Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik oyun sunucuları ve sağındaki banneri silmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hah süpermiş bu olay. ben buldum:P (paticik.com a aç falan diceksiniz alakası yok orası ile.)

önce firefox yüklüyoruz

Sonra adblock yüklüyoruz
Addblock

Sonra üstteki sunucu resimlerini sunucu barını ve banneri tektek sağ tıklıyıp addblock seçeneğini seçerek, adblock listesine ekliyoruz.
Sonra sayfa yukarıya doğru kayıyor gayet temizleniyor:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Haziran 2005 07:52 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Haziran 2005 08:00 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
hayır beni adblock ile silemezsiniz[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 25 Haziran 2005 09:24 tarihinde demiş ki:
firefoxla uğraşamam ilk açılması 10 sn sürüyo

şimdi denedim.
ie firefoxtan biraz daha geç açılıyor.
firefox butonuna tıklar tıklamaz açılırken, ie biraz delay ile açılıyor.
neredeyse aynı sürede açılıyorlar.
dediğin gibi 10 sn felan sürmüyor.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Haziran 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tabi gördüğün her saçma sapan plugini yüklersen firefoxuda geç açtırırsın[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
Opera sahane firefox bahane. İkisini de denedim firefox cok yavan kalıyo bence opera'nın yanında. Hastasıyım operanın ne diyim butun tablerin yukarda olması cok rahatlatıcı bisey, mouse gesture ile iki harekette harikalar yaratması da cabası. Firefox deneyecekseniz bi de opera deneyin bence.

*Opera'dan aldıgı paraları sayar*[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki:

Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Mesaj tarihi:
Firefoxda hem tablar yukarda. Hemde mause hareketleri olayıda var.
En güzel özellik ise firefoxun tamamen sade olması. Operanın ise her yerinden tuşlar fışkıran warez mirc programlarına benzemesi.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
benim kulladığım eklentiler:
flashgot
adblock
tabbrowser preferences
ieview
measureit
all-in-one-gestures
sessionsaver 2
stumpleupon 1.9999
show failed url
greasemonkey

kasması normal ama işime yarıyolar[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak
elvyn demiş ki:
Denizden balina penisi çıksa yerim
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Mesaj tarihi:
ya yeni farkettim ben mesela postların üzerindeki mesajı deiştir yada alıntı yaparak yanıtla işaretlerinin üzerine gelince pop up bi yazı cıkmıyor buna dair. yani ezberden yapıyorum. baktım dier sitelerdede böle. sağ tıklayıp özellikleri tıklayınca anca yazıo. çözümü nedir?
Mesaj tarihi:
valla bende birçok sitede gayet güzel çıkıyor onlar
bir tek paticikte çalışmıyor
kodlamayla ilgili. ie uyumlu yapmaya çalışırken diğer browserları desteklemeyen kodlar kullanabiliyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
ben indirdiğim dosyayı napıcağımı anlamadım?[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Grafikleri engelliyince hepsi gidiyor yaptım ehue.[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
bu chem in dedigini yapinca madalyalar flm fln her bi halt gitti lem :P nasi geri getirioz bunlari,pati deki banner we o madalaya lar flm geri gelsn,nasi yapcaz.firefox yabancisiyz da :) yillardir ie kolesi kalmisim,kenidmi ozgur hissetim :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...