Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Geçen başlıklarımda power supply fanının öküzümsü sesler çıkardığından yakınmıştım neyse sonuçta halletmiştim onu bir şekilde ama bu seferde cpu fanı sapıttı,2 dönüyor bir duruyor,garip sesler çıkarıyor,garç gurç şeklinde. Neyse CPU celeron 366 bu dandik işlemci ne kdr ısınabilir sizce?çnkü fanı kapattım çektim kablousunu.Yanabilir mi sizce? Ayrıca RAMlerde kafayı yedi 128 ram vardı 64 görüyor neyse ben yine dövücem galiba pcyi yakındır :hrr:[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Bence allahını bulmuş zaten , düşene bir de sen vurma :P[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 yok RAM olayını hallettim ama şu fan olayını ne etsek ki ? bunun ısısını fln gösteren bir program var mıdır?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 cevap gelene kdr cpu yanacak :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 tamam hallettim,ama teknolojik aletler naziklikten anlar diye bana gelmeyin kardeşim bugüne kdr bütün arızaları şiddetle hallettim ondan sonra geliyorlar yok şiddet hiçbirşeyin çözümü değil fln yalan ya çözüm işte al kanırttım baya bi fanı şimdi deliler gbi,RAM söktüm tekrar taktım vurdum bak o da halloldu tmmdır oh :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 senin elinde keramet var bence[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 hyr kesinlikle yanmaz niye dersen 266 celeronu 4 gün fansız çalıştırdım hiç birşey olmadı ayrıca nasanın ısınma sorunu yok diye cel 400leri uzak mekiklerinde kullandıklarını hatırla rahat ol[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Allahtan intel AMD olsa elinde gezdirirdin şimdi yanık CPU örnegi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 test ettim onayladım,dün gece fanı susmuş derece 65 ama sorunsuz çalışıyor neyse yine şiddetle 2 kalem soktum düzeldi :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 muhhahaha benim kuzenin eski cd rom unada dal sokunca çalışıodu[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar