Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölü köpeği dirilttiler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şu lafı kullanmayın ya. ALLAHI ŞAŞTI ne demektir bu yaa direk cehennemliksiniz.[signature][hline]

[Bu mesaj Erutan tarafından 27 Haziran 2005 17:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sevgili dallas kardeşim,
Öncelikle Hahuah diye bir mesajda ne problem var anlamış değilim. Hahuaa sizin köyde ne anlama geliyor bilmiyorum ama ben gülme efekti olarak çzellikle çok güldüğümde yapıyorum bunu. Post kasan bir tip olsam 2001 kayıtlı olmuş olduğum düşünülürse seksenbin mesajımın olması gerekiyor. Post kasan bir tip olsam garbage'a bin kez yazarım günde. Bense ayda yılda bir kez yazıyorum oralara ki o konularda iyi konular oluyor.
Hem post kasabilirsin. Ben sadece laf olsun diye hedö hödö yazılmasına kızdım. Bilmem anladın mı uzun cümleleri.
İmza tembel yazar geffen.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 27 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
said:
Zagg, 27 Haziran 2005 16:24 tarihinde demiş ki:
Yüzyıllardır insanlığın en çok hayalini kurduğu, aynı zamanda en karanlık kabuslarına giren "zombiler" gerçek oluyor.

abi insanlık zombie olmayı ne zamandan beri hayal ediyo onu çözemedim ben...

sdasdasdasdas sdfdsfsfsdfsdf
abi öldüm gülmekten yerlere yattım sandalyeden düştüm ahaha.[signature][hline]elvyn:
sen nerden mezunsun
ucanadam:
okul?
elvyn:
hayır ev lol
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 27 Haziran 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
Sevgili dallas kardeşim,
Öncelikle Hahuah diye bir mesajda ne problem var anlamış değilim. Hahuaa sizin köyde ne anlama geliyor bilmiyorum ama ben gülme efekti olarak çzellikle çok güldüğümde yapıyorum bunu. Post kasan bir tip olsam 2001 kayıtlı olmuş olduğum düşünülürse seksenbin mesajımın olması gerekiyor. Post kasan bir tip olsam garbage'a bin kez yazarım günde. Bense ayda yılda bir kez yazıyorum oralara ki o konularda iyi konular oluyor.
Hem post kasabilirsin. Ben sadece laf olsun diye hedö hödö yazılmasına kızdım. Bilmem anladın mı uzun cümleleri.
İmza tembel yazar geffen.

Bizde ıeuheuhrewofkre yazalım kardeşlerim..Eğer şikayetin varsa özel mesaj at ben sana gerekli cevabı veririm...

Ve Arkadaslar (üstüne alınmasanda olur) burada mod lar yada yöneticiler var bırakın kötüyse onlar solesin..biz sizin scma msjlarınıza bişi demiosak sizde demeyin[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

[b]KARŞIYAKA..[b]
[spo1=KsK]www.kafsinkaf.org[/spo]
Msn:[email protected]

Mesaj tarihi:
kolpaya benziyor ama . bir de hani ozel bir sivi olsa neyse tuzlu su ne abi . difuzyonla butun dokulara tuz yayilsin hucreler patlasin diye mi tuzlu su ? ayrica hastanelerde kalp krizi gecirenlere 10 numara sok yapiyorlar onlar niye canlanmiyor . damarlara tuzlu su doldurup hucreleri patlatmadiklari icin mi[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Teknoloji işte :)

Öleni diriltirler walla :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 27 Haziran 2005 17:32 tarihinde demiş ki:
Yazı kaynağı nedir?

bu haber bu gün hürriyette var ama başlığı açan milliyetten alıntı yapmış [signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"

[Bu mesaj helena tarafından 27 Haziran 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hıım banada mantıklı gelmedi
önce bir dondursunlar köpeyi, bi kaç gün sonra denesinler aynı şeyi, herhangi bir canlanma belirtisi olcağını sanmıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 27 Haziran 2005 19:34 tarihinde demiş ki:
önce bir dondursunlar köpeyi, bi kaç gün sonra denesinler

Lazım oldumu çıkartıp çıkartıp kulanırlar demi :D[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mesaj tarihi:
-dur!dur! ...release yap simdi tamam! dur rebirth aticam... HAASS maple seed yok lan napacam burda tek basima geride donemem hearthstoneda chargeli degil!!

-abi yedin bisey sen!

:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
o tuzlu su denen $ey %0.9luk NaCl'dur. yani vucut sıvısıyla aynı yogunlukta.o yuzden hucrelere falan bir $ey olmaz. yalnız komik nokta, beyindeki sinir hucreleri oksijensiz kalınan 6. dakikadan itibaren pertlemeye ba$lıyor.eh 3 saat sonra o beyinden geri kalanı varın siz du$unun ki diger dokuları saymıyorum bile,dokulara besin ve oksijen saglanmadıgı sürece geriye dondurulse bile ya$am standardları cok cok cok cok altta olur; buna da ya$amak denirse tabii
Mesaj tarihi:
said:
uzumlukek, 27 Haziran 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
o tuzlu su denen $ey %0.9luk NaCl'dur. yani vucut sıvısıyla aynı yogunlukta.o yuzden hucrelere falan bir $ey olmaz. yalnız komik nokta, beyindeki sinir hucreleri oksijensiz kalınan 6. dakikadan itibaren pertlemeye ba$lıyor.eh 3 saat sonra o beyinden geri kalanı varın siz du$unun ki diger dokuları saymıyorum bile,dokulara besin ve oksijen saglanmadıgı sürece geriye dondurulse bile ya$am standardları cok cok cok cok altta olur; buna da ya$amak denirse tabii

arabası evi işi elinden gider... yaşam standartları düşer..

yaşam kalitesi olmasın o :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Mesaj tarihi:
Bi film vardı yeniden doğanlar diye. Onda da insanlar canlanıyordu ama bakışları falan değişiyordu. Gece acayip kabuslar görüyorlardı ve kendileri gibi yeniden canlanmış olmayanlarla kanka olamıyorlardı :-O[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 27 Haziran 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
arabası evi işi elinden gider... yaşam standartları düşer..

yaşam kalitesi olmasın o :)

pekala ya$am standardı da kullanılabilir
Mesaj tarihi:
aslında 1 tane zombi olsa hiç fena olmaz.Neden dicekseniz diğer dünyaları keşiflerde kullanılabilir.Yanınada bi tane akıllı robot kral olur cidden.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya zombielik fln boş işler hem zombielerin ölümsüz olması gerekemz mi?Bi de ben bu ölüyü canlandırırız olayına pek inanmıorum insan dondurmak gibi bu.Yani mesela içine soğuk tuzlu suyu koyuylar donuosun sonra canlanıosun fln :P[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
ya durun ortada öle bisi olsa tc ler gösterirdi kacırırlarmı sizce bekleyin bu kadar teori neden ve hakkaten beyinsiz yasamayı kim ister[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Yeni Oluştur...