Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 o da birşey mi bn ne zaman izleyen birini görsem ağlıyor oluyor (abarttım :) )[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bence de çok güzel bir dizi bu zamanla eski zamanı çok iyi bağlıyor bilhassa dün akşamki bölüm çok güzeldi bence gerçek hikayede çok güzel uymuştu[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 işleri hakikaten zor çünkü 70lerin gündelik yaşamının da bazı yönlerini göstermek istiyorlar. mesela son bölümde geçen taksi yolculuğunda geçtikleri sokaklardaki en ufak bir görüntü tüm atmosferi bozabilirdi. ayrıca yollara taş serpiştirmiş olmaları da gözümüzden kaçmadı..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben ana müziğine hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hangi başlarken çalan gitar solosunamı?[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 evet yine süper bir bölüm Çağan Irmak'ı tebrik ediyorum, özellikle bu bölümde yaptığı iş muhteşemdi. Yurdanur-Feriha gerginliğinin sebebini açıkladığı bölümde, yani Yurdanur ile Mehmet'i ayırdığı bölümde, yine Yurdanur ile Mehmet'i birleştirmesi dahiceydi. Son olarak bu dizinin müziklerini kim hazırlıyorsa ellerine sağlık. Bu kadar başarılı, bu kadar atmosferi destekleyen müzik Türk Dizilerinde görmedim.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Çok güzel dizi. Melisa Sözen'e hasta oldum birde hani 70'leri anlattıkları donemde Aynı evde kaldıkları bı kız daha var Esmer yeşil gözlü adını bılmıyorum. Ona aşık oldum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: BlaCk_DmC, 23 Ekim 2004 14:53 tarihinde demiş ki: Çok güzel dizi. Melisa Sözen'e hasta oldum birde hani 70'leri anlattıkları donemde Aynı evde kaldıkları bı kız daha var Esmer yeşil gözlü adını bılmıyorum. Ona aşık oldum. ben de ikisine de hastayım ama melisa sözen'in yeri başka tabii..:) bu arada o esmer yeşil gözlü "güzel" kızın adı tuba büyüküstün. http://www.gayesokmen.com.tr/bayan_mankenler.asp?id=43 bu adreste resimleri var [signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar136 tarafından 23 Ekim 2004 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Nihahahahahörrr Eywallah kardeş :horace: :horace:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bi şey diil[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: blackchaos, 08 Eylül 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Detaylara dikkat ettinizmi? O yılları anlatırken hiç bugunlerden bi iz bırakmamışlar bi hata yapmamışlar. Sakız bile o zamanların sakızıydı şimdi adını unuttum ehy =) detaylara çok dikkat etmiş abdullah oğuz. Abdullah Oguz ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 zuhaha[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 cagan irmaktan bi sahiser daha :) asmali konak kadrosnun yarisindan cogu oynuyor.guzel bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Uzun zamandır bir dizide ağlamamıştım. O iki arkadaşınm polislerce alınıp götürüldüğü sahnede göz yaşlarıma engel olamadım. Gerçekten 80 öncesi dönemi güzelce anlatabilmiş başarılı bir yapım. Fakat açıkca söylemek gerekirse günümüzde geçen bölümlerden pek zevk almıyorum. 80 darbesiyle birlikte 80öncesi dönemi anlatmaya son verecekmiş Çağan Irmak. O olaydan sonra dizi tamamiyle günümüzde geçecekmiş.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yahu bu diziyi bi tek ben mi izliyorum....gece gece aklima geldi..süper bi dizi...türkiye'de yapılan en iyi dizi bile denebilir ...anlamadım gitti...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hayır bizde izliyoz ha bide zarifenin hastasıyım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: elesso, 03 Eylül 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Hayatında her şeyin kötüye gittiği bir dönem yaşayan genç gazeteci Feriha, 70'li yılların Türkiye'sini anlatmak gibi zorlu bir hikayenin peşine düşer. Bu onun her anlamda son şansıdır. Öyle ki, genç kız bu uğurda yıllardır küs olduğu annesiyle barışmayı bile göze alır. 12 eylül öncesini anlatan hoş bi dizi şu anda kanal d de oynuyo. bence böyle güzel bi konuyu diziye boşu boşuna harcamışlar.film yapsaydılar keşke asmalı konagın yonetmeni ama bayıyo ole diziler ya[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 gülmedim doya doya.. dümbelegi çala çala yoruldu bileklerim al beni kıyamam seni[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: BlaCk_DmC, 16 Kasım 2004 13:25 tarihinde demiş ki: hayır bizde izliyoz ha bide zarifenin hastasıyım o zarife değil bi kere, Tuba Büyüküstün...Ayrıca onun hastası benim.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Neronn, 16 Kasım 2004 13:32 tarihinde demiş ki: said: elesso, 03 Eylül 2004 22:51 tarihinde demiş ki: Hayatında her şeyin kötüye gittiği bir dönem yaşayan genç gazeteci Feriha, 70'li yılların Türkiye'sini anlatmak gibi zorlu bir hikayenin peşine düşer. Bu onun her anlamda son şansıdır. Öyle ki, genç kız bu uğurda yıllardır küs olduğu annesiyle barışmayı bile göze alır. 12 eylül öncesini anlatan hoş bi dizi şu anda kanal d de oynuyo. bence böyle güzel bi konuyu diziye boşu boşuna harcamışlar.film yapsaydılar keşke asmalı konagın yonetmeni ama bayıyo ole diziler ya Önyargı kötü bir şeydir. Kısacık bir tanıtım yazısıyla kanıya varma bence.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 başlarkenki gitar solosunun ismini veya download adresini bilen vamrı[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yine harikulade bir bölüm. Eminim çok ağlayan olmuştur (özellikle o yılları yaşayanlardan) İşte gözlerden kaçmayanlar. 1-Dünürlerin karşılıklı oturup Yurdanur'u bekledikleri kare. Tek kelimeyle süperdi, Çağan Irmak'a helal olsun. O oyuncuların oturuşları bile nasıl özenle seçilmiş. Birisi bacak bacak üstüne atmış (tabii ki Yurdanur'un annesi.) diğeri bacakları bitişik kucağında elleri birleşmiş bir halde-klasik Türk kadını oturuşu-(tabii ki Mehmet'in annesi) (Ayrıca Işık Aras ve Işıl Yücesoy muhteşem iki oyuncu) 2-(burayı kasti mi yapmışlar bilmiyorum ama) Öğretmen Yurdanur hikayenin sonunu çocuğa söyler ve köşeyi dönerler. Sanki çocuğun hayatında birşeyler değişir. 3-Suzan Aksoy ve Şerif Sezer de muhteşem iki oyuncu.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 bu diziyi bir tek ben mi izliyorum? Cnbc-e 'deki bütün amerikan dizilerine sayfa sayfa yazı yazılırken, bu kadar başarılı bir yönetmen ve oyuncu kadrosuna sahip Türk televizyonlarının sağlam dizilerinden birine neden hiç birşey yazılmıyor?[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Çok güzel bir dizi ayıla bayıla izliyorum. Oldu mu? (Görüşlerimde ciddiyim gerçekten çok seviyorum diziyi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Harika bi dizi ya kalite farkı bariz belli oluyo diger salak dizilerle. Yine guzel bi bolumdu bu aksamki[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar