Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: Leathas, 19 June 2003 23:52 tarihinde demiş ki: vay be millet daedriclerle geziyor,ben indorille bitirdim oyunu[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) kutluyorum en iyisini yapmışsın, zaten indoril de kötü armor değil ki. ben dagoth ur'un civarlarına gitmediğim zamanlarda giymiyordum bile ebony setimi, imperial steel kullandım lvl 56iken bile. bulamadığımdan değil rp meselesi.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bi kaç saat önce içime şeytan girdi bezmişlik bayıklık ve sıkıntıdan son çare morrowind yüklüodum allahtan cd bozulmuş ta yükleyemedim[hline]Gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 zevksiz insan arcane sen git 50 milyonuncu kere d2 filan bitir :-p ben kaç kere yükleyecek oldum her defasında oyunun göz kırptırmadan geçen yazımı olduğu gibi emdiğini hatırlayıp vazgeçtim. (15-20 gün filan bilgisayar sadece bununla açılıp bununla kapandı net'te oyunu tartışmak dışında) çok az oyunda o denli kendimden geçip 10-12 saat filan sıkılmadan oynadığımı hatırlıyorum..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 morrowindle ilgili bir sorunum daha var,hazir topic acilmisken cevap verirseniz sevinirim :) warriorla bitirdikten sonra(fi tarihinde) bayginliktan yeniden kurdum mage oynuyorum su anda,warriordayken potionlari hep sagdan soldan aldim,pek bi sorun cikarmadi ama simdi magede basedilemez durumda gibi,dagda tepede golde nerde ot bulduysam aldim,biyerlerdende master's alembic,retord vs...(4 tane) caldim,ama bunlarla potion yapamiyorum bi potion listesi olan site vs varmi?verirseniz cok buyuk bi iyilik olacak gibi :) onceki topiclerde bir tane buldum fakat link kirik[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 adamın yerini buldum fakat diğer zindanlardaki zombilerden bazılarını öldürdüğüm için iyileştirmedi beni şerefsiz. şimdi geçeyim şu bölümü.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ya nerde bu mehra milo denen insan müsveetesi?????ulan zaten vivecten nefret ediyorum. yine ordab u karıyı arıyoruz ya. hall of wisdom yada justice deymiş. ahanda görevim aşağıda; 30 Heartfire (Day 46) Caius Cosades was recalled to the Imperial City. He says he believes I am really the Nerevarine. He wants me to find the lost prophecies and deliver them to Nibani Maesa. His parting orders are to go to the Hall of Wisdom and Justice, where Mehra Milo will tell me how to get the lost prophecies. He says she's being watched, and if something has gone wrong, she will leave me a message under the code word 'amaya.'[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: LevieMaxilack, 20 June 2003 13:48 tarihinde demiş ki: adamın yerini buldum fakat diğer zindanlardaki zombilerden bazılarını öldürdüğüm için iyileştirmedi beni şerefsiz. şimdi geçeyim şu bölümü.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. zombileri öldürmeden önceki bir ana load edip tekrar yap, adam seni iyileştirince immune to blight, immune to disease ve immune to corprus olacaksın. oyundaki en iyi ödülü olan quest o. diğer silah, zırh, aritfact ödüllü questler yanında hiçbişi kalır..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 blight ne?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 çöldeki salgını yayan hava ya diyorlar.. blight toprağı mahveden işte o çöle dönüştüren olay.. hastalıkta taşıyor.. sen corprus a immune olcaksın elin mahkum adama bribe çekmeyi dene.. (tabi skill varsa.. yoksa 1000 er altı nbayıl) o kulede bide birini krtarıyosun.. ne işe yarıyo bimiyo ama babam snaa odulvercek diyor.. potion yapmak çok basit alchemy skilliniz varsa herbleri nüstünede olayları yazar şimdi levitate yazan 4 tane herb bul koy hepsini... sana bi levitate potion yapar.. (dier özelliklerine bkama..aynı ozellikten en az 2 tane olması lazım etkiyi gostermesi için.. ynai doğru mallarla hhem levitate hem heal fln koyabilirsinI)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 tesekkurler lethe :)[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 magery char yaratırsak short blade turunden skill geliyomu saavaşmak için?[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 kasarsın onu kolay hemen 100 leniyo.. magein silaha ihtiyacı yok.. alcaksanda short blade al tabiki.. hızlı hızlı vuruyosun ama adamlar bi saatte ölüyo (bkınız benim khajiit thief.. zıpla vur zıpla vur k izıplayınca adamlar yere de düşüyo.. bi saat sürüyo..) baltadan şaşmmak lazım :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mehra milo yu arayana ... vıvec hall of ... lara gıdeceksın ve kutuphaneye ve mehra mılo yu bulamayacaksın ... onun adına olan (mıhra mılo's quarter) daire yı bul hall of .... lardan bırınde .... kapısı kılıtlı guardlara falan gorunmeden ıcerı gır ıcerde "amaya" gıbı bır ısme yazılmıs not var masanın uzerınde bır mıktarda levıtate potıon u bunları al ... yanına extra (tam hatırlamıyorum ya culmsy ıntervatıon yada dıvıne ıntervatıon scrool ) dan 2 tane al (saglam olsun dıye 2 sınden de 2 ser tane al )(bulamazsan vıvec mage guıld de satıyolar)... bunları yaptıktan sonra gıdecegın yer ... bu temple ın uzerınde zeplınımsı havada olan bır yapı var oraya levılerle gıdeceksın ... mehra 2. katta 3 tane olan ozel hapıshanelerın en sagındakı ... senden ...... ıntervatıon scrollunu ısteyecek .... gerısını halledersın .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bu arada o yukardaki yerdeki guardlar seni görünce saldırıyorlar sanırım. O yüzden bir şekilde görünmeden girmen gerekiyor. Corprus questi her yönden yararlı. Uniq silahların yerini gösteren bir kitap bulunabiliyor, son kalan dwarfı görüyoruz falan . Dwarfların tarihini öğreniyoruz, süper yani. Not: Ben Daedric'le bitirmedim zaten =) (Nedenide taşıyamıyodum hehe üstümde her türlü ıvır zıvırı taşıdığım için[inventoryi açtığımda bilgisayar yavaşlıyodu heh] zırhları giydiğim an çat diye kalıyodu,[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya ben dün aldım oyunu böcee binip o blemi olamı ne başlıyan şehire gittim ama orada bulmamız gereken adamı bulamıyorum kağıtları vercem daha ama adam kayıp(biyerden yürürken bi herif düşüo gökten kitabı okuyunca yarıldım.)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Böcek tipli taşıma araçları var onlara bincen Balmora2ya gitcen orda adam.[hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 zlowrf o adam zaten dşüyo.. önce kitabını düşüruyo.. sadece düşene kada rgormiysun.. çindeki scrolları alırsan sende manyak zıplaya biliyosun :).. bugun yüklemeye çalıştım moroyu.. pazartesi bloodmon alıcaktım... ama cd çalışmıyo.. levie bize gelsene :)..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ya Fighters guilde girdim ratleri öldürdüm madene gir diyo map gibi birşey yokmu hellllllp.(o zarfları vericeğim adamı hala bulamadım)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 o kağıtları verceğin adam nehirin fareleri öldürdüğün tarafında.. sol tarafta merdivenleri çık (o bar ın ordaki..) en solda casius cosades house var[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 abi şu dagoth ur demeyin yaaa bende bişi sanıyordum geldim oyunun sonuna benim kadar bi humanoid iki şeye vuruon adam geberio adamada vurmuon he başka şeylere bence ööle yaparak çok hata etmişler sonunu fazla basit ommuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 o mağarayı bulmak kolay.. oyunu bi 15 gün oyna haritayı ezberlersin zaten kwama egg madeni var.. dağların eteklerinde bulursun ykaın şehre[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 saolun geçtim zırhda aldım karizma oldum:) (o düşen adamın kitabında "Hızlı ulaşımın youlunu buldum!" yazıo lol!)[hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Hazir konu varken bende bir soru sorayim.Hangi eve katilirsak Balmora yakinlarindaki tepede manzarali iki katli evimiz oluyordu ?[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 h ile başlayan house, neydi adı yahu? hani balmora'yı merkez edinen tüccarlar. ben redoran olmuştum, son quest'lerden birisinde dediğin yere gidince (önceden orada olmadığı ve haritada gözükmediği halde) o villa karşına çıkıyordu, oradaki adamları öldürmüştüm.. :) sen de muhtemelen o house için ald ruhn yakınlarında benim kurduğum eve geleceksin redoran öldürmeye.. ;)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ben senin evindekileri gecen yaz öldürmüstüm , arada sen kurtulmussun belliki , simdi yarim kalan isi tamamlayayim dedim :)[hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar