Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece korkusu (mu deniyor acaba?)

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

said:
Darestan, 27 Haziran 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
Fear of the dark.Fear of the dark
I have a constant fear that somethings always near

Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

[Bu mesaj Darestan tarafından 27 Haziran 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Hoş olmuş :) Aslına bakarsana bu şeyler ya göz yanılgısıdır ya da çok sıkıntılı,stresli(böyle mi yazılıyor bu?) olduğun bir dönemde oratya çıkar.Sen yine böcek diyorsun ben sandelyenin üstünedeki kıyafetleri ''gergedan'' kafasına benzetmiştim feleğim şaştı...

[Bu mesaj Cyan_Bloodbane tarafından 27 Haziran 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black-ice, 27 Haziran 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
Yasadiklarinin bir aciklamasi var .Karabasanin iki temel nedeni var.1-Kan dolasimindaki duzensizsizlikler 2-Psikolojik gerginlikler. psikolojik olarak huzursuz oldugun donemlerde uyku evresinde sinirlerindeki elektriklenme nedeni ile beyin sinirlere hukmedemez hale geliyor. Yani bir araba dusun ama direksiyonu calismiyor.Bunun nedeni dedigim gibi psikolojik.
Uyku ile gelen ve halk arasinda karabasasan diye tabir edilen olay aslinda hic te sanildigi gibi uhrevi bir olay degil.Tamamen psikolojik olarak yasanan bu olaya bilim ,Uyku Felci seklinde bir aciklama getiriyor.

+1 :)

Gercekten de psikoloji ile ilgili..
Kendimizi baskı altında hissettigimizde ya da psikolojik olarak sıkıntı içinde olduğumuzda oluyor bunlar..

Ben lisedeyken rüyamda uyanırdım, üstümü giyerdim, okula giderdim. Sonra bi uyanırdım ohoooo okula geç kalmışım :-D Bu olay hemen hergün olurdu..Ne kadar sinir olurdum.
Sizde de olmuştur kesin.. Karabasan dedikleri şeyden ise hala oluyor..Bir de yüksek bir yerden düşüyor gibi oluyorum. Sizde de oluyor mu bilmem..Bi uyanıyorum yataktayım..

Bence üniversite sınavını düsünmekten olmustur bunlar. İnsanın üstünde böyle baskı olunca herseyi görür!![signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 27 Haziran 2005 16:48 tarihinde demiş ki:
ya bide bana şey oluo birdenböyle uyanıo gibi oluyorum ama tam da uyanmıyorum üzerime bi ağırlık çöküo sanki zaman durmuş gibi oluyor sonra bağırmaya calısıorum ses cıkmıo en sonunda bi çığlık atıorum ağırlık fln geçio uyanıyorum nedir bu çok korkunç yaaaa

İşte şu olay bende o bahsettiğim yorgan boğulması sırasında oluyodu. Bağırmaya çalışıyorum olmuyo felan.. Aynısı yukarda bahsettiğim olayda oluyodu..

Bi de şimdi aklıma geldi bahsedilince, şu yüksekten düşme ve bundan dolayı titreme olayı da arada oluyo[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek yerden düşmenin nedeni ayağınızın çarşafa dolanması bana da oluyor, inceledim oradan biliyorum...
sanırım ayağımızı kıpırdatamayınca çaresizlik hissediyor ve düşüyoruz. ta ki uyanana dek...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük
Lominadze|News| Blog | Gececi
Mail|MSN [email protected]|

Founder of AAL'05| insomnia
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 27 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
yüksek yerden düşmenin nedeni ayağınızın çarşafa dolanması bana da oluyor,

valla ben onu yillara dayanan gozlemlerimin bir sonucu olarak soyle yorumluyorum :

gun icersinde denge kaybi ayak kaymasi vs nedenlerden dusecek gibi olupta son anda dengemi sagladiysam aksam uyurken kesin o bosluga dusme hissini yasiyorum . genelde yatagin sagina soluna gecirilen strech carsaflardan kullanirim ve yaz kis yorgan pike vs kullanmam . en azindan bende ayagimin bir yere dolasmasindan dolayi degil .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

Enteresan ben yukseklerden dusme olayını, Cok onemli bir olay yada olgu uzerinde kararsiz kaldigimda hangi tarafi ve / veya neyi yapacagimi kestiremedigimde yasiyorum. Gerci yol gosteririci oluyor sonucu yada kişiyi goruyorum duserken...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
harvester, 27 Haziran 2005 05:00 tarihinde demiş ki:
said:
Venator, 27 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
boyle gecenin dordu gibi kalkıp da odada elimde agır kitaplarla (biyolojiydi bi de) orumcek aramıstım da bulamamıstım.

o monsters manual olmasın uğur : ))

bana 1 hafta önce oldu. böceklerden hiçbi şekilde korkmayan biri olarak uçan bişey gördüm rüyamda ve kalkıp odadan kaçtım, hatta gülmüştüm baya tepinmiştim çünkü : )) sanırım camı açık bıraktığımda dışardan gelen böcek sesleri olsa gerek sebebi.

Eheh lisedeki biyoloji kitabımın monsters manualdan cok da farkı yoktu aslında iki gorev icin de kullanıyodum =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi biyoloji kitabi acaip merak ettim ?

Manuel ? Monster ? : P[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

böcege baglı bısey sonucta

gecen yıl bır ıkı kere dusme olmustu ama cok once orta1 e gıderken dedemler alt katımızda oturuyorlardı gece bı uyandım alt katta dedemlerın kapısının onundeyım korktum tabi anahtarı alıp kapıyı acıp alt kata ınmısım ama zerre haberım yok[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Beni genelde dinazorlar kovalıo uykumda cok ciddiyim
Bİde su olay bende RÜyamda Kolumu kesiolardı Sanırım idam gibi bişi idi hemen uyandım koluma baktım ve kesilen o bölge kıpkırmızı idi Sanırım uyurken vücundunun bir yeri acı yada vs.. gibi olaylar olunca rüyanda da onu görüosun cünkü başıma cok geldi yatakdan düşmek.Üstümdeki ağırlık
mesela Bende bi gece üstümde ağırlık hissettim Kalkamadım uyanıo gibi oluom ama uyanmıom A bi uyandım abim üstüme cıkmış heuhe:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah madem öle bu gece gördüğüm kabus.. Böyle bi ormandayım, etraf çok sessiz, yani ne rüzgar sesi ne hayvan falan sesi var, bişeyden kaçıyorum ama ne bilmiyorum. Bi ağacın çevresine tahtadan döner merdiven yapmışlar, başlıyorum tırmanmaya, var gücümle, tırman tırman bitmiyo, arkamda ayak sesleri, tam korku filmi gibi. Arada kırık basamaklar var atlıyorum, bazı çürükleri de ben kırıyorum ayağımla vurarak gelemesin diye. Böle saatlerce tırmanıyorum. en sonunda bitişe geliyorum, en kenara geçip oturup saklanmaya çalışıyorum. Sesler yaklaşıyo. Sora böle gölge gibi bi silüet yine siyah insan şeklinde, bakıyo görüyo tam geliyo o anda iki ayağımla oturduğum yerden tekme atıyorum karnına, dengesini kaybediyo, ağaçtan düşçek mi düşmicek mi derken uyandım...

Evet, kafayı yiyorum :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bööööö :) umarım bu durumdan kurtulursun...[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...