Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gece korkusu (mu deniyor acaba?)

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

adını bilmiyorum ondan başlık böle garip oldu.
ama bana arada şöyle birşey oluyor.
mesela gece rüyayla gerçek arasında (!) yatağımda bi böcek görüyorum. ve o anda devreler yanıyo benim atıyorum kendimi yataktan.

ayaktayım uyanığım ama hiçbir şekilde yatağa geri dönemiyorum çünkü orda böcek var sanıyorum. aradan bi 5-6 dakka geçiyo yavaş yavaş uykum açılıyo ve lan napıyorum ben ne böceği diyip geri yatıyorum. ama bazı zamanlar da napayım yarın dershane var yatmam lazım diyorum bi kaç kere pikemi silkeleyip öle korka korka yatıyorum. yatakta bi beş dakka geçtikten sonra ulan ne salak adamım diyip uyuyorum.
bu arada böceklere karşı fobim yok ama nedense çoğu zaman hep böcekler çıkıyo.

böle anlattıgıma bakmayın her gece oldugu yok bu sene içersinde 5-6 kere oldu ama.

size de böyle bişey oldumu. valla pek sanmıorum ama yinede bir sorayım dedim. benden başka böle manyak varmıdır ki :)
(bi de gece 3-4 gibi kalkıp saate bakmadan dershaneye gidermiş gibi hazırlanıp kitapları falan topladıktan sonra kendime gelme huyum var ki onu ne siz sorun ne ben söyliyim :P)[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
Sosyal ağlarda paylaş

böcek flan degilde ben gece karanlıkta herkes uyurken uyanık oluyorum genelde.tv falan.ve sanki karanlıga doru bakınca sanli bşi cıkıvercek gibi gelir hep o yuzden bakmam etrafa :).ozellikle camlara[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden bana da arada bi olurdu, genelde bocek olurdu da iste istinası da var mesela yorganıma icerden bi yılanına girdigini ve kuyrugunu gordugumu hayal ettigimi hatırlıyorum bi keresinde. Bi kere essek kadar bi orumcek gorur gibi olmustum odanın diger ucunda, boyle gecenin dordu gibi kalkıp da odada elimde agır kitaplarla (biyolojiydi bi de) orumcek aramıstım da bulamamıstım.

Bi de gercek olay anlatayım bi sabah uyurken bayagı gurultulu bi vızıltıyla uyandım. Hayal goruyorum sanıyorum yalnız, boyle uykulu gozleri actım hayatımda gordugum en buyuk sinekimsi bocuk vardı 1 metre otede ucuyodu bana dogru. Zaten hayal sanıyorum hani ondan uyanmaymıs annemler uyuyomus gibi fikirler de sacma geliyo kendimi dogal halime bıraktım, bi bagırmıslıgım var eheh babam zor yetisti odaya noluyo diye. O gunden beri de uzun zamandır boyle hayal vs gormuyorum ilginc =P Simdi burda gorunce aklıma geldi walla, belki de bi sure yurtta kalmamın etkisindendir.

Edit: Sabah dedigim saat 5-6 gibi bu arada gunes yeni dogmus gibiydi odanın cogu karanlıktı zaten...

Edit 2: İyi peki cogu bocek iki kere editlettirdiniz bana mesajı =) [signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...

[Bu mesaj Venator tarafından 27 Haziran 2005 04:17 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Venator tarafından 27 Haziran 2005 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Venator, 27 Haziran 2005 04:15 tarihinde demiş ki:
boyle gecenin dordu gibi kalkıp da odada elimde agır kitaplarla (biyolojiydi bi de) orumcek aramıstım da bulamamıstım.

o monsters manual olmasın uğur : ))

bana 1 hafta önce oldu. böceklerden hiçbi şekilde korkmayan biri olarak uçan bişey gördüm rüyamda ve kalkıp odadan kaçtım, hatta gülmüştüm baya tepinmiştim çünkü : )) sanırım camı açık bıraktığımda dışardan gelen böcek sesleri olsa gerek sebebi.[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...
Sosyal ağlarda paylaş

bana böcek möcek çıkmaz da uyandığımınz farkına varmıyorum bazen. rüyada gördüklerimin gerçek mi rüya mı olduğunu anlayamıyorum. uyanınca nası geldim ben buraya diye 1sn de ayağa dikilip etrafıma salak salak baktığım çok olmuştur. Çok kötü oluyo ya kafayı yeme sınırına yaklaşıyo insan o sıralar. artık fazla olmuyo gerçi rahatım o yüzden. eskiden bi yakınım öldüğünü görüp uyanınca rüya olduğunu anlayamayıp oturup ağlamışlığım bile vardır.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

Ya benim fobim var oyle buyuk horiBIL'lara karşı tıskınıyorum nefret edıyorum. Gece o tur seyler olabılırmı yatagımda acaba dıye dusunuyorum bende ama birebir gordukten sora daha cok dehsete dusuyorum :/[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Benzer bir şey bana 4-5 defa oldu. Hepsinde aynı şeydi ve öyleydi ki gerçek mi rüya mı anlayamadım hiç... Her seferinde, şey tamam gülmek yok ama... böle yorgan sanki aşırı şekilde geriliyomuş beni boğuyomuş nefes alamıyomuşum gibi oluyodum debelenirken bi anda uyanıyodum. Aşırı gerçekçiydi, gerçek mi deil mi falan... Hatta 1-2 tanesinde böyle yatağımın yanında beni izleyen bir silüet falan bile gördüm. Ve işin garibi her uyandığımda sırtüstü dönmüş oluyodum ki normalde asla sırtüstü yatamam uyuyamam ben... Uzuuunca bi süredir olmuyo ama[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 27 Haziran 2005 15:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o silüet bana da oldu bi kere ama çok komikti benim ki.

bi baktım cüppeli bişey bana bakıyo böle eğilmiş bende bir anda kendimi yataktan attım ama aynı anda "ya arkadaşlar böle şaka mı olur" diye bağırdım. bi yandan arkadaşlar gülmesin diye bozuntuya vermemeye çalışıyorum böle hheh komik fln diyorum kendi kendime bi yandan da tırsıyorum.
sonra bi baktım arkadaşlarım fln yok herşey rüya kendime geldim yattım eheh :)

(bi arkadaşa böle şaka yapmıştık ondan olabilir scream maskesi takıp üstüne eğilip izlemiştim bi süre böyle bir anda uyanıp beni görünce bi daha uyumamıştı ehe)[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun
Sosyal ağlarda paylaş

böcek değilde karanlık tırsıklığı var bendede. böyle özellikle ben yatarkena yakta kimse yoksa mutfağın ışığını filan açıyorum etrafı aydınlatsın biraz diye. yoksa gözlerimi bile kapayamıyorum :):):)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 27 Haziran 2005 04:00 tarihinde demiş ki:
böcek flan degilde ben gece karanlıkta herkes uyurken uyanık oluyorum genelde.tv falan.ve sanki karanlıga doru bakınca sanli bşi cıkıvercek gibi gelir hep o yuzden bakmam etrafa :).ozellikle camlara

Aynen abi :)[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

ya bide bana şey oluo birdenböyle uyanıo gibi oluyorum ama tam da uyanmıyorum üzerime bi ağırlık çöküo sanki zaman durmuş gibi oluyor sonra bağırmaya calısıorum ses cıkmıo en sonunda bi çığlık atıorum ağırlık fln geçio uyanıyorum nedir bu çok korkunç yaaaa[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cembone, 27 Haziran 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
yatagın üstüne kuran asın boynunuza cevşen yatmadan duanızı edin. bak bişiy kalıomu :D

valla ben dua bile etmeyen kişilik karabasanlar ard arda 5 defa gelince her gün dua ediyorum artık....[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

Yasadiklarinin bir aciklamasi var .Karabasanin iki temel nedeni var.1-Kan dolasimindaki duzensizsizlikler 2-Psikolojik gerginlikler. psikolojik olarak huzursuz oldugun donemlerde uyku evresinde sinirlerindeki elektriklenme nedeni ile beyin sinirlere hukmedemez hale geliyor. Yani bir araba dusun ama direksiyonu calismiyor.Bunun nedeni dedigim gibi psikolojik.
Uyku ile gelen ve halk arasinda karabasasan diye tabir edilen olay aslinda hic te sanildigi gibi uhrevi bir olay degil.Tamamen psikolojik olarak yasanan bu olaya bilim ,Uyku Felci seklinde bir aciklama getiriyor.
[signature][hline]eyes attach to your mute portrait we spoke only through thoughts together we gazed, awaited hours brought thirst and the rising sun

[Bu mesaj Black-ice tarafından 27 Haziran 2005 17:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...