Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 hö 1 Soldan sağa Prawler, Mavi, Sheref Hö 2 Soldan sağa Nicolas [yeni üye] Prawler, Mav,Sheref Taksim rush'taydık.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... [Bu mesaj Mavi tarafından 26 Haziran 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 "sheref rullz" der susarım, adamın gögüs kıllarında bile karizma var anasını satiim=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 olm mavi Piyasa adamı olmuşsun lan Yakıştıramadım nie kestinki o saçları?[signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :>
kavel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 kIro işte :-p[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 prawler' in reina gomlegi yakiyo hehe..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Kafalar bi dünya. Prawler ingiliz hatunlara sarktı ama kapak oldu geri döndü. Sonra Rush'ın çıkışında gördük ki 2 tane hödük bulmuş o hatunlar. yok yok biz daha yakışıklıydık, ciddiyim.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya ben ya ben?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ben bi kaçiyim.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Hoca hepiniz çekmiş gibi duruyorsunuz ne hal böyle?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Neden kaçiyim derseniz Nicolas beni öldürdü.[signature][hline]Muhallebi deip geçme!
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ha evet unutmadan prawlerin o meşhur videosundaki Reina gömleği budur.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Slat, 26 Haziran 2005 02:44 tarihinde demiş ki: Hoca hepiniz çekmiş gibi duruyorsunuz ne hal böyle? Bu fotolar 1.5 saaat öncesine ait. Mekanda 8 efes fıçı içtim. Prawler boş sigara paketlerini sömürdü.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: Erutan, 26 Haziran 2005 02:42 tarihinde demiş ki: olm mavi Piyasa adamı olmuşsun lan Yakıştıramadım nie kestinki o saçları? Hoca çok sıktı yaz sıcağında kesmek zorunda kaldık :)[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ya olmaz bööle bişi, hatun kaybetti[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 mika siz erken kaçtınız biz mekandan çıkışta çektik olm resimleri =) neyse başka sefere yanlız siz o masaya oturan 2 hatunu kaçırmakla hata ettiniz :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 vurmayın praw abi özür dilerim =( efe bilio durumu zaten[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Prawlerın o vidyolarını direk vericem el altından sevgililerine, nıahahahahaha![signature][hline]
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Prawler gömleğin dehşetmiş...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
duende Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tantuni topicide sherefin gay oldugunu iddaa edenlere sacmalamayin demistim ama simdi mavinin elini tutusunu gorunce onlara hak vermeye basladm[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk and ot be with you düzbaşı trgdy
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 trgdy, sheref gay değil ama gay dansını iyi yapıyor t-shirt'ü falan sıyırıyor pistin ortasında auhea =)[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ancalagan hocam bu sefer göremedik seni ? bi dahaki party organizasyonunda bekliyoruz.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
sheref Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Ya kim demiş bana gay diye!!!! ben bi sexuelim :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Buluştunuzda ne oldu ? :D[signature][hline]zagG!! Yav kardeşim ev hanımı nedir ? Evine bakan hanım bir insandır, ama sen kardeşim kireçlenen makinayı niye söküp bize getiriyorsun, yav kaç sefer dedik hanfendi psikopatlaşmayın biz gelir alırız makineyi...
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 depiştik[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Öne çıkan mesajlar