Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kazım Koyuncu Hayatını Kaybetti

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Kazım Koyuncu vefat etti
Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü Amerikan Hastanesinde hayatını kaybetti.

İSTANBUL - Kazım Koyuncu için yarın, 27 Haziranda yapılması planlanan ve Koyuncu'nun da adının geçtiği Hey Gidi Karadeniz konserinin gerçekleştirileceği Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda tören düzenlenecek. 33 yaşındaki Koyuncu'nun cenazesi, daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Hopa'ya götürülecek.

önemli bir kayıp bana göre, özgünlüğü ile cok takdir ediyordum kendisini. Başı sağolsun herkesin...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum

[Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 25 Haziran 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bende az önce haberlerde izledim gerçekten çok üzüldüm.

Allah yakınlarına sabır versin.![signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Kim Ne Olmuş Bilelim!
Sosyal ağlarda paylaş

hiç dinlemedim ama çok üzüldüm genç yaşta bu kadar değer verilen bi kişinin kaybı çok kötü[signature][hline]Yaylarlar Yaylalar,piyade marşı,kim gelyor,postallar,siy ah çoraplar,yeşil donlar ve atletler,kamuflajlar ve en önemlisi kep gitti göt gitti ... Askerlik Güzel Bişi...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 26 Haziran 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
said:
turko, 25 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
testis kanseriymiş bu arada.

Nereden sallıyorsun? Akciğer Kanseriydi, uzun zamandır tedavi görüyordu. Hepimizin başı sağolsun büyük bi kayıp off of

Sallamıyor, mallasef testis kanserinden kaybettik Kazım Koyuncu'yu. Heme solo hem de Zugasi Berepe ile yaptığı albümler, vefakar hafızalardan silinmeyecek nitelikte...
Sosyal ağlarda paylaş

:(
Söyleyecek birşey yok. Üzgünüm elbette, çok severdim ve konserlerini kaçırmazdım ankaraya gelince[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Infernal Affairs.
Punch the gnomes!
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Özgün müziğiyle tek düze müzik piyasasına mükemmel bir renk katmıştı. Kaliteli müzik yapardı. Allah rahmet eylesin. Bir seveni olarak gerçekten çok üzüldüm. Yakınları kim bilir ne derin kederdedir. Tanrı onlara sabır versin.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...