Wispy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Film mi, dizi mi çekilecek derken Peter Amcamız filmi 2006 da izleyicilere sunacak arkadaşlar. Şu anda fragmanını izledim ve gayet güzel olacağını düşünüyorum. Doğal olarak eskiden tanıdık yüzler de bizi bekliyor, Gandalf, B lbo ve diğerleri. Fragamnın bitişi ise şöyle Smaug Awakens December 19 2006 Herkese hayırlı olun[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hmmm.. my preciousss..... kitapta hatırladığım kadarıyla [baya oldu okuyalı] ejderha fln vardı, dimi?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 19 aralık yüzüklerin efendisi serilerinin klasik haftası, muhteşem para kazanma haftası euheuhe fragman linki verseydin bir de...[signature][hline]tashmoo, 27 Haziran 2005 02:08 tarihinde demiş ki: patiler ellendim salsa barda bi kiz tarafindan taciz edildim cok mutluyum sizle paylasmak istedim Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ewt ya merak ettik şimdi.balini merak ediyom en çok[signature][hline]We have work to do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben ftp den çektim de dışarıya erişim yok arayıp bulacaksınız başka çare yok[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Link verirsen süper olur eh bu kdr hayranı olunca bir filmi cekmeleri cok dogal :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hazır ejderha işine girmişken, Weis&Hickman la anlaşıp Dragonlance e de başlasınlar ya :)[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yalan bi fragmandi o, oyle bi proje yok diye biliyorum[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Evet kolpa bir fragman var lotrdaki sahnelerden kesilerek yapılan.Sanırım ejderha da reign of firedan araktı.Şimdilik PJ, King Kong'u çekiyor sanırım anca ondan sonra çekimlere başlayabilir.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hmm bayaa iii olur.Bide mesela silmarillion daki hikayeleri çeksinler nası olsa hollywood hikaye arayıp duruo:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeraxle Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Hobbit çekilirse çok güzel olur. Ama sakın ola Silmarillon'a el atmasınlar. Sadece kitap olarak kalsın daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaşlar izlemediyseniz hobbitin animasyon filmi var ve çok güzel kitabı çok iyi anlatmışlar bulabilirseniz sakın kaçırmayın derim çok hoş olmuş[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 merakla beklıoruz hobbiti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 oha süper.. aşmış olcak[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Mandoo, 27 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki: abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off.. lotr ? baymak? :yapma:[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Mandoo, 27 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki: abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off.. Power play zihniyet[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 benim hiç haberim yoktu bu hobbitten şaşırdım ve mutlu oldum.hobbitide çekceklerse artık yavaş yavaş ejderha mızrağı ve drizztin sırasıda gelmiş demektir[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 DL isterizz[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Evet düzgün bir DL filmi bayağı iyi gider!![signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Güzel kitaptı valla ilk basımlarında biri var bende yeni cıktıgında almıstım güzeldi (tr) öle raskele secmistim nerden biliyim yüzüklerin efendisinin arkasından gelecegini :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 asıl fr filmi lazım bünyeye. drizzt ve entreriyi kapışırken izlemeyi kim istemez ki[signature][hline]deli büyücü geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Wispy, 27 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Hazır ejderha işine girmişken, Weis&Hickman la anlaşıp Dragonlance e de başlasınlar ya :) çok iyi fikir valla ne diyim[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Mandoo, 27 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki: abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off.. yapma allah aşkına drizzt serisi ile lotr karşılaştırılamaz bile çok saçma ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 the hobbiti bilmiyorum.o yuzden soruyorum lotr daki gibi ekşın olacakmı.yaratıklar ejderhalar falan ayrıca lotr nası baymadımı ya.ara da sırada hala izliyorum ve hala zevk alıorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar