Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hah süpermiş bu olay. ben buldum:P (paticik.com a aç falan diceksiniz alakası yok orası ile.) önce firefox yüklüyoruz Sonra adblock yüklüyoruzAddblock Sonra üstteki sunucu resimlerini sunucu barını ve banneri tektek sağ tıklıyıp addblock seçeneğini seçerek, adblock listesine ekliyoruz. Sonra sayfa yukarıya doğru kayıyor gayet temizleniyor:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan[Bu mesaj Chemical tarafından 25 Haziran 2005 07:52 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Chemical tarafından 25 Haziran 2005 08:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hayır beni adblock ile silemezsiniz[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 firefoxla uğraşamam ilk açılması 10 sn sürüyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 içke beynini köreltmiş :P[signature][hline]
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Firefox en iyisi valla...[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 İnternet bölümünde ve paticik bölümünde bir arkadaş daha 2 gün önce açıklamıştı ama.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: forgiver, 25 Haziran 2005 09:24 tarihinde demiş ki: firefoxla uğraşamam ilk açılması 10 sn sürüyo şimdi denedim. ie firefoxtan biraz daha geç açılıyor. firefox butonuna tıklar tıklamaz açılırken, ie biraz delay ile açılıyor. neredeyse aynı sürede açılıyorlar. dediğin gibi 10 sn felan sürmüyor.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Haziran 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tabi gördüğün her saçma sapan plugini yüklersen firefoxuda geç açtırırsın[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 la firefox yüklsesemmi ?=[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 mutlaka geçilmeli. ilk başta affallıyor insan. ancak bilgisayarla içli dışlıysan, alışman çok kolay.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ilk çıktığında yüklediğim versiyonu geç açılıyodu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Venator Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Opera sahane firefox bahane. İkisini de denedim firefox cok yavan kalıyo bence opera'nın yanında. Hastasıyım operanın ne diyim butun tablerin yukarda olması cok rahatlatıcı bisey, mouse gesture ile iki harekette harikalar yaratması da cabası. Firefox deneyecekseniz bi de opera deneyin bence. *Opera'dan aldıgı paraları sayar*[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Firefoxda hem tablar yukarda. Hemde mause hareketleri olayıda var. En güzel özellik ise firefoxun tamamen sade olması. Operanın ise her yerinden tuşlar fışkıran warez mirc programlarına benzemesi.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 firefox'dan ötesi yok. hem hızlı hem güzel. birde bazı sitelerde sorun çıkarmasa.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 benim kulladığım eklentiler: flashgot adblock tabbrowser preferences ieview measureit all-in-one-gestures sessionsaver 2 stumpleupon 1.9999 show failed url greasemonkey kasması normal ama işime yarıyolar[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Chemical, 25 Haziran 2005 07:55 tarihinde demiş ki: hayır beni adblock ile silemezsiniz Pfffff!!![signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 deneyelim[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
cenx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya yeni farkettim ben mesela postların üzerindeki mesajı deiştir yada alıntı yaparak yanıtla işaretlerinin üzerine gelince pop up bi yazı cıkmıyor buna dair. yani ezberden yapıyorum. baktım dier sitelerdede böle. sağ tıklayıp özellikleri tıklayınca anca yazıo. çözümü nedir?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 valla bende birçok sitede gayet güzel çıkıyor onlar bir tek paticikte çalışmıyor kodlamayla ilgili. ie uyumlu yapmaya çalışırken diğer browserları desteklemeyen kodlar kullanabiliyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 imgleri alt tagiyle yapmamış mı kedi[signature][hline][/b]Msn adresim | Bi an bişi görcen okuyamadan kapancak elvyn demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben indirdiğim dosyayı napıcağımı anlamadım?[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben madalyaları sildim böylece hiçkimsenin madalyası yok ehuehe :-P[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Grafikleri engelliyince hepsi gidiyor yaptım ehue.[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 bu chem in dedigini yapinca madalyalar flm fln her bi halt gitti lem :P nasi geri getirioz bunlari,pati deki banner we o madalaya lar flm geri gelsn,nasi yapcaz.firefox yabancisiyz da :) yillardir ie kolesi kalmisim,kenidmi ozgur hissetim :)[signature][hline]
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 AMa olurda ilerde paticik reklam alırsa bunları kaldırın.. Bu kadar siteden yararlanıyorsunuz..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv*******
Öne çıkan mesajlar