Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Khartag Point [Morrowind]

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

şimdi caidus amca bi görev verdi. bi kadınla konuş dedi.(maesa soyadı galiba). neyse gittim konuştum. bana Gnaar Mok taki insanlarla konuşmamı söyledi (yerlilerle). gittim konuştum İlinobi diye biyer hakkında.tmm bana Khartag Point diye bi yerde mağara olduğunu söylediler ve gerekli bilginin o mağaranın içinde saklanan herifte olduğunu söylediler.Khartag Point i buldum ama mağarayyı bulamadım. Mağaranın yerini, eğer yanlış öğrendiysem de ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim.[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Leading you down into my core
where I've become so numb.
Without a soul
my spirit's sleeping somewhere cold
until you find it there and lead it back home.

Sosyal ağlarda paylaş

khartagdan guneye git orda bi mağara var dio amcam.. orda mağara fln yok .. aşağı git biraz orda şöyle / **
( ve / dağ oluyo. ** da boşlu...)
tam orda sağğdaki dağn dibinde..
galiba orda super bi kılıç fln olcak tavsiye edeirm.. çok da dolanma bone lord fln bilirsin...[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Sosyal ağlarda paylaş

amadm[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Without a soul

[Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 19 June 2003 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ne demeye çalışmışım ki ben orda acaba ya???neyse. bu Dagour Gares denen zibidiyi öldürdüm. ama lanetledi beni fereşsiz. ulan uyuyim dedim zombi geldi başıma saldırdı iki vurdum geberdi. bu olay da caius cosades in yanında oluyo. kılını kıpırdatmadı adi herif yaa.[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Without a soul

Sosyal ağlarda paylaş

ynai sen şu hastalığa yakalandım dimi?.. corprus mu ne..
cabucak questleri ypamaya bak amuluyosun gititkce..
corprus a karşı naapabiliim fln die.. o kuzeydeki tribe dan (adını unututm işte) kadın veriyodu galiba. .yada cassius a sor..
ama şu corprusu yen (ayrıca Bu sein adını unuttuğum işte kısaca intikam-alacak-olan-baba-adam.. kahenatindeki olaylardan biri..)[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
not: supersi yaw bugün.. FEREŞSİZ!

[Bu mesaj LethE tarafından 19 June 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

corprus quest'i bayağı zorlayıcıydı (mekanı bulmak özellikle) ve eğlenceliydi ama muhteşem bir ödül var sonunda, çabucak halletmeye bak.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

dagoth ur en sondaki kötü adam değil miydi ki? ona gelene kadar daha çoook var, sadece bir quest'in bütün gün oyaladığını biliyorum (hani çöpçatanlık quest'i eheh)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Sosyal ağlarda paylaş

dur bakalım caius usta bi doktor önerdi on aa gidecem şimdi bakalım reçete yazack mı.[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Without a soul

Sosyal ağlarda paylaş

nerde bu herf be?!?! birinden bahsediyo ismini hatırlayamıyorum. telvanni ye gitti orda mages guilde katıldı falan diyo bi de balmora da küçük evi varmış. nerde bu herif be?!?!

ha bide haalu hous mudur nedir ona üye olursam Imperial Legion un korumaları dalar mı bana?[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Without a soul

Sosyal ağlarda paylaş

off ben biraz önceki adamı aramaktan vazgeçtim.

nilano tyr (ilk ismi doğru olmayabilir) diye bi herifi arıyorum. adam büyücüymüş. vvarfendelll in en yaşlı büycüsü falan zırvaladılar ama adam öyle bi mağara yolları yapmışki bulamadım herifi.mübarek izmir lağımı. karısına sordum kadın uçarak gidebilirsin oraya dedi. NERDA BU HERİFFF?!?!?[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Without a soul

Sosyal ağlarda paylaş

bak simdi,morrowind haritasinin en dogusunda tel ismiyle baslayan bikac kule var,haritada gorebilirsin..hangisinin adini verdiyse(muhtemelen tel mora'dir) oraya gidiyosun,herhangi bi kapidan girerek
levitate potion verirler sana zaten gorevden once..yoksa da bi yerlerden temin et,ic adamin evindeyken,tavani iyi incele,bazi yerlerde tunel gibi bosluklar var yukariya dogru,oyle katlarda gezinebilirsin(mage paranoyasi)[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

daedric seti alacağım diye adamı öldürme boşuna, bütün keyfini bitiriyorsun oyunun. zaten kolay hepten .oku çıkıyor canın sıkılıyor. nasıl olsa daha sonra vampir kadının birinden ebony set çıkıyor, o setle oyundaki her darbeye dayanırsın rahatlıkla..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası elimdeki kılıç 40K lık. üzerimdeki set bu tribunal yükleyince zırt pırt karşımıza çıkan herifin armoru.yayım bu Askhan ın verdiği yay. yani geleni kesiyorum o derece.[hline]How can you see into my eyes like open doors.
Without a soul

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...