Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Snowboardla ilgilenen kimler var?

Throndor

Öne çıkan mesajlar

Kimler kayıyor.. Kaç kişi var bakalım da paticik snowboard potansiyelini bilelim..sonra ona göre gezi vesaire konuşulur..

Ben dahil 2 kişi biz varız.. 2 senedir kaymaktayız.. freestyle olayındayız..

Yakın zamanda boardu boyamak üzerine girişimlerimiz olacaktır ayrıca.. bu konuda bilgisi olan varsa ellerinden öpülür
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokuldan beri snowboard yapmak istemişimdir
hep görürüm millet kışın Uludağ'a gider ski yapar gelir
ama ben snowboard yapmak isterim, tabii hiç fırsatım olmadı... nerde bizde o sanş..

herhalde 21 yaşından sonra usta snowboardçular gibi olamayız, düz yolda bile snowboard yapabileceğimi sanmam :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 26 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
ilkokuldan beri snowboard yapmak istemişimdir
hep görürüm millet kışın Uludağ'a gider ski yapar gelir
ama ben snowboard yapmak isterim, tabii hiç fırsatım olmadı... nerde bizde o sanş..

herhalde 21 yaşından sonra usta snowboardçular gibi olamayız, düz yolda bile snowboard yapabileceğimi sanmam :)

Yaşla olayın alaksı yok ilgin ve biraz da yeteneğin varsa 2 ayda işi kaparsın tabiki pro olamazsın ama işin zevkini yasarsın....[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
AAL '05
Sosyal ağlarda paylaş

olayın yaşla alakası ancak profosyenel sporcu olmak yada olamamakla ilgili.2 3 sene önce ılgaz da saclarına beyaz dusmus bir vatandaş,pistin sinirlarindan son sürat slalom yapa yapa board kayıyordu.Bende düşe kalka öğrenmeye çalışıyordum.Adamla kayak odasında tanıştık.İstanbul Fatih belediye başkanıymış.O zaman 55 yaşındaydı ve 2 sene önce uludağda öğrendim demişti.Adam resmen uçuyordu.[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller
Sosyal ağlarda paylaş

Board almak isteyen arkadaşlar malesef türkiyenin fahiş fiyatlarına maruz kalacaklar.. Biz yakında bir arkadaşla dışarıdan board getittirmeyi planlıyoruz.. bariz bir farkla türkiyeden ucuz oluyor.. fakat shipment biraz giydirecek.. Yinede türkiye fiyatına göre hesaplı olacak..

Pazar muhtemelen kartalkayadayım.. Giden olursa özel mesaj sallasın, konuşuruz bir iki orada..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 28 Ocak 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
throndor hicde oyle olmuyor mesela eskiden bluetomato vardi ordan getirilirdi board lar simdi sportpoint burton da getirmeye basladi ve daha ucuza geliyor shipping i ile

Arkadaşın burton dün eline geçti.. Sportpoint fiyatından 150 milyon daha ucuz.. sevgiler

[Bu mesaj Throndor tarafından 29 Ocak 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba,
Hafta içi gelebilecek varsa günübirlik uludağ a gitmek istiyorum. Malum yalnız sıkıcı oluyor, 2-4 kişi olursak benzinide bölüşürüz ekonomik olur. Ben yeni başladım ama rahat kayıyorum, ayak bağı olmam akşam dağda kalmiim yeter.
Hava ısınıca da windsurf için aynı teklif geçerli ( Saros )
Görüşürüz...
irfan
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yeni başladım 3 günde öğrendim bişiler tepeden iniyorum arada düşerek fln gerçi 3 günün sadece 1 günü adam gibi sayılabilir diğerlerinde pek bişi yapmadım hehe :)

valla daha önce hiçbirşeyde bukadar azimli olduğumu hatırlamıyorum kaslarımın yanması düşmem sağımı solumu incitmem hiç etki etmeden yine kalkıp kaymaya devam ediyordum :) süpermiş valla:)
Sosyal ağlarda paylaş

Özeniyorum size... Ne güzel. Herhalde beceremiyorum ben bu işi. Çık çık çık; sonra da in in in... Sıkıcı gelmişti bana. Tadına varamamıştım bir türlü. Azmi takdir etmek lazım. Çabuk bıkan birisiyim sanırım. Çocukken de kayak kayardım. Ondan da bıktım daha sonra.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Var var olmaz mı.Gerçi sadece 1 kere kaydım ama ilk gün sonunda sadece 1 kere düşerek parkuru tamamladım :).Geliştirmek için de fırsat arıyorum aslında.Herhangi bir organizasyon olursa gelmeyi çok isterim.Hele bir kış gelsin.[signature][hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...