi klubu real madrid de oynuyor 9.8 milyon dolar carewin fiyati lutfen 80 demek istedim de ? ayrica solari 5 bile etmez[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. [Bu mesaj Patos tarafından 27 Haziran 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 solari 20$ owen 8$ o nasıl oluyo yaw başka bi owen mı var bizim bilmedgimiz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar