ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kazım Koyuncu vefat etti Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü Amerikan Hastanesinde hayatını kaybetti. İSTANBUL - Kazım Koyuncu için yarın, 27 Haziranda yapılması planlanan ve Koyuncu'nun da adının geçtiği Hey Gidi Karadeniz konserinin gerçekleştirileceği Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek. 33 yaşındaki Koyuncu'nun cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Hopa'ya götürülecek. önemli bir kayıp bana göre, özgünlüğü ile cok takdir ediyordum kendisini. Başı sağolsun herkesin...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 25 Haziran 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hmm başımız sağolsun :(.bu ayın yuxexes dergisinde posteri vardı...[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet bende az önce haberlerde izledim gerçekten çok üzüldüm. Allah yakınlarına sabır versin.![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." Kim Ne Olmuş Bilelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 benim kanser olduğumdan haberim yoktu geçen gün yuxexes dergisini okurken arkadaş söylemişti bana kazım koyuncu kansermiş diye şunun şurasında daha 1 hafta geçmedi nerdeyse :(.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeraxle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Tüm sevenlerinin başı sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 üzüldüm. didou nanam didou guzeldi[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bütün sevenlerin başı saolsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 üzüldüm.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Valla tanımıyorum ama sevenlerinin bası saolsun[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bir tek şarkısını dinlemiştim, hoşuma gitmişti. üzüldüm duyunca televizyonda. nur içinde yatsın :([signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 testis kanseriymiş bu arada.[signature][hline]There is MEtal, There is GAin, There is DEath, There is THee, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: turko, 25 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: testis kanseriymiş bu arada. Nereden sallıyorsun? Akciğer Kanseriydi, uzun zamandır tedavi görüyordu. Hepimizin başı sağolsun büyük bi kayıp off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Bir daha allah rahmet eylesin..[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 hiç dinlemedim ama çok üzüldüm genç yaşta bu kadar değer verilen bi kişinin kaybı çok kötü[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 [signature][hline]zagG!!Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 başımız saolsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 said: Toledor, 26 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki: said: turko, 25 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: testis kanseriymiş bu arada. Nereden sallıyorsun? Akciğer Kanseriydi, uzun zamandır tedavi görüyordu. Hepimizin başı sağolsun büyük bi kayıp off of Sallamıyor, mallasef testis kanserinden kaybettik Kazım Koyuncu'yu. Heme solo hem de Zugasi Berepe ile yaptığı albümler, vefakar hafızalardan silinmeyecek nitelikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 normalde testislere yerleşen bir tümör , Kazım'ın akciğerine yerleşmiş... Hopa'da cenazesi var , otobüse atlayıp Hopa'lı bir arkadaşımla birlikte katılmayı düşünüyordum ama yeni tatilden geldiğim için yolculuğu göze alamadım , allah rahmet eylesin...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ben de ilk kez konserde dinleyip çok beğenmiştim, sabah duydum ölüm haberini, üzüldüm, hepimizin başı sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 abi valla o adamı super seviodum cok uzuldum tv'de duynca basmz saolsun :([signature][hline][i][u]İşlem İptal Edildi!!!!! :rock:beynin durana kadar kafa salla:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Allah rahmet eylesin.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Türkiye'deki ilk laz rock grubunu kuran adamdı.yakınlarının başı sağolsun çok üzüldüm. :([signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 :( öldü yaa gitti adam :( of bugun resmine baktım.Şu bizim Lazut rock çı :( toprağı bol olsun.[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 :( Söyleyecek birşey yok. Üzgünüm elbette, çok severdim ve konserlerini kaçırmazdım ankaraya gelince[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Özgün müziğiyle tek düze müzik piyasasına mükemmel bir renk katmıştı. Kaliteli müzik yapardı. Allah rahmet eylesin. Bir seveni olarak gerçekten çok üzüldüm. Yakınları kim bilir ne derin kederdedir. Tanrı onlara sabır versin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar