Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 tane fallout sorusu (yine)


Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

1- NCR 'de şehrin sol tarafına nasıl geçeceğiz?
2- Yine NCR'de slaveleri kurtarma görevinde o adamların hepsini öldürdüm ama o elektronik kilitleri açamıyorum yanlış code diyor. Ne yapacağım?
3- Hubologist'e gittim (NCR) AZ-1 mi ne oldum bunun yararı nedir? Gözüme scan yaptırdım perceptionum artmadı artmalı mıydı?
4- Power armor nereden bulacağım? Kafayı yedim bir türlü bulamadım
5- Arabaya nasıl benzin(power?) doldurucam? Bir de benzinin daha yavaş gitmesi için bulduğum parçayı nasıl monte edeceğim?[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oncelikle tandi nin veridsği görevi yap vault aprçalarını getir sonraşerif le konuş iş arıyom de sana westini onercek
o zmana girersin oraya
2- oraya dewamlı basıcaksın science fln yap dewamlı tuturuyosun en sonunda
3 k olarak ncr de scan ol sonra san fransisco ya git ordada scan ol.. luck 1 yada 2 artıyo..
4 san francisco da satılıyo ..ayrıca military basedende alabilirsin.. tabi mutantcıklarla ugrasırsı nbiraz..
5 arabayı aldığın smithy ye git o tkaıyor..[hline]I Turned Off The Light
And Murdered Dawn..
KoC
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1) 2 tane sol taraf var. Biri ana merkezdeki sol, öbürü de heykelin solu.

- Ana merkezdeki sola girmek için 2 yol var bildiğim, birincisi cüce karavan ustasıyla anlaşıyorsun, sonra karavanın kalkacağı gün kapıdaki elemanla konuşup açtırıyorsun. İkincisi de bandit'lerle ilgili. Bandit kampından bulacağın account book'u vault city'deki Lynette'ye verirsen seni NCR'ye gönderiyor. Sonra kapıdaki elemana söylüyosun işim var diye, bir de öyle girebiliyorsun.

- Heykelin solundaki yere girebilmen için presidental pass lazım. O da Tandy'nin yan odasındaki yardımcıda bulunuyor. Nası ediliniyor bilmiyorum ama steal ile alabilirsin. Sonra kapıdaki adamla konuş açar kapıyı. Ama sol tarafta hiçbir şey bulamadım ben o ayrı.

2) Kilitleri açmak science ile alakalı sanırım. Epeyce bir dene açılır. Başka yolu var mı hatırlamıyorum. Ama science düşük olsa bile çok kez denersen açılması lazım.

-

4) Power armor'u San Francisco'dan ya da Navarro'dan bulabilirsin. Navarro'dan Power Armor alman için savaşman gerekmiyor. Duyumlara göre oyunun en başında bile gidip alınabiliyormuş. Hem de advanced power armor ordaki.

5) Arabaya basılı tut. Menü açılacak. Menüde çantayı seç. İnce uzun (dikey) bir inventory açılacak. Ordan seç fusion cell'leri.

- Eğer 1.0 oynuyorsan, yani patch yapmadıysan, bug oluyor ve daha oyunun başında arabayı alabiliyorsun o parçayla. O parçayı da ekliyor smith.

- Eğer 1.2 patch'ini yaptıysan zaten bu soruyu sormaman gerekiyor aslında ya, neyse.. smith'e götürüyorsun takıyor.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]


[Bu mesaj Mirage tarafından 22 June 2003 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca power armor için vertibird planlarını sanfrancisco daki matt denen elemana verince içeri giriyon. Orda dolapta var. Ekstradan power armorları (ikitanesini) hubologistlerin baseindeki bilimadamına verip upgrade edebiliyon.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hmm teşekkürler yanıtlar için
ama scienceım 100ün üstünde olmasına rağmen açamadım o kapıları (slavelerin)
ve bir sorum daha var onu sormayı unutmuşum bandit base'i dediğiniz raiderların basei mi? eğer öyleyse oradaki kapıyı açamıyorum ben (hani iki tane ard arda tel kapı var) nasıl giricem? (lockpick falan da düşük)[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lockpick düşükse dinamit ya da plastik patlayıcıyla açabilmen lazım kapıları.

valla slave'lerin ordaki kapıları science ile açtığıma eminim. gerçi science skill'ini kullanarak basmakla, normal tıklama arasında fark yok diye biliyorum. 100 science ile açamaman garip.

adamları öldürmeden açılmıyordur belki?[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben çok yaptım, scan'i yaptırdıktan sonra merk'ten aldığım quest gereği ncr'daki hubologist'i patlattım öyle kaç kere. ama bomba patlamadan save etmeyin çünkü bozulabiliyormuş save dosyası. bir başka yöntem de power armor giyerken üstünde taşımak.. :-p

navarro'daki drill sergeant'ı da patlatmayı denedim ama acayip miktarda c4'le bile ölememişti adam galiba.[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 22 June 2003 18:46 tarihinde demiş ki:
patlayıcıyı kurduktan sonra yere atmayı unutmak bolca yaptığım bi hatadır
az yapmamışımdır temple of trials ta[hline]


e büyük fo ustası kardeş, eline alınca patlayıcıyı zaten kurar kurmaz otomatikman yere atıyorsun ya. eline de almayı unutmuyorsundur umarım.. :-p

ekleme: bu arada ncr'daki köle kafeslerini nasıl açtığımızdan emin olan biri yazsın lütfen, 5 kere bitirdim oyunu halen açamadım her seferinde denememe rağmen. herşeyi denedim olmadı..

hatta olayı abartıp kerpetenle kesmeye çalıştım konsollara giden kabloları, oyun hiç görmediğim "nice try but thats not it" gibisinden bir mesaj bile verdi.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki:
abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam


[Bu mesaj Sam tarafından 22 June 2003 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben o telleri her oynayışımda açtım. ve açışımda sadece tıklamakla oldu.

önce girdim binaya, adamları öldürdüm bi güzel, sonra tıkladım açtım?

acaba farkında olmadan bişey mi yapıyodum? alakasız olcak ama belki de den'deki slaveleri de kurtarmamız gerekiyodur? hiç alakası yok ama.. ne bileyim..[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 22 June 2003 19:20 tarihinde demiş ki:
e büyük fo ustası kardeş, eline alınca patlayıcıyı zaten kurar kurmaz otomatikman yere atıyorsun ya. eline de almayı unutmuyorsundur umarım.. :-p
daha büyük fo ustası kardeş, ben elime almam, inventory den de kurabiliyorsun.

sen üstünde power armor varken patlayıcı patlatarak milleti öldür aferim aferim, abuse ustası.[hline]We have such sights to show you!
We have eternity to know your flesh!
Oh, no tears please.It's a waste of good suffering...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...