Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Hobbit

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Film mi, dizi mi çekilecek derken Peter Amcamız filmi 2006 da izleyicilere sunacak arkadaşlar. Şu anda fragmanını izledim ve gayet güzel olacağını düşünüyorum.

Doğal olarak eskiden tanıdık yüzler de bizi bekliyor, Gandalf, B
lbo ve diğerleri.

Fragamnın bitişi ise şöyle

Smaug

Awakens

December 19

2006

Herkese hayırlı olun[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
hmmm.. my preciousss..... kitapta hatırladığım kadarıyla [baya oldu okuyalı] ejderha fln vardı, dimi?[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
19 aralık

yüzüklerin efendisi serilerinin klasik haftası, muhteşem para kazanma haftası euheuhe

fragman linki verseydin bir de...[signature][hline]tashmoo, 27 Haziran 2005 02:08 tarihinde demiş ki:
patiler ellendim salsa barda bi kiz tarafindan taciz edildim cok mutluyum sizle paylasmak istedim

Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Mesaj tarihi:
Evet kolpa bir fragman var lotrdaki sahnelerden kesilerek yapılan.Sanırım ejderha da reign of firedan araktı.Şimdilik PJ, King Kong'u çekiyor sanırım anca ondan sonra çekimlere başlayabilir.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Mesaj tarihi:
abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off..[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa...
Mesaj tarihi:
Hmm bayaa iii olur.Bide mesela silmarillion daki hikayeleri çeksinler nası olsa hollywood hikaye arayıp duruo:D[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar izlemediyseniz hobbitin animasyon filmi var ve çok güzel kitabı çok iyi anlatmışlar bulabilirseniz sakın kaçırmayın derim çok hoş olmuş[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 27 Haziran 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off..

lotr ? baymak?
:yapma:[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
said:
abi lotr baymadımı artık...bi drizzt serisine el atamadı adamlar ya...Anayurt tek başına yeter off..

Power play zihniyet[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
benim hiç haberim yoktu bu hobbitten şaşırdım ve mutlu oldum.hobbitide çekceklerse artık yavaş yavaş ejderha mızrağı ve drizztin sırasıda gelmiş demektir[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
Güzel kitaptı valla ilk basımlarında biri var bende yeni cıktıgında almıstım güzeldi (tr) öle raskele secmistim nerden biliyim yüzüklerin efendisinin arkasından gelecegini :)[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 27 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Hazır ejderha işine girmişken, Weis&Hickman la anlaşıp Dragonlance e de başlasınlar ya :)

çok iyi fikir valla ne diyim[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
said:

yapma allah aşkına drizzt serisi ile lotr karşılaştırılamaz bile çok saçma ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
the hobbiti bilmiyorum.o yuzden soruyorum lotr daki gibi ekşın olacakmı.yaratıklar ejderhalar falan

ayrıca lotr nası baymadımı ya.ara da sırada hala izliyorum ve hala zevk alıorum[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
  • Yeni Oluştur...