Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi filmi izlerken ağladınız?

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Leon,Shindler's list, Green mile we seattle'ın uykusus adamı gozlerimi ya$arttı.

Ama unutamadıgım sahneler Breave Hearth

William Wallace'nin Ordusuna yaptıgı konu$ma

İdam edilirken "Ozgurluk" diye bagırı$ı (tuylerim diken diken oldu. dewrimci duygularım kabardı )[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

oha
vahşimisin olm[hline]-Master Yoda, I'm ready
-Much you have learned Urza, but a lamer still you are not
-But Master, I've completed the trials
-One more obstacle to overcome and a lamer will you be... get lame you must

Padawan UrZa, 22 October 2002 17:30 tarihinde demiş ki:
bende de 1024 ram war:)
Lamer Master 2 : Lamer Outcast
Coming Soon...
Sosyal ağlarda paylaş

Kız kardeşimle Message in a Bottle' a gitmiştik. Erkekliğe bok sürdürmemek için derin derin salya sümüklerimi toparlamaya çalışıyordum..

Bir de City of Angels gibi bir film daha gelir mi bilmiyorum ama o filmin sonundaki kamyoncuya oldum olası lanet ederim.. Çok fazla salya sümük olmadım bunda ama yine de gözyaşı dökiyim mi dökmiyim mi, karasız kalmıştım.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

solemistim kücükken nottre dame in kamburunda aglamistim :D ama ayrica bide türk filimlerinden güle güle de..izleyen warmi ?[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

hellraiser 3 te ağladım baya bi
bu kadar mı boktan olur bu kadar mı ilk iki filmin bıraktığı nefis olayları silip süpürür bu kadar mı geyik olur, valla feci ağlatıyor

what's your pleasure sir ?[hline]Prawler, 19 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
yazık olmuş
daha gencecik adamsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...