Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vapurumu Vermeyeceğim Kapmanyası

sheref

Öne çıkan mesajlar

Ben cidden çok sinirlendim 2 kelam laf etmek istiyorum.

Biz ilk aşkımıza orada sarıldık.
İstanbul un ne kadar büyük bir şehir olduğunu ilk orada gördük.
İstanbulda temiz havayı ilk kez o vapurlar sayesinde aldık.

Yıllarca o vapurlar orada oldu.Orada olmaya devam da edecek.
Sırf özel şirketlere rant sağlamak amacıyla o kadar anı hiçe sayılamaz.

Bugun Vapuru kaldıran yarın Kız Kulesini yıkar yerine Gökdelen yaptırır...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TimarliSipahi, 28 Haziran 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
vapurlar değişmeyecek ki, sadece elden geçirelecek ve onarılacak, ido yetkilisi bizzat açıkladı kaç hafta önce

vapurlar kalkacak
yerine Turyol un motorları yanı pırpırlar gezecek

Bütün parayı Turyol şirketi alıcak.
Özelleştirilicek yani bir nevi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe emaillerinizi vermeyin bence[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 28 Haziran 2005 18:19 tarihinde demiş ki:
herşeyi yabancılar aldı bunu da alırlarsa şaşırmam...

+1 istanbuldaki sayılı zevklerimden biriydi okula giderken...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

istanbula anlam katan 2 araç var zaten. bitanesi bogazdaki vapurlar digeri beyoglu tramvayı. birilerinin 3-5 kuruş kazanması için bu tür güzelliklerin anlamını yitirmesini istemiyorum kimseninde isteyecegini düşünmüyorum. milyonlarca kişiyi taşımıştır o vapurlar, agzı dili olsada söylese keşke. martılara simit atmak, yanda oturuken biri geçtigi zaman bacakları bi indirip bi kaldırmak, o eşsiz istanbul manzarasını böyle nostaljik , anılarla bezenmiş bir aracın üzerinde seyretmek... bunlar parayla satılıyorsa yazıklar olsun.[signature][hline]unholy ownz u
Sosyal ağlarda paylaş

Nerdeyse her gun bindigim arac vapurdur ve inanilmaz zevk aldigim bir olay dısarda oturacaksın elinde kahven diger elinde sigara ohh daha ne istersin ruzgar esiyor narin narin yuzune vuruyor soyle bi gozlerini kapıyorsun deniz ve kus sesleri la binesim geldi ama bu saatte yok :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darestan, 28 Haziran 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
vapurun güzelliklerini yaşayamamışsın demekki.

her gün binmedim vapura ama arada sırada binerdim, okuldan erken çıkarsam eve gitmek için

evt güzeldir, açık bölüme gidip etrafı seyretmek, vapurun arkasına geçip çıkardığı köpükleri seyretmek.

ama şöle bi durumda vardı 1 dakka farkla vapuru kaçırdığımda baya uzun bir süre beklemek gibi.

tamamen kalmıyor zaten,

açıkçası hızı tercih ederim.

boğazın keyfi şu gezi düzenleyen teknelerde de çıkıyor hemde daha iyi

olay duygusal bakmayın o gemiler çok bakımsız; makina daireleri filan. bi tarafımdan uydurmuyorum yapılan açıklamalar.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

valla yenig emilere milyon dolar vereceklerine eski gemilere yeni motor alsalar daha iyi olacak tabiiki.
hızı tercih ederim diyorsun,hızlı gidince boğazın keyfi kaçıyor,sonra bir de dışarıyla bağlantı olmayınca dışarıya bakmak tv izler gibi oluyor(deniz otobüslerinde öylşe hissederim.)

yenisini almaya gerek yok bence şu anki sistem güzel,ha eski gemilerin bakımını yapsalar daha güzel olur tabii.[signature][hline]Demon Of The Fall...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...