Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ya hala oynuyan varsa bi serverda buluşup kapışalım ?[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben oynuyorum ama once pcye yuklemem lazim formattan sonra jedi cdm odamın icinde karanlıga gomuldu nerde bilmiyorum :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 slayerldm oynuyor ben de cd bulduğum anda ortamlara akacağım bilesiniz edik:izim düzeltme [signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 26 Mayıs 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gelin baba ya hiç türk yok.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Hangi sunucuda oynuyorsunuz arkadaşlar?[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben oynuyorum hatta deli oynuyorum jo.uck bilmemne serverindayim hep nickim STORMY tabi brz ara verdim öss den[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ya academy cok yalan.Duz jk2 olsa da oynasak.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Serverlistten en uygun gördüklerime giriyorum genelde.vakit az olduğu için ffa oynuyorum şu aralar kalabalık olan serverlara giriyorum hep ondan daha zevkli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Gots a gelin.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: Suark, 26 Mayıs 2005 21:11 tarihinde demiş ki: ya academy cok yalan.Duz jk2 olsa da oynasak. katılıyorum. academy bebek oyunu gibi geliyor bana.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 abi jk2 den sonra academy tamamen bebek oyunu gibi geliyor[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bende oynarım ama cl parse eroru nası duzeltılır ogretırsenız :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 JK2 yada Academy, bir oyunda karar kılalım, onu oynayalım. Server falanda söyleyin. Zaten EPIII'ün gazındayım, kesicem hepinizi :P[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Academy. Süper kapışma oluyo.. Dark Side rulz.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bi şekilde cdyi bulmam lazım.. arşivde bulamassam biriniz bana çekip kad.de verir mi? ö.m. atınız lütfen..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Micheal_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ben bizim ordaki cdciye söledim sipariş verdi3 Gün sonra elimde oldu.[signature][hline]Fenerbahçe Cumhuriyeti [b]ALEM BUYSA KRAL BENİM[b] KOBE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bunu 3. su gelcekmı be?[filmin oyunu harici] isterik beklerik.İşallah academy gıbın olmas[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki: bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yeni yükledim tam gaz gelicem de, hangi patcherli yapacagımı, yapmadan önce crack dosyasını atıp atmamam gerektiğini, patchleri nasıl yapacagımı falan biri anlatsa cok sevinirim walla[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bu jedi academynin ikinci gorevinde devasa bi gemi var. Oraya kadar geldim gemiye bir turlu giremedim. nasıl girildiğini bilen varsa söylesin delircem ya.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth-Vader Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bekliyorum sizi bi server belirleyip buluşalım.bu arada 1.01 patchi gerekli netten indir avaturkten.[signature][hline]Master Jedi Mace Windu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Aynı oyunun yeni versiyonunu çıkarsaydılar çok güzel olurdu JA çok iyi diğerlerinin yanında.Server bulmak çokta kolay değil hep bir server ismi dönüyor ortada ama[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Boşuna tartışmayın Darth Revan burda takımı ayarlıyorum siz hepiniz ben tek:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 slayer ile ben şu sıralar oynyuoruz madem bu kadar cok kişsiiniz oynayalım topluca ya...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Nefr gelirse ben de gelirim o da sırf ders vermek adına yani yoksa işim olmaz öle kafada ışıklı yarım küreyle gezen padawanlarla :D[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gel msn e oynuyoruz biz(uzun süredir oynamamanın etkilerini gördüm walla)[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar