MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Hyr olm baktım netten Kız Arkadaşımmış - My Girl[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Öle de olabilir,ama friendli bişilerdi:) Nese çok duygulanmıştım ilk filmde:)[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 My Girl ile Powder filmlerinde dağıldığımı hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 yeşil yol ile eşkıya.[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 bir de Leon tabiki[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Leon,Shindler's list, Green mile we seattle'ın uykusus adamı gozlerimi ya$arttı. Ama unutamadıgım sahneler Breave Hearth William Wallace'nin Ordusuna yaptıgı konu$ma İdam edilirken "Ozgurluk" diye bagırı$ı (tuylerim diken diken oldu. dewrimci duygularım kabardı )[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sen aglarmıydın lem[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Aglamadım zaten, gozlerim ya$ardı sadece. Tanıdık diyalog: -Uyuyormusun? -Hayır, gozlerimi dinlendiriyorum.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 çok var be... ringinm sonunda bile gözlerim dolmuştu... ya millet o küçük kızdan tırsıyor ben kıza acıyorum bak şimdidie acımaya başladım gözlerim doldu zavallı kız...[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oha vahşimisin olm[hline]-Master Yoda, I'm ready -Much you have learned Urza, but a lamer still you are not -But Master, I've completed the trials -One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki: bende de 1024 ram war:) Lamer Master 2 : Lamer Outcast Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 oeh (: y ao kız aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 ben hiçbirinde ağlamamıştım ya da hatırlamıom[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Emanuella Serisinin hepsinde aglamıştım zavallı kadına neler yaptıklarını görünce..[hline]Alkol,candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Yeşil Yol'da biraz ağlar gibi olmuştum onun dışında yok[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Lord Of The Rings-Two Towers Gandalfın en umutsuz anda güneşin onunde belirdigi ve savasın kaderini degistirdigi sahneyi her izledigimde aglarım Bi de çocukken gittigim Aslan Kral filminde aglamıstım galiba...[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Kız kardeşimle Message in a Bottle' a gitmiştik. Erkekliğe bok sürdürmemek için derin derin salya sümüklerimi toparlamaya çalışıyordum.. Bir de City of Angels gibi bir film daha gelir mi bilmiyorum ama o filmin sonundaki kamyoncuya oldum olası lanet ederim.. Çok fazla salya sümük olmadım bunda ama yine de gözyaşı dökiyim mi dökmiyim mi, karasız kalmıştım.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 City Of Angels da agladiimi hatirliorm bide alakasiz ama kucukken Guzel Ve Cirkin de aglamisim annem soluodu :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 solemistim kücükken nottre dame in kamburunda aglamistim :D ama ayrica bide türk filimlerinden güle güle de..izleyen warmi ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Requiem for a Dream.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Sinirlerin yıpranmış demek ki :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 gay olduğun içindir[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Waybeee Duygusal Paticik. Ps : Dawson's Creek'te Jen olayınada uzulmedim degil hani ozellikle ''Hicbir isi basaramıyorum olmeyi Dogru durust basarabilcekmiyim'' Sozu.[hline]*arkanda* [Bu mesaj alkadras tarafından 21 June 2003 05:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hellraiser 3 te ağladım baya bi bu kadar mı boktan olur bu kadar mı ilk iki filmin bıraktığı nefis olayları silip süpürür bu kadar mı geyik olur, valla feci ağlatıyor what's your pleasure sir ?[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: yazık olmuş daha gencecik adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Güle Güle filminde ağlamıştım galiba. Bi de Signs'ta ağlamasam da içim bi hoş oldu sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: UrZa, 21 June 2003 04:39 tarihinde demiş ki: Ülen Dawson's Creek'te ağlattı beni.[hline]Masturbation is self improvement. ben izlemiyom artık sinirlerimi bozuyo[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar