Throndor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Kimler kayıyor.. Kaç kişi var bakalım da paticik snowboard potansiyelini bilelim..sonra ona göre gezi vesaire konuşulur.. Ben dahil 2 kişi biz varız.. 2 senedir kaymaktayız.. freestyle olayındayız.. Yakın zamanda boardu boyamak üzerine girişimlerimiz olacaktır ayrıca.. bu konuda bilgisi olan varsa ellerinden öpülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 9 sene oldu başlayalı ama son 2 senedir uzun süreli kayak tatili yapamadım. Freestyle kullanıyorum ama yaştan kaynaklı biraz daha mantıklı takılıyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ilkokuldan beri snowboard yapmak istemişimdir hep görürüm millet kışın Uludağ'a gider ski yapar gelir ama ben snowboard yapmak isterim, tabii hiç fırsatım olmadı... nerde bizde o sanş.. herhalde 21 yaşından sonra usta snowboardçular gibi olamayız, düz yolda bile snowboard yapabileceğimi sanmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 kardesimle beraber 3 senedir snowboard yapiyoruz.Senede en fazla 15 dun kayiyoruz. bende freestyle south park var kardesimde nomad[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben de snowboard yapmak isterim harbi güseldir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Bonecrusher, 26 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: ilkokuldan beri snowboard yapmak istemişimdir hep görürüm millet kışın Uludağ'a gider ski yapar gelir ama ben snowboard yapmak isterim, tabii hiç fırsatım olmadı... nerde bizde o sanş.. herhalde 21 yaşından sonra usta snowboardçular gibi olamayız, düz yolda bile snowboard yapabileceğimi sanmam :) Yaşla olayın alaksı yok ilgin ve biraz da yeteneğin varsa 2 ayda işi kaparsın tabiki pro olamazsın ama işin zevkini yasarsın....[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gursu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 deNemedım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 olayın yaşla alakası ancak profosyenel sporcu olmak yada olamamakla ilgili.2 3 sene önce ılgaz da saclarına beyaz dusmus bir vatandaş,pistin sinirlarindan son sürat slalom yapa yapa board kayıyordu.Bende düşe kalka öğrenmeye çalışıyordum.Adamla kayak odasında tanıştık.İstanbul Fatih belediye başkanıymış.O zaman 55 yaşındaydı ve 2 sene önce uludağda öğrendim demişti.Adam resmen uçuyordu.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bende 2-3 sendedir yapiorum. freestyle kayıyorum. gercekten en sevdiğim sporlardan biri, hatta birincisi oldu snowboard. Hatta bu haftasonu günübirlik ılgaza gidiorum... :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ilgileniorum. ama daha yapma fırsatım olmadı. bu sene olur inşallah.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 İlgileniyorum da bende yapamadım daa :D[signature][hline]Kendinin alabileceğin bir hakkın başkası tarafından sana verilmesine asla izin verme [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Board almak isteyen arkadaşlar malesef türkiyenin fahiş fiyatlarına maruz kalacaklar.. Biz yakında bir arkadaşla dışarıdan board getittirmeyi planlıyoruz.. bariz bir farkla türkiyeden ucuz oluyor.. fakat shipment biraz giydirecek.. Yinede türkiye fiyatına göre hesaplı olacak.. Pazar muhtemelen kartalkayadayım.. Giden olursa özel mesaj sallasın, konuşuruz bir iki orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 throndor hicde oyle olmuyor mesela eskiden bluetomato vardi ordan getirilirdi board lar simdi sportpoint burton da getirmeye basladi ve daha ucuza geliyor shipping i ile[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 3 senedir freestyle snowboard yapiyorum, snowboard cidden müthis bisey.En sevdigim spor kisaca.Ve ugrastigim tek spor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Infeqted, 28 Ocak 2005 18:08 tarihinde demiş ki: throndor hicde oyle olmuyor mesela eskiden bluetomato vardi ordan getirilirdi board lar simdi sportpoint burton da getirmeye basladi ve daha ucuza geliyor shipping i ile Arkadaşın burton dün eline geçti.. Sportpoint fiyatından 150 milyon daha ucuz.. sevgiler [Bu mesaj Throndor tarafından 29 Ocak 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 o saka yapmistir sana oyle degil imkani yok o dediginin[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: Infeqted, 31 Ocak 2005 14:25 tarihinde demiş ki: o saka yapmistir sana oyle degil imkani yok o dediginin Ne diyim ki..en yakın arkadaşım, bir takım da başka bir arkadaş getirtti aynı şekilde.. Ben de yakında getirttirecem...Ama sen al tabi sport pointden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahavle Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 walla bu sene ilk kaydim,kiraladim boardu,kendi kendime sald1m kendimi asagi,ama ark bikac sey ööretti tabi,düsmezsen gayet zevkli ama bn malum acemi olduum icin düse kalka ,karin kaslarim ve de bileklerim gitmisti.ama adam akilli bi hocadan ders alcam bidaaa kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iozkan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Merhaba, Hafta içi gelebilecek varsa günübirlik uludağ a gitmek istiyorum. Malum yalnız sıkıcı oluyor, 2-4 kişi olursak benzinide bölüşürüz ekonomik olur. Ben yeni başladım ama rahat kayıyorum, ayak bağı olmam akşam dağda kalmiim yeter. Hava ısınıca da windsurf için aynı teklif geçerli ( Saros ) Görüşürüz... irfan [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 hmm 4-5 yıldır kayıorum gerçi son 2 sendeir pek kayamadım fırsatım olamdı. freestyle tabiki.burton se[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben de yeni başladım 3 günde öğrendim bişiler tepeden iniyorum arada düşerek fln gerçi 3 günün sadece 1 günü adam gibi sayılabilir diğerlerinde pek bişi yapmadım hehe :) valla daha önce hiçbirşeyde bukadar azimli olduğumu hatırlamıyorum kaslarımın yanması düşmem sağımı solumu incitmem hiç etki etmeden yine kalkıp kaymaya devam ediyordum :) süpermiş valla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ezgii Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bnde board yapıyorm 3 senedir freeride kayıyorm süpper bi burton dominant flow bağlama boardum var ama bu 2 senedir freestylela da ilgilenmeye başladm gerçi bu boardla biraz zor oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Özeniyorum size... Ne güzel. Herhalde beceremiyorum ben bu işi. Çık çık çık; sonra da in in in... Sıkıcı gelmişti bana. Tadına varamamıştım bir türlü. Azmi takdir etmek lazım. Çabuk bıkan birisiyim sanırım. Çocukken de kayak kayardım. Ondan da bıktım daha sonra.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Var var olmaz mı.Gerçi sadece 1 kere kaydım ama ilk gün sonunda sadece 1 kere düşerek parkuru tamamladım :).Geliştirmek için de fırsat arıyorum aslında.Herhangi bir organizasyon olursa gelmeyi çok isterim.Hele bir kış gelsin.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende kayarim bazen, ama gecen sene ayak tabanimda lif koptu kayarken, ozamandan beri yapmiyorum. kaykayda berbat durumda, yenisini alirsam gene basliyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar