aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Son screenshotta 1.888volt görünüyor. Biraz fazla geldi bana. Biraz düşür bence. O voltajda sıcaklık nası?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 uber işlemcim su anda 12.5x202 yani 2.53Ghz da =P 70oC oyuna girmedim girmeyede korkuyorum restart atacak gibi =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Fistan feci zorlamışsın iyi bir soğutma gerekiyor işlemcine. Benim AMD ile gelen fan durduğundan FSB'yi düşürmek zorunda kaldım havalar ısındığı için.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 oc denmişken bende geçen gün ekran kartı için ati toolsu indirdim biraz oynama yapmadım değil :) sçtım ama galiba biraz eski ayarlarına dönmem için programda default seçmem yetiyomu ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yeter default yapman. Benim barton işlemci 210 fsb'de 48 saatlik %100 cpu kullanımından sonra (Prime 95) 43 derece kalmıştı geçenlerde, Thermaltake sağolsun :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Haziran 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu macunları nerden bulucam bide ben ya :) fiyatları ne kadar onuda sorayım[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Donanım satan sitelerde ya da dükkanlarda bulursun. Termal macunların kralı Arctic Silver 5 var ama fiyatını kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ben ama yine de normal macunlardan daha iyidir tabii. Arctic Silver 5 [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 09 Haziran 2005 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Overclocklu işlemcisiyse WoW oynayan birisini bulsam gidip WoW alıcam ama yok. Hatta millet WoW oynayabilmek için işlemcisini downgrade ediyor. Nasıl iştir anlamadım. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fistan, 09 Haziran 2005 03:54 tarihinde demiş ki: uber işlemcim su anda 12.5x202 yani 2.53Ghz da =P 70oC oyuna girmedim girmeyede korkuyorum restart atacak gibi =P 70C çok. Ya soğu ya da voltajı düşür. Daha düşük voltajda hangi frekansa çıkıyosa artık. Ama işlemci böyle stabilse yeni bi soğutucu al kullan. 60C geçmemeli athlonxpler.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kasa kapağını aç sirkülasyon yapsın[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 eskiden benle dalga gecenler nedense en ufak seyleri yazmaya baslamis buraya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kim dalga geçti senle Urza?isim verirmisin? kapak hiç kapanmıyor ki =P said: fastreload, 09 Haziran 2005 12:40 tarihinde demiş ki: kasa kapağını aç sirkülasyon yapsın [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 diğer kapağı da aç cereyan yapsın o zaman :)[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Kasa kapağını istediğin kadar aç. KAsa içindeki sıcaklık ortam sıcaklığından daha düşük olmayacak sonuçta. (istisnalar var tabii) İşlemcinin fazla enerjisini o havayla buluşturmak lazım. Stok soğutucuyu bırakıp daha iyi soğutan bişeye geçmeni tavsiye ederim.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 En son sıcaklık değerlerim. (12,5x190 MHz)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bunlar yükaltındaki değerler ise çok iyi. Çekirdek voltajı kaç bu arada?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bunlar idle haldeki değerler ama oda sıcaklığı 39-40 derece arası. Vcore 1.75[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yüklü değerler nası? 60ı geçmemeye gayret et.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yahu benim bi pII 450 im var... canavar gibi çalışıyoo... 80gb da hdd var... 20gb si mp3... gel keyfim gel... püff...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yüklendiğim zaman maksimum 62 derece oluyor gayet iyi oldu şimdilik bakalım zaman ne gösterir daha iyi bir fan alırsam daha fazla overclock etmeyi planlıyorum işlemciyi.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 lan 2 yıl geçmiş hala overclock yapıyorum ne işime yarıyorsa artık. amd 64 3200+ 2.0ghz işlemciyi dayadık 2.5ghz e neye yaricaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bu kadar mı dandik anakart olur 150mhz den fazla overclock yapılmıyor arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 neler yapmışız lan bu konuda böyle haeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar