Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedi Academy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
slayerldm oynuyor ben de cd bulduğum anda ortamlara akacağım bilesiniz

edik:izim düzeltme
[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..

[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 26 Mayıs 2005 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben oynuyorum hatta deli oynuyorum jo.uck bilmemne serverindayim hep nickim STORMY tabi brz ara verdim öss den[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
ya academy cok yalan.Duz jk2 olsa da oynasak.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim

Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
Serverlistten en uygun gördüklerime giriyorum genelde.vakit az olduğu için ffa oynuyorum şu aralar kalabalık olan serverlara giriyorum hep ondan daha zevkli oluyo :)
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 26 Mayıs 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
ya academy cok yalan.Duz jk2 olsa da oynasak.

katılıyorum. academy bebek oyunu gibi geliyor bana.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
JK2 yada Academy, bir oyunda karar kılalım, onu oynayalım.
Server falanda söyleyin. Zaten EPIII'ün gazındayım, kesicem hepinizi :P[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
bi şekilde cdyi bulmam lazım.. arşivde bulamassam biriniz bana çekip kad.de verir mi? ö.m. atınız lütfen..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir...

Ülker
Mesaj tarihi:
bunu 3. su gelcekmı be?[filmin oyunu harici] isterik beklerik.İşallah academy gıbın olmas[signature][hline]Mandooo, 13 Şubat 2005 15:49 tarihinde demiş ki:
bi bilimsel olay daha var...erkekler anneleri gibi kokan , kadınlar ise babaları gibi kokanlara karşı hassaslar...artık ne kadar iğrenç kokuyosak kimsenin ilgisini çekemiyoruz...
Mesaj tarihi:
yeni yükledim tam gaz gelicem de, hangi patcherli yapacagımı, yapmadan önce crack dosyasını atıp atmamam gerektiğini, patchleri nasıl yapacagımı falan biri anlatsa cok sevinirim walla[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
Aynı oyunun yeni versiyonunu çıkarsaydılar çok güzel olurdu JA çok iyi diğerlerinin yanında.Server bulmak çokta kolay değil hep bir server ismi dönüyor ortada ama[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur !
Mesaj tarihi:
Boşuna tartışmayın Darth Revan burda takımı ayarlıyorum siz hepiniz ben tek:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
Nefr gelirse ben de gelirim o da sırf ders vermek adına yani yoksa işim olmaz öle kafada ışıklı yarım küreyle gezen padawanlarla :D[signature][hline][Magnifying Glass of Gnome Detection] in AH NOW!!!
  • Yeni Oluştur...