kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 erik ve evindeki bütün mallar kıysalamakta ayrı bi kafa zaten[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Araba200, 27 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: HymnOfSnuk, 27 Haziran 2005 22:11 tarihinde demiş ki: said: Araba200, 27 Haziran 2005 21:52 tarihinde demiş ki:burda 12 yasindaki koskoca cocukdan bahsediyoruz . hıhı evet 12 yaşında koskoca çocuk...13 ünde profesör olacak o... biliyomusun ben 14 yasindayim yaşın başın geçmiş işte senin. git çocuk fln yap ne geziyorsun forumda.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 komikmisin?[signature][hline]pejo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3jA_wU Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Araba2000 sen ölümü basit birşey sanıyorsun heralde?sayfalardır öldürün asın kesin diyorsun anlamadım gitti.Senin o öldürdüğün insan, senin benim gibi bir insan duyguları düşünceleri beklentileri olan bir insan.Hiç kimse erik çalarak zengin olmaz merak etme çocuk isterse ağaçtaki bütün yaprakları yesin hiç bir zaman cezası ölüm değildir.Bi kere daha reşit olmamış bir çocuktan bahsediyoruz yahu! Daha da önemlisi o öldürdüğün insanın annesi babası kardeşleri arkadaşları nolacak? benim seni bu düşüncenden dolayı çekip vurmam ne kadar saçmaysa senin savunduğun görüş de saçma arkadaş! Bir o çocukların niyetini düşün, kendini onların yerine koy da iyice bi düşün.Ölüm filmlerde veya oyunlarda gördüğün gibi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 belli zaten bu adamın 14 yaşında olduğu.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ölümü bu kadar basite indirgeyen biri ya çocuktur ya gerçeklerle yüzleşememiş biridir yada sorunları vardır.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Prawler, 27 Haziran 2005 12:07 tarihinde demiş ki:. Türkiye'de en kral eriğin kilosu 6 -7 milyon değermiydi? said: Ne demiş atalarımız 1 dolgun sert erik 1000 cana bedeldir. said: O çocukların hayatını almanın şevkiyle egomuz okşanır, gider eriklerimizi okşar, muzumuzu bi tarafımıza sokarız. said: Koskoca erik bu, adam büyütmüş yetiştirmiş sulamış, okşamış, yalamış. said: Sen bi erik nası yetişiyor biliyormusun? said: erik te koparılınca geri gelmiyor. Yetiştirip yetiştirip bi tarafa sokmak lazım işte. Koleksiyon yapıp toptan tıpa niyetine kullanacaksın Midede kaybolup gidiyor. said: Osman benim lolipopumu çaldı çıkar vur silahla. Oldu ya? Vurmazsan tepemize binerler. Hem onları vurdukça hem bonus verirler hem suçlu kalmaz. prawlerdan bombalar.. lol çük güldüm..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: freeedom, 28 Haziran 2005 02:05 tarihinde demiş ki: benim anlamdığım kalçasından girip karnından nasıl cıkmıs hç cocukların altındamıymıs?nasıl oyle falso alırki mermi? abi erik yemekden kıçları büyümüş işte çocukların..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Apache, 28 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: ölümü bu kadar basite indirgeyen biri ya çocuktur ya gerçeklerle yüzleşememiş biridir yada sorunları vardır. katılıyorum..[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Cok üzücü bi olay Gerizekalı herif yüzünden olan cocuga olmuş. Bu arada gaztedeki resmini gorenler icin herifdeki sayko imajına ve hacı sakalına dikkat cekerim.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yazık ya walla hala böylemi yaşıyoruz?[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: d3jA_wU, 28 Haziran 2005 01:51 tarihinde demiş ki: Araba2000 sen ölümü basit birşey sanıyorsun heralde?sayfalardır öldürün asın kesin diyorsun anlamadım gitti.Senin o öldürdüğün insan, senin benim gibi bir insan duyguları düşünceleri beklentileri olan bir insan.Hiç kimse erik çalarak zengin olmaz merak etme çocuk isterse ağaçtaki bütün yaprakları yesin hiç bir zaman cezası ölüm değildir.Bi kere daha reşit olmamış bir çocuktan bahsediyoruz yahu! Daha da önemlisi o öldürdüğün insanın annesi babası kardeşleri arkadaşları nolacak? benim seni bu düşüncenden dolayı çekip vurmam ne kadar saçmaysa senin savunduğun görüş de saçma arkadaş! Bir o çocukların niyetini düşün, kendini onların yerine koy da iyice bi düşün.Ölüm filmlerde veya oyunlarda gördüğün gibi değil... adın l33t th3 h4xX0r olmasa seni ciddiye alabilirdim...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hiçbirşeyin cezası ÖLÜM değildir.......[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet beyler korkunç gerçegi açıklıyorum (her ne kadar topicin o kadar azina sıçtıktan sonra belli oldu ama) sayfalarca süren geyigime cevap vererek eglendirdiginiz icin saolun (asteroth ve zopik e aynı geyigi ö.m. den devam ettirmeme izin verdikleri için teşekkürler) :D gerçek görüşlerime gelirse... çokcuklar cezalandırılmalıydı ama ölümle degil.... dayak vb atsa bişey diyememde her şeyin ucu gibi ceza vermenin ucuda saçma gereksiz ve yanlış... //Edik: araba 200 e "destekleri icin tesekkurler" artik geyik icin mbişiy yaptiysan bisiy diyememde gercekten buna inanıosan profesyonel yardım almanı öneririm [signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... [Bu mesaj Raistin tarafından 28 Haziran 2005 07:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Raistin tarafından 28 Haziran 2005 07:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 evet süper bi geyikti , öyle ki görenler şaştı kaldı "alaah geyiğe bak lan puauhahu" oldular... milleti kendiniz gibi sanmayın...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hymnofsunk milelt beni ilgilendirmez o geyigi kendi zevkim icin yaptım ve eglendim.. diger insanların eglenip eglenmemesi beni baglamaz sadece surda gercek dusuncelerimi yazdım o kadar ... neden çark etti die abuk sbauk mesaj atmayin diye surayada yazdim olan bitenleri ancak goruorumki yanılmışım.... (bu arada milleti kendiniz gibi sanmayı ndiosunuzda bu topici gosterdigim cogu kisi geyigimi beyendi)[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Raistin, 28 Haziran 2005 07:38 tarihinde demiş ki: evet beyler korkunç gerçegi açıklıyorum (her ne kadar topicin o kadar azina sıçtıktan sonra belli oldu ama) sayfalarca süren geyigime cevap vererek eglendirdiginiz icin saolun (asteroth ve zopik e aynı geyigi ö.m. den devam ettirmeme izin verdikleri için teşekkürler) :D gerçek görüşlerime gelirse... çokcuklar cezalandırılmalıydı ama ölümle degil.... dayak vb atsa bişey diyememde her şeyin ucu gibi ceza vermenin ucuda saçma gereksiz ve yanlış... //Edik: araba 200 e "destekleri icin tesekkurler" artik geyik icin mbişiy yaptiysan bisiy diyememde gercekten buna inanıosan profesyonel yardım almanı öneririm gerekiz kargaşa çıkardığın için uzaklaştırılmanı istiyorum o zman bende[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben istedim bile...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bi kerede adına uygun davransan sasicam zaten :P valla gereksiz tartışma yarattigi için forumdan uzaklaştırılan bi örnek veirrsen kabul...[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 forumdan uzaklaştıraln biri varmı gereksiz tartışma yüzünden bilmioyurum ama gereksiz tartışmaları açıp sürüdüren senin gibi insanlar benim ve eminim çoğu insanın gözünde "gereksiz insan" statüsüne ulaşıyor. keni zevkin için yaptın ha?bravo,paticik platformunda eminim başka şeyler yaparakta eğlenebilirdin bunun ne gereği vardı? neyse o çocuklar başlarına geleni haketti türü msj atan her pati üyesine derin duygular besliyorum. evet evet[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 of ya gine yazcam işte; manası için değil karizması için seçtim nickimi; yazılışı hoşuma gidiyor; manasını biliyorum siyasal içerikli topicler açan kişiler; bu olay kargaşaya sebep verdiğinden uzaklaştırıldı.(burdan da bir tartışma çıkarmayalım, örnek istediğinden dolayı) gereksiz yere tartışma çıkardınız işte boş yere yordunuz bizi hayır kardeşim, görmezden gelemem, nedir yani fake aç açmaktan bir farkı yok ki sevmiyorum işte kandırıkçı insanları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şimdi banlanman gibi bir isteğim yok kaldı ki bu benim istememle, düşüncelerimle olcak bişey değil. ama yaptığınız şey yanlış, 1 haftalık bölümdne uzaklaştırmalar veya uyarılmalar tabi ki daha uygun olur. tekrar söylüyorum benim böyle bir yetkim vs. yok, sadece rahatsız olduğum bir konuda ki düşüncem.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 rahatsız edici birşey, hem de acayip derecede. Ego tatmin ettin de mi sen? Çok hoşuna gitti deli eğlendin? Ah be forgiver görüyormusun? Adam dalga geçti bunca zaman milletle. Süper bi insan olmalı king the b@bs[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 külliyen yalan :/[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Esh, 28 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki: 14 sayfa bi denyoyu tarti$tiniz ya, alayinizin erik kafali olabilme ihtimalini hesapliyorum. ben bu admaı sevdim :P @forgiver,: zatenm tahmin ettigim icin o cumlemin sonuna ":P" koydum. ginede yazdigin icin saol... @Prawler: sen git bi intihar et gel istersen.... @dogmeat: derin duyguları cok severim (her türlüsünü) belkide nefret edilmeyi seven bi yapım oldugundandır ps: burada yazılanların hiçbiri ego tatmini icind egildir önceki yazılmış postlar sadece kişisel amaç ve zevkler içindir www.paticik.com un burada belirttigim dusuncelerle alakası yoktur bla bla bla....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar