SnAke_15 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu yaşta kulağına mouse sokuyosa ileriki yaşlarda neler neler sokar ueuhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bunlar olucagıma lamer olmayı tercih ederim en azindan mail hackler onlar :D[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 http://www.astalavista.com/images/gallery/bg_lamers.jpg adrese bak zaten puahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bebeler eğlensin ya.[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: mkoko, 28 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: KASAYI TAŞIYAN COCUK HACIYATMAZA BENZIYO said: mkoko, 28 Haziran 2005 14:57 tarihinde demiş ki: said: kermit, 28 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: EVETTT ONA BENZİYOOO caps i kapat LOLLLLLLLLL[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Gelecegimiz bunlar :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 heleloy tey tey...ahey vala vala...[signature][hline]aşçı bahçıvana, bahçıvan şoföre, şoför uşağa, sonra hepsi uşağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Lol şu mouseu kulağına sokan çocuk süper[signature][hline]oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vay canına. internet kafede olsalar gerek. çok bi rocker the fucker durmuşlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Zuha cocuk kulagına sokmus mouseu uhasudh bide hepsinin nickler "_"li bu kadar S4xx0r olunmaz yani:D the hakirss[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 nelly 14 m lol tiplere bak ya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 50 cent , coolie...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bulnar reklamlarda bilgisayar kovalayan cocuklar sanırım hherkes bi parca kapıyo bundada :))[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bunlardan hacker diil hammal olur. çelimsizlige ve sıfatlara bakınca hammal bile olmaz yani.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Cumhur hangisi :D[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 koşalım koşalım bir bu iki lolol hatta bu bir :=)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-Doctor of Eclipse FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 CRT monitoru tasıyan cocga acıdım en agır yuku ona vermisler. Haxxorluk zor is tabii.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Öldürdü bunlar beni. Allahda onları öldürsün. :D[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yalnız bişey dikkatimi çekti nicklerin arkasında görevlerde yazıyo yani o kısımda unutulmamış. cracker fln. bunlardan olsa olsa cracked olur [signature][hline]unholy ownz u [Bu mesaj HasMez tarafından 28 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 abi gençlik işte hayalpereestlik. hepimiz yapmadıkmı böle dangoz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bu gençler mirc e takılan lak lak yapan gençlik belli. hackerlık la kastettikleri kanaldaki op ları arkadaş edinip kendileri @(op) olduklarında milleti kickleyip banlayıp ben hackerim diye sevinmeleridir herhalde :) bende bi zamanlar sub seven la netbusla milletin bilgisayarının cd rom unu açıp-kapayım sonra ben hacke roldum demiştim,sevindirik oluyo insan o yaşlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Sturm, 28 Haziran 2005 14:17 tarihinde demiş ki: Şu en soldakinin; "Şimdiii sizin bir dürüm 2 ayran 3 de karışık tost vardı.. Kaç etti, bir dakika.. Buyrun 8 milyon para üstünüz" gibi bir tipi var.. lol harbiden öle ya dikkat edince öle bir tipi var[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hep böyle bir haxx00r tiiim arasında yer almak isterdim[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Monitörü tutan elemanda çok kasmış monitör düştü düşecek,hade hommuna koyim çekin şu resmi düşrecem şimdi elimdeki televizyonu deri gibi bi hali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar