AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 gecen gun gaz yapıp sırf wızardla oyuna basladım baslamaz olaymısım.. chapter 1ın ortasında degılm lvl 10 oldum level 4 ve 5 buyu yapabılıyorum, 4te 4 5te 3 bos slotum var yanlız hıc buyum yok :) level 3te bı lıghtnıng bolt buldum (satın aldım) onla ıdare edıyorum nerden bulurum daha yuksek level scroll? hıcbı yaratıktan cıkmadı sorcerer olsaydım keske..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Tek başına gidiyorsan zaten orada 10 olman çok normal oyun sen 6 kişi olarak gideceğini düşündüğü için,oradaki büyüler 1 ve 2. ci level olarak çıkıyor ama illada ısrar edersen git Lord Ulbrec'in karısı var köyde büyü scroll'u satıyor ondan alabilirsin fireball ve web işe yarıyoki ; bence oyuna 3-4 char daha ekle alttaki party tuşundan 1 kişi bitirmek çok zor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Wizard Sorcerer den bin kat daha iyi bence...İyiki Wizard olmuşun bende bir Wizard olarak seni tam destekliyorum gogo.İleriki levellarda çok aşırı güçlü oluyor Wizard'lar gördüğünü deviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 suandada devırıyorum hıc zorluk cekmeden ama 1 2 yenı spell olsun ıstedım ulbrec'ın karısındada bısey yok dusuk level spell onlar kı zaten tek wızard cok rahat, hıc korkmadan area effectlerı sallıyosun darmadagın oluyolar neyse heralde beklemem lazım chapter 2yı falan daha ıyı speller ıcın..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 O nasıl mantıktır ya hey tanrım harbı burda durarak cok seyler ogrenıcegım ustad o multıple bır olay oyundur masa ustunun dıgıtıze etmıs adamcagızlar dıablo gıbı degıl baya kalabalık bırsey dusunulmus ve yapılmıs tekbasına ne zevkı var kı?[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 tek karakter çok zor ya. ben bütün partiyi doldurdum. anca..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Doğru 1 kişi zevk alamassın 6 kişi gidip hard da oynayacaksınki taktik yapasın... 1 kişi taktikm uktik yapılmazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 guzellerım denemeden bılemezsınız hıc korkmadan etrafa fıreball sallamak ne kadar zevklı bılıomusunuz.. asıl 6 kısı oynamak zevksız, ordu gıbı ıgrenc.. wızardla solo yapmanın tek dezavantajı cok fazla rest etmek gerekıyor, oda sorun degıl buldum zaten fıreball'u azıttım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 kim nası zevk alıyosa öyle oynar yahu. rp diil mi tamam işte. tek çalışırım ben diyen türden bi wizard işte. ha götü sıkışır sonra o başka....[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hiç bir yolu yok yüksek level büyü edinmenin. tek karakter açacaksan sorceror açcaksın, her level büyülerini fıstık gibi alcaksın. ben de 2 karakter açmıştım. 1 mage, 1 barbar, ya da fighter mıydı hatırlamıyorum. her neyse, mage'de aynı sorun bende de vardı. belki ilerlerde bir büyücü bulurum yüksek level scroll satan diye umut ettim. ama bulamadım. bulamazsın çünkü. 6 kişi oynancak gibi ayarlanmış oyun. o yüzden sen daha fazla delirmeden baştan başla. artık 1 sorcerer mı oynarsın, grup mu kurarsın bilemicem. ama bence daha fazla devam etme o şekilde. ben 2 kişi olmama rağmen kafayı yemiştim, sen yeme.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ne sacma bı olaydır ya butun hevesım kactı off neyse sagolun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 sorcerer açmak lazım demekki... ben de sıkıntıdan tekrar kurabilirim 1 sorcererla oynıyabilirim yada haywanlık yapıp bi thiefle falan mı oynasam ehm.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe theıfle ımkanı yok bosuna kasma ya sorcerer ya wızard, gerısı kaldıramaz ımkanı yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: SolidSnake, 23 June 2003 13:52 tarihinde demiş ki: Wizard Sorcerer den bin kat daha iyi bence...İyiki Wizard olmuşun bende bir Wizard olarak seni tam destekliyorum gogo.İleriki levellarda çok aşırı güçlü oluyor Wizard'lar gördüğünü deviriyor. Oha çoban mısın?SEn sorcu ileriki levellarda görmedin galiba...Zaten işe yarar büyüleri aldın mı takır takır yapıyorsun iş bitiyor. grubu 5 kişiden kurun bence[hline]Every girl that I f*ck tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 benim bildiğim zaten yaratıklar grubun ve karakterlerin seviyesine göre exp kazandırıyor, 6 karakterle oynadığım halde chapter 4'ün başında çok az exp alır olmuştum lvl 12 gibi. ayrıca item manyağı da olmadığı için oyun (nwn misali) tek başına karakter biraz zor. gerçi büyücüler item'a dayanmadığından idare ederler sanırım. dengesiz o bakımdan..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 hala diyorum wizard sorctan daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ıkısınınde ayrı guzel tarafları var ben sahsen sorc daha cok severım ha sadece buyuyle gecebılıyomusun, chapter 1ın sonlarına kadar cok rahat geldım devamda edıyorum.. tek kısı oynamanın zevkı baska bence ama sadece sorc yada wızardla olur bu sanırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 wizard sorcdan daha çok büyü öğrenebilir ama çat çut indirme sorc un işidir.. wizard maximum spell per day i level bşaına 4 tür.. sor cun ki 6! 6 tane fire ball nereye 4 tane nereye sence? bi dezavantajı wizardlar lv3 de 2. seviye büyü alır (her tek rrakam da ynei büyü levelı) ama sorclar her çift rakamda alır (4 de 2. level)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 solo oynarken sorc her sekılde daha avantajlı ozellıkle buyu levelları acısından.. PS: lethe abı senın oynamadıgın oyun varmı? [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 valal iwd2 yi oynamadım çünkü kuramıyordum.. cab dosyası medium dan falan fakrlı diodu kafayı sıyırdım gitim bi dhaa bladurs gat eoynadım :(.. ama sorc ne biliyoz heralde :).. rulaz yani :).. karizması yeter!..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 "I wıll bathe ın the blood of my enemıes!" der bızım sorclar eheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 benim tercihim valla "kal vas flam" *! Terlikler Gelmeden topuklar* Gece gece kötü espriler.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar