DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ne savaşı ya bi çay koy gel. hadi yavrum. [signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 27 Haziran 2005 11:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ben kahvaltıda uranyum yiyorum be nükleer silah neymiş.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: forgiver, 27 Haziran 2005 11:46 tarihinde demiş ki: hıım demek değilsin demin den beri neden cevap yazdın peki. böyle diyenlere de hasta oluyorum, kendi istediği şeyi kabullendiremeyince hemen muhattapım değilsin derler. benim canım muhattap olmak istiyor. şimdi eğer ülke güvenliğimiz açısından bir sakıncası yoksa; babanın veya senin bildiğin nükleer silahlar hakkında bilgi verebilirmisin bu soruma da cevap vermek zorunda değilsin ama muhattap olmamak 2 saat yazıp, üstün gelemeyince çekilmek değil, herhangi bir şekilde yazdıklarıma kayıtsız kalarak olurdu. gine de uğraşmak istemediğin kişilere cevap vermek zorunda değilsin ama bunu baştan belirleycektin. senin anlaman kıtsa ben ne yapayım? babam ve ben nükleer silahlar hakkında birşey bilmiyoruz, ben sadece 2-3-4. sayfadaki yakıştırmalarla askeriyenin uyuşmadığını ve askeriyenin ciddi bir kurum olduğunu söyledim babamın mesleğini de ''bak ben askeriyenin içinde yaşadım ciddi bir kurum olduğunu biliyorum'' mesajını vermek için yazdım sen çıktın sedat peker de benim kuzenim dedin ve ben şimdi olduğu gibi babamın mesleğini söyleme nedenimi açıkladım babamın mesleğini söylememi sorun yapmaman gerektiğini yazdım ö.m.ye de bak ben sana karşılık verdim cevap yaz diye mesaj attım sen bana kalktın nükleer silahlarla ilgili bildiklerini söyledin ben nükleer silahlarla ilgili birşey söylemedim ben cevap ver diyorum sen ne yazıyorsun dedim ve sonra; her bildiğin doğru değil dedin ben bu adam ya beni nükleerle ilgili iddialaşan biriyle karıştırdı ya da bi tartışmada mutlaka haklı çıkmak istiyor ki bu kadar alakasız cevap veriyor dedim muhattabım değilsin yazmaktan başka çare bulamadım ve sen böyle sinir bozucu bir yazı yazınca yeniden oalyların akışını anlatarak muhattab olmak zorunda kaldım buyur bundan böyle meydan senin üste çık bi yerin şişmesin[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Babasi asker olan kendini akeri uzman saniyor ulkede. Sonra gelip orduyu cozdukleri an giricekler ulkeye Hayrola havuz problemimi cozuyorlar ayakkabi dugumumu cozuyorlar. sen biraz eskilerde kalmissin. Osmanli zamanindada babasi doktor olan otomatikman kendiside doktor oluyordu. Sen kendini oyle saniyorsun babam askerse ben Turkiyedeki askeriye hakkinda herseyi bilirim. Beyler bu konuda bir bilgimiz yok. yok fuzeleri atariz havada yokederiz sonra savas karada biter turkiye gerilla taktigi uyguluyor yokederiz biceriz doveriz. Turkiyenin ordusunun guclu oldugunun tek kaniti. Aldigi uluslararasi oduller vede cevresindeki bu kadar sorunlu ulkeden hicbirininde cesaret edip bir harekette bulunamamasi. Ki kaldiki eger boyle bir sorun cikarsa Turkiye ne USA i ne AB yi dinler gerekli mudahalede bulunur diye dusunuyorum. Ama siz simdilik kafanizi boyle seyler ile bulandirmayin. Daha bunlar ile ilgilenmemize var en az 3-5 sene ondan sonra coni leri yoketmek icin planlar yaparsiniz bu surede biraz daha metal firtina tarzi kitap okuyunki hayal gucunuz gelissin. Siz turkiyedeki her yabanciya ajan gozuyle bakiyorsunuz degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Turk ordusu güçlü ama artık devir ekonomik özgürlük devri, ekonomik bağımsızlık devri.. Ordunun güçlü olması yetmiyo. Ordu yıllarca Doğu'da savaşmanın yararlarını gördü. Bünye'ye aşı nasıl geliyorsa bu savaşta onu kattı düşüncesindeyim. Teknolojik olarak güçsüzlüğü var o ayrı, gerek uydu sistemleri gerek teknolojik silahlarda geri. Ama en azından çoğu devletten askeri yönden güçlü olduğunu sanıyorum biliyorum. Zaten Türkiye halen Türkiye ise bu sadece askeri gücün verdiği korkudan kaynaklanıyor. Yoksa böylesine ekonomik olarak göçmüş bir ülke çoktan kalmamıştı.. Ha ama tekrar dediğim konuya geliyoruz. Senin ordun istediğin kadar güçlü olsun devir ekonomik bağımsızlık devri.. Bakın şu an Irak'ta ki PKK kamplarına bile müdahalede bulunamıyor ordu. Dibimizde ki kamplar bunlar.. Büyük bir savaşta bunlar en ön plana gelecektir.. Savaş tek yönlü değildir. Bunun ambargosu var her türlü pisliği var.. Onu demeye çalışıyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: homoid, 27 Haziran 2005 12:18 tarihinde demiş ki: Babasi asker olan kendini akeri uzman saniyor ulkede. Sonra gelip orduyu cozdukleri an giricekler ulkeye Hayrola havuz problemimi cozuyorlar ayakkabi dugumumu cozuyorlar. sen biraz eskilerde kalmissin. Osmanli zamanindada babasi doktor olan otomatikman kendiside doktor oluyordu. Sen kendini oyle saniyorsun babam askerse ben Turkiyedeki askeriye hakkinda herseyi bilirim. Beyler bu konuda bir bilgimiz yok. yok fuzeleri atariz havada yokederiz sonra savas karada biter turkiye gerilla taktigi uyguluyor yokederiz biceriz doveriz. Turkiyenin ordusunun guclu oldugunun tek kaniti. Aldigi uluslararasi oduller vede cevresindeki bu kadar sorunlu ulkeden hicbirininde cesaret edip bir harekette bulunamamasi. Ki kaldiki eger boyle bir sorun cikarsa Turkiye ne USA i ne AB yi dinler gerekli mudahalede bulunur diye dusunuyorum. Ama siz simdilik kafanizi boyle seyler ile bulandirmayin. Daha bunlar ile ilgilenmemize var en az 3-5 sene ondan sonra coni leri yoketmek icin planlar yaparsiniz bu surede biraz daha metal firtina tarzi kitap okuyunki hayal gucunuz gelissin. Siz turkiyedeki her yabanciya ajan gozuyle bakiyorsunuz degilmi? askeri uzman tabii değilim hatta askeri bilgimin babası askeriyedeki bir insana göre az olduğunu düşünüp üzülürüm ama askeriyenin ciddi bir kurum olduğunu biliyorum ve sadece: -askeriye ciddi bir kurumdur,yaptığınız yakıştırmalarla bağdaşmaz dedim askeriyemiz çözüldüğünde amerikanın iyice ileriye gideceğini söyledim ; bu da benim şahsi düşüncem hatta bu şahsi düşüncemi babamın yarbay olduğunu söylememden 2 sayfa sonra tamamen o mesajımla alakasız olarak söyledim babamın yarbay olduğunu söylemekle bilmeden çok büyük bir kusur işlediysem özür dilerim ama bunu kasıtlı veya herhangi iddia ettiğiniz bir amaçla yazmadım rahat bırakın artık beni ; yıprandım 2 günde[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şu anda üstüne vazifeymiş gibi 3 kişi bana laf çarptı sonuncusu da homoid oldu ; üstelik homoid öylesine ileri gitti ki tüm subay çocuklarını bilmişlikle suçladı bilip bilmeden insanlar hakkında böylesine yorumlar yapma hakkını kendinde nerden buluyorsun homoid? kompleksin mi var bu konuda? burda tüm subay çocukları toplanıp sabah akşam askeriyeyi uzmanlar gibi tartıştığımımızı mı sanıyorsun üstüne vazife olmayan şeylere bulaşma asker çocuklarıyla ilgili boş atıp dolu tutturmaya çalışma[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaşlar baktım çok güzel mutlu bi ortam seviyeli bir forum arkadaş tavsiyesi üzerine geldim ama bu nedir? kendimi askeriye ciddi bir kurumdur yazdım diye bir tartışmanın içinde buluverdim oysa benden başka kimse tartışmıyor muhattabım değilsin yazarsan da zeytinyağlık ediyorlar ılımlı yazdım sert laflar yedim suçlandım, bu defa sert yazmak zorunda kaldım suçlu duruma düştüm bela mı beni buluyor yoksa askeriyeye kılsınız da benden mi çıkarıyorsunuz? rahat bırakın beni[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 şimdi biri çıkıp asker çocuğuysan asker çocuğusun bize ne baban değil senin ne olduğun önemli diyecek şimdiden cevap veriyorum; ya tamam ilk mesajda babam yarbay dedim hata yaptım ama sonra ne oldu ; asker çocukları şöyle böyle dendi ; babanın asker olması şunu bunu göstermez dendi onun için asker çocuğu olmam gündemde kaldı ben asker çocuğu ünvanıyla öne çıkmaya çalışmıyorum çöpçünün de başbakanın da oğlu birdir sadece arkadaşlar sürekli bu noktaya parmak bastılar ben de gündemi yaratan elementlere bağlı kalmak zorunda kaldım[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Yakında Türkiye herkesi "sevme" kapasitesi var diye haber cıkar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Kreese cok konusuyosu ama bos konusuyorsun bende asker cocuguyum burda her yerdede yazarım sucla ne alakası var senın yaptıgın hata babam benım yarbay hepınızı surdurucem hıhahah seklındek ıcevabındır eger ordunun cıddı oldugunu kanıtlıyorsan soylermısın ordunun hangı bırımınde cocugu soyledı dıye bır subay meslegıyle ılgılı haksız bır uygulama yapar ası lsen cıddıyetın dozajını dusurdun baban musaıtse baslıgı onada okut oda aynı seyı soyler sana zaten asker cocugu oldugunu soylemek ayıp degıl bunu soyleyıp kedını baskalarının ustunde goren bır mesaj atmak ayıptır bıde baban eger tankçı ise bi sor bakalım Pasinli ismini duymuşmu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Red Alert deil abi artislik yapana cakarız demiş arkadasın tekiğ koptum walla :D Ama dünya capında bir savas olursa bizim cok ihtiyac duyacagımız silahlardan biri bence nükleer bomba yanlız insanlık için kötü bir silah,Eger bir 3. Dünya savası söz konusu olursa medeniyetin ve insanlıgın yok olma ihtimali cok fazla,belkide kıyameti insanlar kendi elleri ile gerceklestiricekler kim bilir.yapılan anlaşmalar bile nükleer silahlanmayı engelliyemiyor bu durum dünyanın gelecegi hakkında cok sıcak izlenimlerde bırakmıyor bizde.Gelecek nesiller veya bizim gelecegimizi nelerin bekledigini düşündükçe insanın tüyleri ürperiyor.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 O patlıyana kadar ben daha neler yazarım :) He bu arada arkadaslar asker cocukları ordunun içinde büyüyor ister istemez bazı şeylerin farkındalar ancak su kadar söyliyim bir savas ortamı olmadan bu kadar tartısmanın bir manası yok.(bende asker cocuguyum :) )[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 said: Viktor, 27 Haziran 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Kreese cok konusuyosu ama bos konusuyorsun bende asker cocuguyum burda her yerdede yazarım sucla ne alakası var senın yaptıgın hata babam benım yarbay hepınızı surdurucem hıhahah seklındek ıcevabındır eger ordunun cıddı oldugunu kanıtlıyorsan soylermısın ordunun hangı bırımınde cocugu soyledı dıye bır subay meslegıyle ılgılı haksız bır uygulama yapar ası lsen cıddıyetın dozajını dusurdun baban musaıtse baslıgı onada okut oda aynı seyı soyler sana zaten asker cocugu oldugunu soylemek ayıp degıl bunu soyleyıp kedını baskalarının ustunde goren bır mesaj atmak ayıptır bıde baban eger tankçı ise bi sor bakalım Pasinli ismini duymuşmu ben askeriyeyi aşağılayanlara cevap yazarken ''üstüne vazife mi'' şeklinde tepki çekmeyeyim diye sürdürücem edicem yazdım millet 4 sayfa geyik yapmış zaten benim üzerime 3 kişi geldi 2 sayfa tartışma yapılmış sonunda patladım aklıma geldikçe sinir olup yazdım onun için ard arda 4 mesajla bolca gereksiz olarak yazmış olabilirim söylediklerim çok farklı yönlere çekildi ondan tartışma bukadar uzadı ben siz dalga geçtikten hemen sonra babamın yarbay olduğunu niye yazdığımı açıkladım kafanı laf yetiştirmekten çok orda yazdığım mesajlara okumaya harcasaydın siz dalga geçtikten hemen sonra babamın yarbay olduğunu söyleme sebebimin ''askeriyede büyüdüm ciddi bir kurum siz onu aşağılayamazsınız'' mesajını yollamam olduğunu görürdünüz ayrca ben çöpçü başbakan oğlu hepsi birdir asker oğlu olmak bir makam değildir sözlerim böyle anlaşıldıysa özür dilerim dedim ama sen onu bile okumadan cevabı verilmiş konulara(boş değil dolu hatta çok doğru konuştuğunu sanarak) parmak bastın seni bu üstün yapmaz şeklinde falan konuştun[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 kendin çok iyi konuştuğunu sanıyorsun ama boş konuşanın önde gideni sensin orda başbakan çöpçü oğlu birdir diyorum adam asker çocuğu olmak seni üstün yapmaz diye ders veriyor babamın yarbay olduğunu yazmamın sebebini yazıyorum yanlış anlaşıldıysa özür dilerim diyorum sürdürürüm ederim diyerek 4 sayfa geyiğin üstüne karşıt bişey yazarken tepki çekmemek adına geyik yapıyorum ama bu kimse sen istedin diye sürdürmez diye ders veriyor[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 arkadaşlar yanlış anlaşılmış olabilirim ''babam yarbay'' yazısı yüzünden bu kadar kişinin saldırısına uğrayacağımı hiç düşünmemiştim yanlış birşey yazdıysam özür dilerim ancak bu tartışmayı bu kadar uzatmaya hiç gerek yoktu lütfen başka mesaj atmayalım konu dışına çıkmayalım[signature][hline]ExhaulteD, 20 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki: Dahada fenasi bicak gozu delip beyne giriyo sonra doktor bicagi cikarticam diye ugrasirken gozu yerinden cikariyo bu seferde delikten beyin akmaya basliyo uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 babam yarbay deyip bu konu hakkında yorum yapman önyargıdan dolayı babanın yarbay oluşundan kaynaklanan konu hakkında bilmişlik tarzı bişi sezdiriyor adama, ama zaten baban cumhurbaşkanı olsa butür konuları sivil kişilerin bileceği seviye max bellidir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 beyler konu saçma noktalara kayıyo dikkat edelim. baba muhabbetini bitirelim artık. konuyla ilgili tek söyleyeceğim şey gelsinler görsünler ve tarih tekerrür etsin.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 bende de var nükleer bomba. evin mahzeni dolu...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Dünyadaki Uranyum rezervlerinin %60'ının Türkiye'de olması durumu biraz yalana geldi sanırım.[signature][hline]Muhallebi deip geçme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 her ülkenin nükleer silahı vardır bence.korunma mekanizması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar