Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AMD Athlon XP 2800+ ya overclock yaptım.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Fistan feci zorlamışsın iyi bir soğutma gerekiyor işlemcine. Benim AMD ile gelen fan durduğundan FSB'yi düşürmek zorunda kaldım havalar ısındığı için.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

oc denmişken bende geçen gün ekran kartı için ati toolsu indirdim biraz oynama yapmadım değil :)
sçtım ama galiba biraz eski ayarlarına dönmem için programda default seçmem yetiyomu ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

Yeter default yapman. Benim barton işlemci 210 fsb'de 48 saatlik %100 cpu kullanımından sonra (Prime 95) 43 derece kalmıştı geçenlerde, Thermaltake sağolsun :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Haziran 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Donanım satan sitelerde ya da dükkanlarda bulursun. Termal macunların kralı Arctic Silver 5 var ama fiyatını kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ben ama yine de normal macunlardan daha iyidir tabii.

Arctic Silver 5
[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Overclocklu işlemcisiyse WoW oynayan birisini bulsam gidip WoW alıcam ama yok. Hatta millet WoW oynayabilmek için işlemcisini downgrade ediyor. Nasıl iştir anlamadım. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Haziran 2005 03:54 tarihinde demiş ki:
uber işlemcim su anda 12.5x202 yani 2.53Ghz da =P
70oC
oyuna girmedim girmeyede korkuyorum restart atacak gibi =P

70C çok. Ya soğu ya da voltajı düşür. Daha düşük voltajda hangi frekansa çıkıyosa artık. Ama işlemci böyle stabilse yeni bi soğutucu al kullan.
60C geçmemeli athlonxpler.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Kasa kapağını istediğin kadar aç. KAsa içindeki sıcaklık ortam sıcaklığından daha düşük olmayacak sonuçta. (istisnalar var tabii) İşlemcinin fazla enerjisini o havayla buluşturmak lazım. Stok soğutucuyu bırakıp daha iyi soğutan bişeye geçmeni tavsiye ederim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Yüklendiğim zaman maksimum 62 derece oluyor gayet iyi oldu şimdilik bakalım zaman ne gösterir daha iyi bir fan alırsam daha fazla overclock etmeyi planlıyorum işlemciyi.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...