Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe transfer topici.

Fistan

Öne çıkan mesajlar

ne van der saar'ı ya yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak çok saçma.
Zenden olur diyorum sol kanat için. Onun dışında deniz ve ibrahim toraman için dönmeleri bekleniyor diye biliyorum.
Onun dışında cavenaghi lafı geçiyordu bir aralar. Gelmesi çok zor ama gelirse çok güzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Gülmek İsteyenlere Fatih Altaylı`dan Muhteşem Komik Bir Yazı

'Kandırmayın Fenerbahçelileri, Alex Malex gelmez'... işte böyle diyordu Fatih Altaylı 14 Ocak 2004 tarihli Hürriyet gazetesinde. Tarih 3 Haziran 2004 ve Fatih Altaylı`nın da deyimiyle Brezilya`nın şu günlerdeki en popüler futbolcusu Alex de Souza Fenerbahçe`de. İşte Fatih Altaylı`nın 14 Ocak tarihli yazısını hatırlıyoruz;

``Kandırmayın Fenerbahçelileri

GAZETELERDE Fenerbahçe'nin tranfser haberlerini okudukça gülüyorum.

Bir camianın taraftarları ile bu kadar mı dalga geçilir.

Haftalardır bir Alex yaygarası.

Geliyor, gelecek, eli kulağında.

Taraftar da heyecanlanıyor, umutlanıyor.

Sevgili Fenerbahçe taraftarları bu haberlere sakın kanmayın. Alex malex gelmiyor. Gelmez. Gelemez.

Alex dedikleri şu sıralarda Brezilya'nın en popüler adamlarından biri. Geçen yıl Real Madrid'in transfer listesinin en başındaydı.

Canının çektiği futbolcuyu tereyağından kıl çeker gibi alan, Barcelona'nın elinden Beckham'ı kapan Real Madrid bu Alex'i alamadı.

Şu anda da hem Real, hem de başka pek çok ‘‘bol paralı’’ takım Alex'in peşinde.

Ancak onlar da alamıyorlar.

Bu yüzden Alex'in Fenerbahçe'ye gelme olasılığı yok. Keşke gelse de seyretsek ama yok böyle bir olasılık.

Fenerbahçe taraftarına satış yapmak isteyen basının palavrası.

Yönetim de herhalde bu gazdan memnun ki, sesini çıkarmıyor.``

Antu.com[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex ve PVH hep hayranıydım
Hep hayranı olduğum adamları fener alıyor.
Ulan kaderimemi çizildi bu rezil takım
sülalenin çoğuda fenerli...

Ama alayına isyannnn üleee
Beşiktaşlıyız ölümüneeee =)

inşallah ortega gibi olur tek dileğim bu kaçar gider...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos bari ole yapma sen iki sevdiğin futbolcuyu Fbde seyret sen zevk al biz de kupaları alalım lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!

[Bu mesaj Khirsah tarafından 04 Haziran 2004 20:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 04 Haziran 2004 20:33 tarihinde demiş ki:
Alex ve PVH hep hayranıydım
Hep hayranı olduğum adamları fener alıyor.
Ulan kaderimemi çizildi bu rezil takım
sülalenin çoğuda fenerli...

Ama alayına isyannnn üleee
Beşiktaşlıyız ölümüneeee =)

inşallah ortega gibi olur tek dileğim bu kaçar gider...
[signature]

bence senin kanın bozuk :)[hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Haziran 2004 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 04 Haziran 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
blackchaos seni fenerli yapalım benden bi alex forması sana.

sensin o ...
=)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Çıksın lan ortaya
delikanlımısınız lavukluk etmeyin çıkın lan!!!

adamın tepesini attırmayın...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLaQ, 30 Mayıs 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
bu da azizeye inanmış küçük bir fenerbahçe taraftarı :) boşver raider haha..

alex de gelio, yanına da Luis Fabiano'yu alıcakmışsınız..

ama belki daum son anda vazgeçer bu futbolculardan, Felipe'yi ister.. sizin yönetim de anlayış gösterir .. sırf felipeyi alır hahaha

Utansın dil uzatanlar
Bu arada Fatih Altaylıya kendi yazısını mail atsakta utansa oda[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

bLaq i çağırdım icqdan şimdi gelir birazdan

iide adam haklı vodan
2-3 senedir almaya çalışıyorsunuz adamı e bu lafı etmesinde ne söylesin???[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne 2 3 senesi geçen sene almak istedik eşim hamile fln dedi gelmedi seneye gelirim dedi ve geldi. BJK kimi transfer etmişte gelip aziz yıldırıma laf ediliyo anlamıyorum Ortega gelmedimi PVH gelmedimi hiçbi başarısı olmayan takım taraftarından bu lafları duymak hoş değil biraz gerçekçi olun lütfen.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

4 sene uğraşmışsınız almışsınız aman sıkı tutun da kaçırmayın.. Alex forması da almayın aman diyim, yeni sezon febe formalarından alın, kağıtla alex yazın, devre arasında kaçarsa tuncay, aman belli olmaz en iyisi "Aziz Yıldırım" yazdırırsınız.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...