Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bence yılın dizisi olacak çemberimde gül oya. müzikler gerçekten çok başarılı. ülkemizde böyle diziler yapıldıkça umutlanıyor insan.çağan ırmak her ne kadar izler taşısa da asmalı konağın gölgesinden kurtulmuş gibi. genç oyuncular çok başarılı. bu arada Zarife yi merak ettim. adı da geçti bi ara. sanırım bu yarattığı merak, yurdanur hanım karakterinin şimdiki zamandaki konuşmalarını tahammülsüz bir şekilde bekleyip o yıllara dönmek istemek dizinin başarılı olduğuna delalet..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ne kadar bi malzeme çıkarıtcaklar merak ediyorum. Hep 70 li yılları anlatıcak değil sanırım.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 mukemmel bi dizi olmush[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Yeterli malzemeleri vardır da (en azından dizinin normal ömrü için), uzatmak babında konu eklemeye çalışırlarsa yandı gülüm keten helva. Bence de başarılı bir dizi. Ayrıca Melisa Sözen benim için önemli olan birisine inanılmaz benzemekte. Hatta diziyi kanal değiştirirken Melisa'yı görüp oha bu kadar mı benzerlik olur deyip bir süre izlemem sonucunda öğrenmiş oldum. Ayrıca Çağan Irmak yazıp yönetiyormuş. Asmalı Konak'taki başarısı tartışılmaz. Ama mesajımın ilk paragrafında yazdığım tedirginliğin sebebi de bu zaten. Herşey tadında güzel.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eh annemle babamla birikte izledim,o dönemleri yaşıyan insanların ytorumlarıyla izlemek dahada eğlenceli,diziyi beendim :) bu arada kız istemye giderklen insan traş olur be. :)[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya o dizi benim de hoşuma gitti hoş bir dizi olmuş ama gerçekten de bu konuda bir film yapılsa daha güzel olurmuş[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence dizi tadında daha güzel olmuş.film olunca çoğu detayı atlayblirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daria Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bencede çok güzel olmuş dizi ve bence selda alkor un gençliğini oynayan kız çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bence de film yapılmaması daha doğru olmuş.dizi yapıldığı zaman konunun tüm detaylarıyla yansıtılması mümkün olmuş. ama ülkemizde "dizi" dendiği zaman 2-3 sene süren bir seri anlaşıldığı için bu kadar uzun bir sürede sadece belli bir konuyla sınırlandırılmış olmak sıkıntı yaratıyor. dolayısıyla bir bölümde üniversitede yaşanan siyasi olayları izledik bir diğerinde iki gencin evlilik hazırlılıklarını..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yahu taksimde metro girişinde elime ''çemberimde gül oya dizisine acilen 60lıların modasına uygun uzun saçlı uzun favorili oyuncu -büyük ihtimalle figuran :)- aranıyor'' yazan bi kağıt sıkıştırdılar acaba atmasamıydım kağıdı hehe varmı bu kağıttan başka alan? hoş saç ve favori var bende ama şekle şemale sokmak lazım en fazla kaptan mağra adamı olurum bu halimle[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 güzel bi dizi bende beğendim açıkcası dizi izlemeyen bir insan olarak.[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya dizinin fanı oldum heleki o gençlik dönemi harika ya o 2 genç harbi süper heleki kızın güzelliği bambaşka öyle bi içtenliği varki bu arada annemle izliyoruz annemın ağlamasından filmde anlamadığım şeyler oldu ya konuşmaları duyamıyom walla tekrarını bir daa izleyecem dur diyorum bi ağlama yok koyu veriyo hele sonunda hane bi sahne vardıya anne bakıyo gidiyo ohoo halen hatırlatsam ağlıyo walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kanallarımız hakkında ileri geri topicler açılınca dayanamadım. arkadaşlar bu diziyi izliyoruz, beğeniyoruz. ama yorumlarımızı eleştirilerimizi sakınıyoruz. eğer çemberimde gül oya gibi vasatın oldukça üstündeki yapımları (çağan ırmak'a tebrikler bu arada) değerlendirmezsek, gündemde tutmazsak, tartışmazsak, eleştirmezsek ve yeni fikirler ortaya atmazsak tabiii ki kanallarımız daha da kötüye gider. bakıyorum yabancı dizilerle ilgili topicler çok ilgi görüyor ama türk dizileri yok meydanda. en azından izleyenler yorumlarını sakınmasın[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 said: Ardeth, 12 Eylül 2004 02:53 tarihinde demiş ki: yahu taksimde metro girişinde elime ''çemberimde gül oya dizisine acilen 60lıların modasına uygun uzun saçlı uzun favorili oyuncu -büyük ihtimalle figuran :)- aranıyor'' yazan bi kağıt sıkıştırdılar acaba atmasamıydım kağıdı hehe varmı bu kağıttan başka alan? hoş saç ve favori var bende ama şekle şemale sokmak lazım en fazla kaptan mağra adamı olurum bu halimle abi aslan yelesi stili o eski filmlerde tarık akan filan bütün jön ler 1 kere yapmıştır en azından :) favoriler baya aşşada olcak ve uzun olcak saç gibi geriye tarıcan (evet o kadar uzun olcak ehueh),yanlarıda geriyetarıcaksın,üstleri yana tarıyabilirsin yada öne düşebilir[signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 heueh böyle işte [edit:resim çıkmadı]ahanda burda :) [signature][hline]Güçlü, haklı olmaya gereksinim duymaz; ama haklı, güçlü olmak zorundadır[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 22 Eylül 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 evet yine harika bi bölüm..etkileyici de denebilir..bu bölümde akılda kalanlar: -elektrik kesintisinin son bulmasıyla "bitmeyen" gecenin de bulması. karanlıktan aydınlığa. hoş olmuş -zarife karakteri gittikçe ağırlık kazanıyor. (o ne? - karpuz! :) ) -eski türk filmlerindeki gibi şarkılı bölümler de çok hoş olmuş. o dönemin havası daha da bir hissedilir oluyor.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2004 evet çok güzeldi. Cidden takdir edilesi bir dizi...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 geçen bölümlerde en etkilendiğim sahne yazıya çıkan devrimcilerin saldırıya uğrayıp öldürülmesi. ama onalarında karşılık vermeyip kabak gibi açılıp saçılmaları kadar saçma bişey yok.belkide olaylara geriden başlamışlardır sonuçta önceleri sol kesim silahlı mücadele vermiodu daha sonra artan ölümler doğrultusunda silahlanmalar oldu. izlioruz beklioruz hastasıyız:)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ohhhbea bi tek ben mi izliyorum diye şaşırmıştım..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Yine harika bir bölüm... Çağan Irmak'ın ellerine sağlık... Melisa Sözen'in annesine kendini acındırdığı bir sahne vardı, (yemeğe gideceklerini geç söylüyordu) işte tam orada yüz ifadesi Shrek'teki Kedi nin ifadesiydi. Bayıldım.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet bu bölümde çok güzeldi. Yorum da güzel olmuş :) Sona göre diğer bölümde bayağı fırtınalar kopacak gibi duruyor...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu arada oyuncular Özge Özberk, Mehmet Ali Nuroğlu, Melisa Sözen ve Işıl Yücesoy bu gece ZAGA'da...[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Güzel dizi yaws..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yine çok etkileyici bir bölüm.. ama bu sefer bilhassa "şimdiki zamandaki hikaye" etkiliyor feriha-melisa sözen hastasıyım...hem oyunculuğuna hem güzelliğine.. ve yine bitiren bir replik yurdanur: - baba, babam öldü! son olarak şerif sezer müthiş bir oyuncu. ibrahime ağzının payını vermesi harirkulade bir sahneydi.[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Guzel dızıde ne zaman rastgelıp acsam bırı aglıyo ya[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar