Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Lastikli bir motorsiklet?


Chemical

Öne çıkan mesajlar

Okulların kapanıcağı gün okula pist yapmışlar.(virajları çok sert direk duvara geçirion yavaşlamazsan ve bi yerde 10m lik bi yüksekliğe doğru bi viraj var 90 derece.)
Böle ilkokul çocuklarına akülü araba pisti felan sandım güldüm felan nelan bu puhhaha dedim ama bir iki gün sonra ilkokul çocuklarının orada bisiklet sürdüğününü görünce iyice saçmalamışlar dedim arkamı döndüm birkaç dakka sonra
"TooorTTOoTOROORRRRR" diye bi ses duydum bi bakdım 2 tane tip çocuklar gittikden sonra go kartımsı bi araca binmiş yarışıyor!? feci bir dumura uğradım aracı uzakdan farkedemedim piste gittim birisi varda piste bakan bi hoca
"Hocam bunlar ne?"
"Okul yeni getirtti çok güzel birşeymiş ben bile biniyorum."
felan dedi.
Sonra adamlar gülerek indi bakdım oldukca güzel birşeymiş.
4 Tekerlekli motorsiklet gibi direksiyonlu birşey ciddi ciddi hız yapmaya yönelik(orada yapınca uçuyorsun) bi litre benzinle 40km gidiyormuş ve kucaklıyabiliyorsun motorsikletden çok daha güzel bi olay kolay devrilmiyor tarlada felan kullanılabiliyormuş ve karda bile gidiyormuş lastikleri zaten çok sağlam birşeye benziyordu:)
Gerçekden çok sevdim üstelik süspansiyonu bile olan birşey çok rahat kullanması bisikletten daha kolay desem yalan olmaz çünkü devirmen için çok hızlı dönmen lazım:)
Esası tam şehir aracı boyutu en fazla 1 metre felan biraz kalın arabaların arasından geçicek gibi birşey değil (Sürter kesin) ama sağlam birşey çarpınca bişi olmuo:) (Denendi test edildi)

Bu araçları bilen vamrı? 4 tekerlekli felan çok büyük değil hafif hız yapıyor çok tatlı birşey:)
Ehliyet istiyormu bu araçlar? ehliyet alınca yola çıkılabiliyormu? fiyatları nelerdir(1500dolar dedi sanırım) zormu kullanan varmı?

Bunların büyüğü de varmış 5000 dolara felan (arabadan daha ucuz yahu) bunlar 2 metre felanmış harbiden büyükmüş küçük bi araba kadar sinyal sistemi aküsü felan var çok farklı birşey o kesin ehliyet istiyor:) ama onu sormuyorum onların küçüğünü soruyorum.

Link verir ve sorularımı yanıtlarsanız sevinirim[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahah:) yarım mesaj attın bune dedim alttakine bakdım güldüm:)

Zegna senin sözettiklerin büyük modeller onlar uzun süreli arazide gezmek için felan benim dediğim çok uzun süre yolda gitmesine gerek olmayan bi araç mesela benzinini koyucan çıkıcan istanbul trafiğine yaya yolundan gidicen tortortortor sessiz sayılır:) ve hafif ivmelenmio öyle çarpınca adam öldürmüyorsun:) kaldırılıyor diyorum ya 1 metre felan motorsikletin çok daha genişi ve alçağı[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bak o ola bilir bunların pistide vardı
Nolursa olsun araba yerine bunlardan birini alıcağım kesin:) link verebilicek biri varmı?

Bonepart(karıştı:) )ben kaldırılır tek elle dedim ama kucaklayamıyorsun bidefa motoruna zararı dokunuyor çok fazla ters çevirmek(arkadan takmalı tekne motorlarındada öle içindeki yağ mtora kaçıyor tıkıyor ters çevirince direk bozuluyor) ve tutcak gibi diil yani çok büyük bir kutu düşün 1.5 m hertarafı ama sadece 3 kilo ağırlığı taşıyamassın çünkü büyük tutamassın bi ucundan onun gibi bişi ama 2 kişi çokkk rahat kaldırabiliyor[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .

[Bu mesaj Chemical tarafından 22 June 2003 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hah tam öle bişi diyorum zaten çok tatlı akülü araba gibi bişi o boyutlarda ama çok daha karizma bişi:) tam böle yazlıkda site içi dolaşırken o ince yollarda bisikletle gitmek yerine kullanabiliceğin bahçelere dalınca taklımadan çıkabiliceğin bi araç :) yavaş birşeyde değil yani gazı kökledinmi iyi gidiyo ehue:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 22 June 2003 23:26 tarihinde demiş ki:
o tatlı akülü gibi dediğin araçta geçen haftalarda bir arkadaş takla atıp altında kaldı ve kolu kırıldı


süper tehlikelidir vede 600cc'leri falan 13.000$ falan[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz


e it gibi gitmesin abi kendi hatasıdır kolay değil o kadar düşmek çünkü. yani hızlı giderken dönemiyosun fln yana yatıo =) ama bi kere kullandıktan sonra anlıyosun onu zaten
uslubu var her şeyin[hline]G-power a.k.a gehena
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 23 June 2003 00:11 tarihinde demiş ki:
4 teker dıye guvenmeyın abı , vırajlarda cok savuruyomus onlar

tehlıkelı yani..[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc
Let the game begin..turksquad





ohooo beyfendiye bak
moderatör olcak bide.
ben nediyorum sen nediyosun haha
said:
Mephisto_, 23 June 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
80'le viraj aldı diyorlar ama görmedim, sadece duyumlarım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz


şahsen ben o araçla çeşme'de en fazla 70 yaptım o da otobandaydı ılıca-çeşme arasında. ama semt içinde sağa sola dönülücek yerlerde en fazla hızım 40fln dı. dönerken ki max. hızım sanırım 35 flndı. ama dönerken feci savrulduğunu biliyorum düşün artık =)

[hline]G-power a.k.a gehena

[Bu mesaj hella tarafından 23 June 2003 01:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...