Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Video.google.com !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korkuyorum gugil vucdumuzun icinde arama yapicak die

imdaakkk gugil bizi isgal ediyoru[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Yeter ya mızıkcılık yapıyor bunlar..[signature][hline]zagG!!
Yav kardeşim ev hanımı nedir ?
Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
  • Admin
Mesaj tarihi:
işin ilginç yanı kendi mesajım bile var
hehe bi aradım bulamadım
hem sabah gazetesi sitesinde ana sayfada haber bu idi
dedim vay yeni yapmıslar
o topicdeki beta imiş zaten :P[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Mesaj tarihi:
ohhh mis gibi :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Mesaj tarihi:
oha boku çıktı google ın artık yakında Google XP işletim sistemide gelir bu gazla..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
Cintonick, 28 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
oha boku çıktı google ın artık yakında Google XP işletim sistemide gelir bu gazla..

hemen mail atıyorum artık bir işletim sistemi cıkartın diye. çalışmalar bi kac güne başlar 1 ay sonra ilk betaya gireriz :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

Chaos Web Tasarım
Mesaj tarihi:
ya gugilin bi olayi vardi

Bilgisayariniz icindeki dosyalarida ariyordu
hatta isletim sisteminin arama ozelliginden daha iyi diyorlardi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
  • Yeni Oluştur...