DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu akşam izledim,1 saat 35 dakka ve 32 saniyelik bir komedi şahaseri,kelimlerle anlatılamıyacak kadar komik,hayatımda hiç bu kadar komik bir film izlediimi hatırlayamıyorum,çok ciddiyim.hala sahnelerini hatrıladıça gülüyorum.nedir buyaaa komik sahnelerini anlatsam 2 sayfa sürer,diyolagları yazsam,ohoooo,fallout oynaynlar zaten 2-3 sahneyi çat hatırlıyacak :) nası desem ne desem bilmiyorum,bu film İZLENMELİ! bir şekilde edinin ve izleyinkenilikle anlatılamaz cünki ne kadar komik olduğu.. film ortaçağda kral arthur ve yuvarlak masa şçvalyelerinin "holy grail" i arayısını konu alıyor,ama hmm,tarihin pek öne koymadığı,anlatmadığı detaylarda cesurca sergilenmiş,her kareye ayrı şekilde güelceksiniz :) KAÇIRILMAMALI!İZLENMELİ!İZLETİLMELİ OOOEH (bu nea lan bu akdr boş içeriki msj olurmu derseniz haklısınz,siz sadece filmi izleyin yeter)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 adı bu filmin yanında iyi gidecek başka bi film: Dr. Strangelove[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Yaklaşık 8-9 sene önce seyretmiştim... Hala bazı replikler aklımdadır... "We're the knights who say... Ni !" :) Zaten adamın hindistan cevizi ile at sesi çıkarması ayrı bir mevzu... İngilizler bazen çok hoş komedi malzemeleri üretebiliyorlar... Misal Monty Python ve meşhur Coupling... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 buarada şövaleyelerin "ata binmesi" süper ehaeh *fransızların olduğu sahnlere kopuyom zaten eheaheh *-can we come up and have a look? -of course nor,you are english type! -what are you then! -im FRENCH!where didyou think i have tihs outrageous accent from! *-i fart in your genreal direciton.your mother was an hamster and your father smelled like frenberiies. -uuh,is there some one else we can talk to up there? -no,now go away or i will taunt you a second time! *where did you find that cocount? *go and tell your lord,tht were a o a holy quest for god. :) [signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 21 Ağustos 2004 01:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu arda sir lancelotun kaleye saldırısı süepr bi sahne,sırf onun için izlenir! -i shall overcome this quest!yu avent died in vain goggo -well imnot quite dead you see -ohw,really?than you havent been wounded heavily in vain! -no no,no need for that,im quite allriht,in fact,i can come with you! -no you stay here good googo,i sahll send help if i can overcome this honorfull and difficult quest that requires all my knightly virtues and strenght! -oh yea,whatever. kral oğluna: -my son,look,all this land,ass far as you can see will be yours very soon -but that i dont want that -what do you want?! -i want to...........................Siiiiiiiiiiing!!!!!!!! aehaeh[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 türkçe altyazı yok mu bu filmde?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Şimdi ne yapacaksın geri zekalı? Üstüme kan mı sıçratacaksın?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 efsane bi film ya olsa da izlesem.yardırıp geçiyor o kadar komik ki hatırladıkça gülüyorum hele o canavar yok mu süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 -Is there anywhere in this town where we could buy a shrubbery? -Who sent you? -The Knights Who Say "Ni". -Arrh, No! Never, We have no shrubberies here. -If You don't tell us where we can buy a shrubbery, my friend and I will say... We will say... "Ni!" -Aagh. Do your worst. -Very well, if you will not assist us voluntarily... "Ni!" -Are you saying "Ni" to that old woman? -Um, yes. -Ooh, what sad times are these passing ruffians can say "Ni" at will to old ladies. lol. çok hoş filmdi. kaç zamandır izliycem izliycem diyordum, ancak şimdi bulup izleyebildim. Ama baya eğlenceliydi. İlginç kısım, filmi izlerken Warcraft, Fallout gibi geyik oyunlarda, Holy Grail'den birçok replik'in alındığını farkettim. Mesela Warcraft: -you're the king? well, i didn't vote for you. -we found a witch! may we burn her? -help, help! i'm being repressed! -a horse kicked me once. it hurt. -it's only a flesh wound! -my favorite color is blue. no, yellow! -i never say ni. Worms'daki Holy Grenade olayının da esin kaynağı sanırım bu film. Zamanının En komik filmlerinden biriydi sanırım, şu sıralar hala insanları eğlendiriyor, oyun sektörüne bile ilham veriyor. Ne ilginç.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Kara şovalye ile kapışmalarında kopmuştum. Well now we can call it a draw.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 filmden http://www.youtube.com/watch?v=9V7zbWNznbs http://www.youtube.com/watch?v=rAaWvVFERVA http://www.youtube.com/watch?v=QTQfGd3G6dg http://www.youtube.com/watch?v=BZwuTo7zKM8 http://www.youtube.com/watch?v=lfGpVcdqeS0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Film güzeldi de böyle ohohoho kahkahalarla güldüm şeklinde izlemedim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 süper espriler var. ayrıca o camelot sahnesindeki random olaylar şahane. gördüğüm en komik film kendisi. sonrasında dr. strangelove geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 dr. strangelove komik bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 lancelot un kaleyi basmasını aklıma geldikçe açıp izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar