Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leatherworking ve yapabileceğiniz itemların listesi

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Saol süper oldu.
Ben prof kasmamıştım, dün hazır son gün diye gittim Teldrassil e, level 5-6 adamların bakışları altında kedi kesiyorum eheh manyak muamelesi yaptılar =)

Kesin skinning + lw e karar verdim ben de[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi yalan aslında item ların .reinforcements güzel ekliyo ..300 yapınca bide skinning dragon lazım.dragon item ları yapıyorsun süper gözüküyorlar[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Sosyal ağlarda paylaş

abı leatherworking cok ıyı ama bence sadece roguelere gıder cunku kendısıne lazım oyunda tıcaret zor yanı ben arkadasıma yaparsam nıye para alayımkı??? ama oda bende alır para vermez guıltce oynayacagınız dusunursenız ıster bs ıster leatherworking ıster ıksır fılan kımse para verıp almaz guılt arkadası varken enayımı mıllet alsın ha soyle olur guılt daha yenıdır o ıtemlerı yapan elemanları o sevıyeye gelememısdır alır ama suda varkı talep o kadar fazla olmaz benım betada rogue vardı leatherworking kastırdım artızan oldu 300 skıll vardı ve kendı levelımden 3 4 level ustume malzeme yapıyodum
Sosyal ağlarda paylaş

Satmak için değil alma nedenim zaten, hunterlarda roguelar gibi sadece leather ve mail kullanıyorlar.
Ayrıca satılır ya, AH de üst levellar satılır ama o zamana kdar da vendora satarak iyi para yapıır bence[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

bu bizim black leather kastı bende tailor-skinner ben hep çanta yapıp deri topluyordum oda bana armor zart zurt yapıyordu 2mizde rogue yiz yani para yönünden ise en kolay leather kazanıyor npc ye satmayla bile deli para geliyor hammaede sorunu zaten yok osursan deri çıkıyor hatta idda ediyorum en kolay kasılan craft skili leatherworking ondan sonra tailor geliyor çünkü madde kolay bulunuyor.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle sıçsan deri çıkıyor ama o sıçma işlemi sırasında üstündeki kıyafette tükettiğin derileri de yenilemeye gidiyor çoğu.

birde ufak bir soru ammo pouch veya quiver yapsak bunların içine sadece ok veya barut mu konulabiliniyor, başka şey almıyorlar mı? Ayrıca Kodo Hide Bag ne işe yarar?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

kodo hide bag'in normal bag'den farkı yok. isimleri tipleri renkleri farklı bir çok çeşit bag var. ben loot bulmuştum bir tane ondan, ya da quest item mıydı hatırlamıyorum.

quiver ve ammo pouch dediğin gibi sadece ok ve mermi alıyor. hunter'lar için, adamlar saatte binlerce ok tüketebiliyor, okları oraya koyuyorlar. ateş hızını arttırıyor ve 200 ok bittiğinde yeni ok'u paperdoll'dan silaha yerleştirme derdi olmuyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

Pekiyi bu elemental le tribal dediğin ilerde bir seçim mi yapmak gerekiyor birde farkları nelerdir anlatabilirsen sevinirim.[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BaaL, 08 Şubat 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
ne kadar güvenir yada sallarsınız bilemiyorum ama
rogue iseniz leatherworking skinning alin.lvl60 da bile bazi kendi craft ettiginiz itemlari giyeceksiniz
hunter iseniz almayin.
hunter iseniz ve alirsaniz , lvl50de silersiniz. söylemedi demeyin

nedenini de söyle ama =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Taskiranus, 08 Şubat 2005 14:17 tarihinde demiş ki:
Pekiyi bu elemental le tribal dediğin ilerde bir seçim mi yapmak gerekiyor birde farkları nelerdir anlatabilirsen sevinirim.

Evet bildiğim kadarıyla, 300 olduktan sonra, bir seçim yapıyorsun. Leatherworking'de mesela, BaaL'ın dediği gibi Tribal ve Elemental var seçmek için, iki dalın yaptıkları itemler farklı, gerektirdiği reagentlar farklı..[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

lw skilliniz 250 oldugunda bir alt dal seçiyorsunuz
dragonscale - tribal - elemental gibi
bunlardan birini seçebiliyorsunuz , ve o yönde craft etmeye devam ediyorsunuz
her alt dal da 3-4 güzel item var falan filan
tribal de gene hayvanlardan geliyor deriler ama iş zorlaşiyor biraz , spawn pointi olmayan koca bir zone u patrol eden elite- giant moblardan düşen derileri toplamak yada lvl60 moblardan 2% şansla düşen derileri toplamak gibi
dragonscale için değişik dragon türlerinden çıkan deriler gekiyor
elemental içinde garip garip elemental zamazingolar gerekiyor mesela , essence of water air gibi
bunlarin bazilarinin dropu yok , alchemist ler tarafindan transmute ediliyor , ve 2-3 gün cooldownlari var
o bakima elementalde bir seti yapmak için sadece transmute cooldown 18 gün beklemek gerekiyor

neden e gelince rogue isen craft ettigin itemlarin çoğunu 60 olana kadar giyeceksin , ve 60 olduktan sonrada 1-2 itemin hala çoğu raid instance dan düşen rare itemlardan iyi olacak , ve hala giyeceksin
hunter isen lvl 45-50 den sonra craft ettigin mail itemlarin hiç birini giymeyeceksin.para yapmak için kullanilabilir bir halde olacak senin için , ve herkez gibi gidip giyerim diye dragonscale alirsan , 'ay olmadi sileyim' de olmadiği için güzelim leatherworking toptan yalan olacak silip geçicen
gidip enchanting - tailoring kasicaksin

hunter için tavsiyem :
enchanting - engineering(pvp için çok önemli) ,
enchanting - tailoring (çanta yap sat)
Sosyal ağlarda paylaş

Stormshroud set
Elemental , serverda ilk seti yapti eleman verdim 250g yi aldim
şimdi patlama oldu herkez wtb diye bagriniyor satan yok
o setin işte mesela , crafti 18 gün tek kişi ile
2 kişi 10 gün 3 kişi olsan 6 gün
ah den alsan maliyeti 400g yi geçiyor
ama gel gelelim bir rogue'un şuan oyunda bulabileceği en güzel shoulder ve chest o setde , legs de güzel
adam sanirim epic mount ihtiyaci yüzünden satti , bana sorup giden 250g den seti alicak 5 kişi var hali hazirda müşterisi ama yapamiyor adam.
gel gelelim ben Tribal'im
şuan olayi bitti
ama zamaninda günde 3 tane devilsaur set yapiyordum
ve o zamanlar benden başka yapan sadece 1 kişi vardi oda biraz newb oldugu icin moblari sololayamiyordu , sololayamayincada arkadaş falan bulamiyordu tahminimle satan sadece bendim , günde 3 set craft (8-9 saati yer gerçi zaten ) gece 1 de AH ye koy yat sabah bi kalk 450g
ama şimdi olayi bitti mesela tribalin, bu saatten sonra tribal kasan boşa kasmiş olacak , 1 set var hali hazirda koyuyorum koyuyorum geri dönüyor alan yok , craft eden çok
elemental hala satar, bi 1 ay dahada satar yani
ama yavaş :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...