sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 VAPURLARIMIZI VERMEYECEĞİZ ! Biz aşağıda imzası olanlar, İstanbul' un en önemli simgelerinden biri olan vapurların kaldırılmasına karşıyız! http://www.vapurumuvermiyorum.org/[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ne kadar salakça bişey bu ya. Sırf turyol gibi şirketlere rant sağlamak için yapılıyor[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben cidden çok sinirlendim 2 kelam laf etmek istiyorum. Biz ilk aşkımıza orada sarıldık. İstanbul un ne kadar büyük bir şehir olduğunu ilk orada gördük. İstanbulda temiz havayı ilk kez o vapurlar sayesinde aldık. Yıllarca o vapurlar orada oldu.Orada olmaya devam da edecek. Sırf özel şirketlere rant sağlamak amacıyla o kadar anı hiçe sayılamaz. Bugun Vapuru kaldıran yarın Kız Kulesini yıkar yerine Gökdelen yaptırır...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 blackchaos +999[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vapurlar değişmeyecek ki, sadece elden geçirelecek ve onarılacak, ido yetkilisi bizzat açıkladı kaç hafta önce[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 O kadar vapuru kaldırmakmı ?[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: TimarliSipahi, 28 Haziran 2005 18:12 tarihinde demiş ki: vapurlar değişmeyecek ki, sadece elden geçirelecek ve onarılacak, ido yetkilisi bizzat açıkladı kaç hafta önce vapurlar kalkacak yerine Turyol un motorları yanı pırpırlar gezecek Bütün parayı Turyol şirketi alıcak. Özelleştirilicek yani bir nevi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 alakasız, şehir hatları vapurları, ido'ya geçti, turyol muryol yalan[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 sonra o şirketler yabancılar tarafından alınıcak[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 o zaman kuru gürültü olurdu kuru gürültü için site açılır mı ya?[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hyr eskiden gündemdeydi vapurların değişmesi, istanbullulardan tepki gelince vazgeçtiler[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 herşeyi yabancılar aldı bunu da alırlarsa şaşırmam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ehehe emaillerinizi vermeyin bence[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: HymnOfSnuk, 28 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki: herşeyi yabancılar aldı bunu da alırlarsa şaşırmam... +1 istanbuldaki sayılı zevklerimden biriydi okula giderken...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 IDO müdürü açıklama yapmış, vapurların kalkacağı falan yok. Sadece işlek rotalara deniz otobüsleri de gelecek, vapurlar da eskisi gibi devam edecek diye.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 istanbula anlam katan 2 araç var zaten. bitanesi bogazdaki vapurlar digeri beyoglu tramvayı. birilerinin 3-5 kuruş kazanması için bu tür güzelliklerin anlamını yitirmesini istemiyorum kimseninde isteyecegini düşünmüyorum. milyonlarca kişiyi taşımıştır o vapurlar, agzı dili olsada söylese keşke. martılara simit atmak, yanda oturuken biri geçtigi zaman bacakları bi indirip bi kaldırmak, o eşsiz istanbul manzarasını böyle nostaljik , anılarla bezenmiş bir aracın üzerinde seyretmek... bunlar parayla satılıyorsa yazıklar olsun.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: TimarliSipahi, 28 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: alakasız, şehir hatları vapurları, ido'ya geçti, turyol muryol yalan [signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Nerdeyse her gun bindigim arac vapurdur ve inanilmaz zevk aldigim bir olay dısarda oturacaksın elinde kahven diger elinde sigara ohh daha ne istersin ruzgar esiyor narin narin yuzune vuruyor soyle bi gozlerini kapıyorsun deniz ve kus sesleri la binesim geldi ama bu saatte yok :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kaldırılsın kardeşim, nostalji için zaten durcakmış bir kıtadan diğerine şimdi olduğundan daha kısa sürede geçebilcez, seferler daha sıklıkla olcak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vapurların oldukça eskidiği, tamir edilmesi yüksek maliyet getirdiği gibi detaylarda var[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vapurun güzelliklerini yaşayamamışsın demekki.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende almıycam zaten.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Ben istanbul lu diilim ama istanbula gittiimde vapura binmekten acaip keyif alıodum.. Vapura binişlerimde istanbula aşık oluorum.. Kalkarsa böle bi ihtimal varsa yazık olur..[signature][hline]... LeviathaN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Darestan, 28 Haziran 2005 21:35 tarihinde demiş ki: vapurun güzelliklerini yaşayamamışsın demekki. her gün binmedim vapura ama arada sırada binerdim, okuldan erken çıkarsam eve gitmek için evt güzeldir, açık bölüme gidip etrafı seyretmek, vapurun arkasına geçip çıkardığı köpükleri seyretmek. ama şöle bi durumda vardı 1 dakka farkla vapuru kaçırdığımda baya uzun bir süre beklemek gibi. tamamen kalmıyor zaten, açıkçası hızı tercih ederim. boğazın keyfi şu gezi düzenleyen teknelerde de çıkıyor hemde daha iyi olay duygusal bakmayın o gemiler çok bakımsız; makina daireleri filan. bi tarafımdan uydurmuyorum yapılan açıklamalar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla yenig emilere milyon dolar vereceklerine eski gemilere yeni motor alsalar daha iyi olacak tabiiki. hızı tercih ederim diyorsun,hızlı gidince boğazın keyfi kaçıyor,sonra bir de dışarıyla bağlantı olmayınca dışarıya bakmak tv izler gibi oluyor(deniz otobüslerinde öylşe hissederim.) yenisini almaya gerek yok bence şu anki sistem güzel,ha eski gemilerin bakımını yapsalar daha güzel olur tabii.[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar