Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Böyle bir guide arıyorum hani internette varya şunu şunu yapın şurdan buraya giderken şunları kesin şurdan al buraya sat filan belki komik gelecek ama istiyorum kardeşim paralı bu tür guide'lar hep yokmu beleş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 SM farm 30g/h :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yuha cikiormu 30g?[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 SM neresi daha doğrusu neyin kısatlması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 scarlet monastery?[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 30g/h biraz palavra oldu :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 30 gold mu oha[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ben sana en güzel yolunu söyliim para farmı için takma hiç para olayını o geliyo zaten :) hiç kasmasam günde 50 altın yapabiliyorum ama tabii 60 olunca oluyo bu iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 en iyisi borc alip kacmak bi anda zengin oluosun vallaha[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şimdi bi şey dicem sana ama ayıp olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 30golda niye şaşırdınız? benim fi tarihinde birlikte kastığım troll shaman'ın teki library ve armory bosslarını farmlayarak (başka hiçbir mobun aggrosunu çekmeden) 5 dakikada (tek tur) 3-4 goldluk item elde ettiğini iddia ediyor. requires level 60[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 30g cıkacagını biliyim, çıkmam ki ordan.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Malibu, 28 Haziran 2005 17:22 tarihinde demiş ki: SM farm 30g/h :) abi neresini yapıyosun smninde 30 g cıkıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o eskidendi doan falan farmlamak bi patchte aracanist doandan düşen itemlerin vendor fiyatlarını düşürdüler sırf bu yüzden :)ama bence bütün mobları falan keserek iyi para yapılr bi sürü uncommon falan cıkar nasılsa.mageseniz dahada iyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hunter 45 dakkada 9g falan yapiordum en son 2 ay once falan[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 30 g abartı olmuş biraz ben o olayı denedim boss lootları çok ucuza gidiyor sonuçta bir runda 3.5 g anca çıkıyor 30g/h atmasyon olmuş biraz[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bu para ile satılan guide larda acaba neler yazıyo merak ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 maraudon goblin boss dagger 3g dan gidiyordu baya ii farmlanıyor[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o BOP itemleri satarak diil de disenchant edip çıkanı satarak daha iyi para yapılıyo 3g lik malı 7 ye kadar satabilyosun disenchantle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben yolumu buldum istediğim zaman 80-100g 2 3 saatlik farm ile geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eastern plaguelands deki bir elemental kaynayan göl var , water elemental düşürün AH de 5 gold a tanesini zorlayabilirsiniz , 4 golda ise yüzde yüz bulunduğunda gider.. saatte 5 tane falan rahat yaparsınız kolay düşüyolar çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Cathedral tüm moblar, armory ve library sadece onume cıkan moblar ve boss u alarak genelde 1 saat 15 dk da 23-24 g alabılyıorum eh gunde 4 kere yapsan 80-100 g arası çünkü bazen turda moblardan fazla birşey düşmüyoki aklına koyan adam %100 binegi 2 haftada alır en kabasından hesaplarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Qui, 28 Haziran 2005 18:26 tarihinde demiş ki: 30g/h biraz palavra oldu :) Denemediğimiz bilmediğimiz şeyler için "palavra oldu" demek pek hoş bişey değil sanırım. Boş konuşacak da değilim çoğu kişi biliyordur diye direk öyle yazmıştım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Tremour77, 28 Haziran 2005 21:04 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 28 Haziran 2005 17:22 tarihinde demiş ki: SM farm 30g/h :) abi neresini yapıyosun smninde 30 g cıkıyo? Son boss un olduğu mekandaki Undead ı farmlıyorum/farmlıyorlar. Bir seferde 2-3 Yeşil item düşürüyor. lvl 60 olmanız gerekiyor ama hızlı olabilmek için.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Fairbanks ftw!!1! Anlayan anlar, değil mi Malibu? :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar