-007- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 [spo1=Böyle bişey olsa gerek.. :P][/spo]Grup gerçektir.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 cumhur mu şu ortadaki?[signature][hline]Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mardin'in bir köyü ve ilk defa bilgisayrla tanışan gençler..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tipik internet cafe gençliği lol bişe bilmediklerine iddaaya girerim eğer bilselerdi hackerlığın monitörle ilgisi olmadığını bilirlerdi lol bari anakart alsaydı eline ehehehehee nerden buldun bu resmi lol[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 soldan ikinci her an elindeki kasayı yanındakinin kafaya geçircek gibi duruyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Bunlar anca şifreli çanta hacklerler :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yok o heralde kendini zenci fln zannediyo stereo gibi almış eline sanki dımçısslı bişe war öbürü kulaklığı takmış bok var ya kulaklıkta artizzler siziii[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 vermeyin diyorum şu bilgisayarı her gördüğünüze ama dinlemiyolar[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Gwindon, 28 Haziran 2005 14:12 tarihinde demiş ki: yok o heralde kendini zenci fln zannediyo stereo gibi almış eline sanki dımçısslı bişe war öbürü kulaklığı takmış bok var ya kulaklıkta artizzler siziii kulaklığa laf yok:) kulaklık hava atmaktan öte çok iyi ses verdiği ve sesi sadece sana verdiği için kullanılıyo (sabah 5 de bilgisayar oynamanın keyfi) tabi orada astranot havası vermeye kasmış olmamış batırmış.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 28 Haziran 2005 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Fotodan 5 sn sonra - HULUSİİ, KEREEEM, HAYDAAAR, MAHMUUUT, TUNCEEER, HADİ YEMEĞE, SOĞUYO YEMEK!! - YAAAA ANNEEEEEEE!![signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: MartinLGore, 28 Haziran 2005 14:13 tarihinde demiş ki: Fotodan 5 sn sonra - HULUSİİ, KEREEEM, HAYDAAAR, MAHMUUUT, TUNCEEER, HADİ YEMEĞE, SOĞUYO YEMEK!! - YAAAA ANNEEEEEEE!! abi lolol koptum yaa ehuaheaheauhe hadi mirc e girip kanallarını hekliyelim:D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim [Bu mesaj Gwindon tarafından 28 Haziran 2005 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 "kasayı omuzladık, klavyeyi söktük, mühehehe bakın bilgisayar kalmadı ortada h4ck3riz bizzz"[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 en sağdaki salak farenin girişini kulağına mı takmış banamı öyle geliyo ?[signature][hline]karakedi, 19 Haziran 2005 23:59 tarihinde demişki: gelmeyin siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Gezici hek timi!! edit: hekır timi olmaz tabe, hek timi..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 en garibanı da sağdakiymiş, eldeki mousea dikkatinizi çekmek istiyorum![signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Nerden buldunuz lan bu cumhurla benim ergenlik zamaninda kurdugumuz team o zamanlar cok iyi mouse kullanirdim mouse u elinde tutanda ben cumhurda anca muzik dinlesin baska bi is yapmazdi.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hackledikleri siteler www.kanaldcocukkulubu.com, www.trtankaracocukkorosu.com, vs. ....[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: blackchaos, 28 Haziran 2005 14:21 tarihinde demiş ki: Nerden buldunuz lan bu cumhurla benim ergenlik zamaninda kurdugumuz team o zamanlar cok iyi mouse kullanirdim mouse u elinde tutanda ben cumhurda anca muzik dinlesin baska bi is yapmazdi. ama sonradan kendini geliştirdi işte. javaskript mıkript falan orendi.. sen, git hazır yazılımı bize ver.. bizde yedik..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 28 Haziran 2005 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şaka bu di mi? gençler ortaokuldan mezun olmadan önce şamata sayfasına koymak için yapmışlar hatta resmin altına "Bıdıbıdı İlköğretim okulu 8-E Hacker warez team! (hekleriz okulu dolaşırız koruyu)" yazıyordur.. şaka bu di mi? şaka[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 gazeteye ilan vermek istiyorum "kim bu H4xx0|2L4|2" diye[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: kermit, 28 Haziran 2005 14:20 tarihinde demiş ki: en sağdaki salak farenin girişini kulağına mı takmış banamı öyle geliyo ? evet abi kulağına takmış bende ilk başta inanmak istemedim rofl[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 resim açılmıyo?[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 isimlere koptum gangsta boy_15 nelly_14 50 cent[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waex Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 KASAYI TAŞIYAN COCUK HACIYATMAZA BENZIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar