Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce neler gelmeli?

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

Expension packlerele neler gelmeli sizce?
bence en başta hiçe sayılan ırklarımız geri gelmeli ben şahsen naga yada hıghelf olmayı çok istiyorum ama elde yok ki!
bunun dışında düşünürsek nathrezim ve eredarların yanı sıra nerubianlar northrend undeadleri drenailer goblinler drayadlar da gelmeli ve bazı düşmanlıklar değiştirilmeli mesala orclar taurenler ve troller niye bu kadar gözü kapalı davranıyor ki? forsakenlerin amacı tüm dünyadaki herşeyi öldürmek herkesi undead yapmak bunu bilebile onlarla dost olmak salakça(alınmayın blizz alınsın)bunu dışında ne ve taurenler aynı amacı ilke edinen ırklar bunlar zaten orklardan falan önce dosttular niye düşmanlar ki (moonglade olayı bu konudaki tek iyileşme baska bisey yok)bu açıdan bunlar yeniden dost olmalı sadece tauren ve nıght elfler. hıgh elfler insanlarla düşman değil ama notr olmalı çünkü ipne oğlu ipne olan grand marsal garitos yaptığı şeylerden dolayı.dranei, nagalar ve he'ler dost olmalı tabiki ana şehirleri black citadel olcak outlandde.tamel şey şu zati undead (forsaken yada lich)ve eradar+natrezimler oyunda herkesin düşmanı olmalı zaten kendi arlarındad düşmanlar
burning legion ölmedi mesala hala eredarların kiljaden(şerefsiz yüzünden ıllıdan gitti)natrezimlerdede mephistroth kaldı lider olarak hatta pit lord olarak da azgalor kaldı yani hala lejyon war ama sadec dötü kaymiş biraz okadar:) bunları düşünürsek bazı şeyler kesinlikle değişmeli!...(devamı gelcek)[signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

undead lerin herkesi öldürme gibi bi olayi yok.undead ler ayrica lich e ve arthas a düsmanlar.özgürlüklerini ilan edip burning legion dan ayrildi forsaken.bu ugurda savasiyorlar.allaince in horde ile savasmasinin tek nedeni önyargilari ve korkulari.
bence ekspensin da gelmesi gereken sey yeni class ve yeni race ler.mesela ben necromancer,bard,monk gelsin isterdim.race olarak horde tarafina blood elf,alliance tarafina da high elf ler eklenebilir.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Abi high elflere soykirim yapilmadi mi warcraft 3 de 3-5 tane kalmadi mi geriye? sonra siege weaponlar artik kullanabilir olsun ne biliyim böyle stromwind orada siegeler olsun ne guzel olur gerci su an bile burning legion serverinda bazen hordelar sehirin icinde cirit atiolar...
Sonra at ile savasma olmali ve gemi savaslari olmali...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ArchangelTanwen, 25 Haziran 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
Expension packlerele neler gelmeli sizce?
bence en başta hiçe sayılan ırklarımız geri gelmeli ben şahsen naga yada hıghelf olmayı çok istiyorum ama elde yok ki!
bunun dışında düşünürsek nathrezim ve eredarların yanı sıra nerubianlar northrend undeadleri drenailer goblinler drayadlar da gelmeli ve bazı düşmanlıklar değiştirilmeli mesala orclar taurenler ve troller niye bu kadar gözü kapalı davranıyor ki? forsakenlerin amacı tüm dünyadaki herşeyi öldürmek herkesi undead yapmak bunu bilebile onlarla dost olmak salakça(alınmayın blizz alınsın)bunu dışında ne ve taurenler aynı amacı ilke edinen ırklar bunlar zaten orklardan falan önce dosttular niye düşmanlar ki (moonglade olayı bu konudaki tek iyileşme baska bisey yok)bu açıdan bunlar yeniden dost olmalı sadece tauren ve nıght elfler. hıgh elfler insanlarla düşman değil ama notr olmalı çünkü ipne oğlu ipne olan grand marsal garitos yaptığı şeylerden dolayı.dranei, nagalar ve he'ler dost olmalı tabiki ana şehirleri black citadel olcak outlandde.tamel şey şu zati undead (forsaken yada lich)ve eradar+natrezimler oyunda herkesin düşmanı olmalı zaten kendi arlarındad düşmanlar
burning legion ölmedi mesala hala eredarların kiljaden(şerefsiz yüzünden ıllıdan gitti)natrezimlerdede mephistroth kaldı lider olarak hatta pit lord olarak da azgalor kaldı yani hala lejyon war ama sadec dötü kaymiş biraz okadar:) bunları düşünürsek bazı şeyler kesinlikle değişmeli!...(devamı gelcek)

trolle benziyor ama ciddiye alalım bakalım
"forsakenların amacı tüm dünyadaki herşeyi öldürmek herkesi undead yapmak"
yok böyle bir şey
forsakenlar undeadliklerinden tiksinen, onu bir hastalık olarak gören, iradelerini lich kingden kurtarabilmiş, arthas ve scourgeden intikam ateşiyle yanıp tutuşanların oluşturduğu bir grup. argent dawn üyesi forsaken bile var ki kendileri scourgele savaşmak için kurulan faction tanımayan bir organizasyondur.

şu anda oyun azerothla sınırlı olduğu için, belli bir gruplanma oluşturmuş nagaların oyunda olmasını beklemek mantıksız, çünkü biliyoruz ki bunlar outlands de illidan babayla takılıyorlar
high elf mantıklı olabilir, güzel bir istek, eklenebilir de
northrend undeadleri lich king-arthas'ın iradesindeki kuklalar, iradesi olan da bir kaç tane adam var işte kelthuzad falan o yüzden bu da saçma
eredar warlocks ve nathrezim dreadlords zaten burning legion da hayvan gibi kadim güçlü ırklar, bunları nasıl ekleyeceksin? azeroth ta mı koşturacaklar
yoksa twisting nether de auction house da rune cloth mu satacaklar birbirlerine eredarlar

abi yok en iyisi biz titanları ekleyelim oynanabilir ırk

[Bu mesaj neverhood2 tarafından 25 Haziran 2005 19:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 25 Haziran 2005 18:39 tarihinde demiş ki:
zaten benim düşüncelerimi neredeyse yazmışsın.. eklenecek bişi yok ... ama mageye biraz nerf .. :D hemde expension da :D

allahtan korkun be.[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

pardon undeadlerden özür dilerim:) ben yanlış anlamışım bu arada yeni boyut olarak outland ve twisting netherde gelmeli zaten baska yer yok ki oyunda bu arada iki tane ayı war warcraftın bunlarada gidilebilse hoş olur
yeni yer olarak broken isles +kul tiras krallığının adaları oyunun trailerında gözüken azerotun dibindeki adalar yani.gelse güzel olur birde northrend gelse cillop olucak oyun ewet bir kaç tanede detay war oyunda charlarla ilgili onlarda düzelse mükemmel olur.bu arada blood elfler ve hıgh elfler aynı şey zaten soy kırımdan kaçan bir sürü elf outlandde yasıor ayrıca nagaların çoğuda outlandde eredarlar ve natrezim oynamak çok hoş olur bence..oyunun asıl kötüleri bunlar suanda savas halindeki ırklar düzenlenmeli bence dost olmalı tabi belli cerceveler içerisinde bunlarla asıl kotulerle düsman olmalı[signature][hline]Our fates has been written...
Sosyal ağlarda paylaş

mesala baska seylerde war
natrezim racial traits(bunlar dreadlordlar oluyor dişiside vile tormentorlar falan)
fist weapon mastery+5
bat wings(daha yukseğe zıplama yuksekten duserken resist)
vampiric aura(her attackın %5 healt olarak geri dönsün 1 dakika)cooldown20dk
demonic reflecs(+10 agility)
Eradar(archimonde ve kiljaden)
demonologcy(+10 intellect)
eternal consume(30 sec.cooldown 20dk)her saniyede 5 man restore eder
diabolical skin(resist arcane 10)
hıgh elf
eternal wisdom(10 int.)
eagle eyes(range weopen +5)
quıcness(dodge %1)
nature resist(10+)
naga
cold resist(10+)
gift of maelstorm(hernaga nefes almadan yüzebilir)
natural ability(nagalar balık avlamada %10 daha şans kazanır)
venomed tooth(30 sec. 40 dk cooldown)her saniyede 2 can gider.[signature][hline]Our fates has been written...
Sosyal ağlarda paylaş

Blood elf gelsin falan diyodumda gelmesin abi bıktım uzunkulaklı tipleri görmekden zaten yarısı benim tipimde adamların IF ye gidin heryerde benden bulursunuz :)

Exp. Pack ile race değiştirme olayı gelse aşırı kasıcı bi quest falan olsa veya ne biliyim 3-5k gold olsa da değiştirsem race i.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

oha. dreadlord mu oynuycaz? daha neler. arkadaşlar bu oyun uo değil, basit bir freeshardda oynamıyorsunuz ki osuruktan sınıf eklesinler.
dreadlord, pit fiend, doom guard bunlar çok güçlü yaratıklar. nasıl oynuycaz ki? karakter açanlar direk lvl 60dan mı başlıycak? lütfen biraz mantıklı olun.
neverend'in dediği gibi isterseniz direk titanları yönetelim? lvl 2000 elit modunda takılalım?

eğer yeni ırklar veya yeni bir faction gelirse, burning legion orcları, scourge undeadleri, goblinler, ice/forest trolları gibi şeylerin gelebileceğini düşünüyorum. ama dreadlord felan uçuk bir örnek oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

doom guard titan olalım pitlord olalım demedim ki
ayrıca o saydıklarında süpergüçlü doğmadı yani sonuçta hepsi küçük sümüklülerden kocaman yaratıklar oldu aranızdan lvl 60 falan olanlar lvl 60 olarak piyasaya gelmedi heralde gelişim meselesi+niye misal ben eredar olmak isterdim hepsi bunların worldtree ile aynı ebatta değilki normal boydalar ne kadar normalse artık bunu dışında gayet güzel bunlar abartı olmaz geç diyorsan anlarım tabii ama bir düşün bence[signature][hline]Our fates has been written...
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada wcroc ve wcft da hero olark dreadlord seçince lvl 1 den lvl 10a kadar bir yol beklodu bizi yanlış hatırlamıyorsam lvl 10 olarak gelmioduk ve paladine falan yenilebilioduk paladinler insan dreadlordsa natrezim ama yinede yenilebiliodu[signature][hline]Our fates has been written...
Sosyal ağlarda paylaş

Hero classlarda hunter için mesela Demon Hunter tarzı bir şey olduğu duyumunu aldım..

Bu arada 3. faction öyle izbe yaratıklar değil, anladığım kadarıyla Arthasın komutasına girme muhabbeti olabilecek, ve blood elflerle nagalar gelecek.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...