Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya, Insan Belgeseli...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

bugun biri geldi cafeye.Abim bana Meyveli su ver dedi.Meyveli sodamı dedim? Heee dedi yoktu gittim bakkaldan aldım.Lan bu değil Su meyvalı portakal suyu...

no comment.[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Sosyal ağlarda paylaş

hım çingeneler., 98 lerde bizim burda çadırları fln vardı ufak bi köy kurmuşlardı adeta. şikayet etti bütün site ve çevredeki bütün binalar fln, jandarmada zor bela topladı götürdü hepsini.

neyse varlar evet bir çok şehirde varlar. genelde kalaycılık fln. (benim bildiğim) yapıyorlar sürekli yer değiştiriyorlar, göçebe gibi yaşıyorlar yane. neden varlar sorusuna gelince ise iş ta sistemin bozukluğuna kadar iner. içinden çıkamayız bence. ama ben yadırganmalarının karşısındayım. bi şekilde topluma karışıp uyum sağlamaları ve asimile olmaları lazim başka bir çözüm göremiyorum ben.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj mdma tarafından 29 Haziran 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya dısardan gelip gelip bi de laf etmiolar mı o zamn deliriorum ya.yok efendim trafik cok kotuymus,sehirde alt yapı yokmus daha neler neler teyzem sanki sehir planlama mezunu..soruyorsun nerelisin die akdeniz bolgesinden bile deil.

Gel meyin bea yeter!!! ben burda dogdum burda olmek istiom
Sosyal ağlarda paylaş

ya antalyada zeytinköy'ü jandarmalar kaldırsa..baya bi cingenden kurtulur antalya.ama bir çok kişide otsuz,hapsız ve buna benzer şeylersiz kalır.. orasınıda dusunmek lazım[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirplayA, 29 Haziran 2005 01:31 tarihinde demiş ki:
Laura benim bolgem Erutan baska kapiya hadi abem :)

ahah çok iyi yaa...

Mike Abicim bende bol giyinirim bunda yanlış bişey yok niye üstüne alındın? Sadece bol giyinmekle olunmuyoı cingen ayrıca Bunlar cingen değil tikky dir :>[signature][hline]kaz ay fakin heyt yuuu, yu saç e layırr! en ay lav to heyt yuu, yu ar al seym tu mi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chris_Metcalf, 28 Haziran 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
biliyorum, aynı şehirdeyiz de ben bahsettiğin kadar folloşize kızlar görmedim, çevreni değiştirmeyi dene

Böyle kızlar Antalya'nın(aslında tüm şehirlerin) her gezilebilir mekanında var. Böyle tipleri göremeyeceğin çok az çevre var ve bu gibi tipler yuzunden kimse çevresini deiştirmek zorunda deil.
Dipnot: O Erutan'ın "görünce koptum" dediği kız harbi deişik bişeydi. Daha önce öylesini görmedim valla :D[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden.

Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Sosyal ağlarda paylaş

abi bunlari anlatabilecek terim sahte tikkydir tikky bile olamayan bakirkoydeki mallari gorup onlara ozenip hmm boyle giyiniyolarmis drun bende mahallemde gidip hava atiyim diyen tipler beylikduzundede cok fazlalar ne yazikki(hererde converslerinin içine bol pantolonunu sokan tipler gormek zorundayiz
-sahte puma
-uzerinde nos yazan t-shirtler
-uzerinde ya sahte diesel yada brasil italy fln yazan yelegimsi sey
-bol bi kot(sahte pumanin yada conversein içine sokulmustur)
-adini bilmedgm sac modeli hani ortada kaldirarak birlestiriyolar(kopek baligi gibi iste)
-tahtadan çirkin bi kolye yada byukcene bi muska
boyle tipler her kosebasinda bulunup hayatlari kiz kesmekten ibarettir[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you
düzbaşı trgdy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirplayA, 29 Haziran 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
2+2=4 bu sonuc hic bir zaman degismez.Erutan sende ole bi thread ler aciyorsunki millet'i kilitliyorsun herkes elite olucak diye bir sey yok.

o değilde 1 değil 2 değil 1 milyon özenti doldu..heryerde hemde[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mandoo, 28 Haziran 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
said:
Mandoo, 28 Mayıs 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
günümüzün kıroları:
-jole(bunlar yüzünden ayağa düştü zaten)
-kolpa puma adidas ayakkabı vs..
-italy brasil yazan polarlar..
-yakasız göğsü üstünde muskası gözükücek şekilde dar tişörtler..
budur yani..her yerde bu tipleri görebilirsiniz...

yeni nesil krolar 80lerin krolarına benziyor:
-siyah,bağcıksız, sürekli boyanan, parmakla giyilen ayakkabılar
-ayakta dururken çorabı , alçak sandalyede otururken eti gösteren zaten yüksek olup iyice tepeye çekilmiş pantolon
-bu pantolonun bir parçası olduğu takım elbise, hırpani bir tişört veya zevksiz bir üst
-düz taramada bile saçlar jöleli(olmazsa olmaz)[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo
sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...